Сектор Г
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сектор Г
Излъгах ли за нещо ? На кого съм лепнал етикет ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
-
- Контакти:
maxi1914 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стига писа глупости бе филмар малък. Росен може да е бил секав, но винаги е имал достойство да бъде мъж и да каже всичко както е. Вие можете само да се надявате за хора като него във вашия сектор
Алооо ти можеш ли да четеш ? Да съм употребил епитети за животното (освен животното ) ? Нито ме бърка какъв е нито нищо . По - горе колега замесва левски в некви конспирации , а изобщо не е така . И аз просто го доказвам . И теб какво те бърка ние какви сме ? Вие нали сте номер едно кво ни гледаш нас ? И нали сте само боржоазия , интелектуалци , професори и имените личности та си спорим за какво вашия лидер влиза в затвора за не знам кои път .
Не знам за какви конспирации свързани с Левски /ти и отбора си правилно не можеш да напишеш/ говориш,аз само споменах че в интервюто са споменати Пеевски и Борисов,ти пък намесваш Левски,да не си чул за някаква зависимост на клуба от споменатите

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
-
- Контакти:
maxi1914 написа:Ае виж това и пак говори https://www.youtube.com/watch?v=ab3oZWU0SjY
Откога вярвате на BTV ?
Ти го виж внимателно това интервю ,защото то доказва моята теза,Росен не е влязъл в затвора защото има документ че на 3 септември му предстои операция и след нея на 22 септември ще го приберат,интервюто за БТВ е дадено на 8-9 август ,това което ти показваш е от 12 август и изведнъж Цацаров се задейства и на 13 август Росен беше задържан.Как стана така че изведнъж ситуацията се промени и вместо на 22 септември ,Петров се отзова на 13 август в затвора.А какво значи да вярвам на БТВ,аз слушам интервюто и си правя изводи,не съм му и адвокат на Животното,даже съм на мнение че колкото по-малко такива индивиди като него и Цимбика се въртят между феновете на Армията толкова ще е по-добре за нормалните ,истинските фенове.
W84me ( Блатер) ..
- delqnski47
- Контакти:
peliforewer написа:maxi1914 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стига писа глупости бе филмар малък. Росен може да е бил секав, но винаги е имал достойство да бъде мъж и да каже всичко както е. Вие можете само да се надявате за хора като него във вашия сектор
Алооо ти можеш ли да четеш ? Да съм употребил епитети за животното (освен животното ) ? Нито ме бърка какъв е нито нищо . По - горе колега замесва левски в некви конспирации , а изобщо не е така . И аз просто го доказвам . И теб какво те бърка ние какви сме ? Вие нали сте номер едно кво ни гледаш нас ? И нали сте само боржоазия , интелектуалци , професори и имените личности та си спорим за какво вашия лидер влиза в затвора за не знам кои път .
Не знам за какви конспирации свързани с Левски /ти и отбора си правилно не можеш да напишеш/ говориш,аз само споменах че в интервюто са споменати Пеевски и Борисов,ти пък намесваш Левски,да не си чул за някаква зависимост на клуба от споменатите.
Някои неща бяха редактирани и премахнати в коментарите им горе,но този съм забравил да го ''съчетая'' с останалите.

П.П.Момчета,не коментирайте Левски в тая тема.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:peliforewer написа:maxi1914 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стига писа глупости бе филмар малък. Росен може да е бил секав, но винаги е имал достойство да бъде мъж и да каже всичко както е. Вие можете само да се надявате за хора като него във вашия сектор
Не знам за какви конспирации свързани с Левски /ти и отбора си правилно не можеш да напишеш/ говориш,аз само споменах че в интервюто са споменати Пеевски и Борисов,ти пък намесваш Левски,да не си чул за някаква зависимост на клуба от споменатите.
Някои неща бяха редактирани и премахнати в коментарите им горе,но този съм забравил да го ''съчетая'' с останалите.![]()
Как да не ги коментираме,като рогата са постоянно тука,ако ги коментираме в техния под форум-веднага ни трият и банннн

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Армейците с инвазия навсякъде в страната.........нямам търпение да става утре... само ЦСКА София !

Нашият ЦСКА София!
- MASTER_COOL
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RT2YTbNCfmU[/youtube]
МАЛКО УНИКАЛНИ СПОМЕНИ !!!
СРУТИХМЕ А СЕКТОР !
МАЛКО УНИКАЛНИ СПОМЕНИ !!!
СРУТИХМЕ А СЕКТОР !

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Настръхвам... като гледам !
delqnski47 написа:peliforewer написа:maxi1914 написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стига писа глупости бе филмар малък. Росен може да е бил секав, но винаги е имал достойство да бъде мъж и да каже всичко както е. Вие можете само да се надявате за хора като него във вашия сектор
Някои неща бяха редактирани и премахнати в коментарите им горе,но този съм забравил да го ''съчетая'' с останалите.![]()
[offtopic]Делянски , не сме достатъчно добри християни и не подаваме другата страна . Не можем да мълчим . когато фенове на отбор , който през по голямата част от историята си е бил на държавна хранилка , ръсят акъл и дават морални съвети . Напиши и ти един такъв пост в техния форум , и виж какво ще получиш ! Ако ти смяташ форума, който модерираш , за тоалетна на всяко побъркано ****** , аз не мисля така . Това е единствената причина почти да престана да пиша тук .[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.