Шанса ни за точка в този мач се оповава единствено на късмета и индивидуалните качества на кякои наши футболисти! ...
С този треньор и екипа му нищо не става! Да, направихме хубави победи, но те определено се дължаха отново на качествата на повечето ни играчи, на мотивацията и себераздаването! Нищо друго
От една година отбора ни не играе нищо и загуби много мачове срещу много по-слаби съперници и понякога с трагични игри, благодарение на супер странните стартови състави определени от треньора ни!
Никаква тактика, трагична кондиция и никаква индивидуална стратегия спрямо конкретен съперник, фактора домакинство или гост, както и климатичните условия! Имаме си и "треньор в сянка"...

заради който един от най-добрите ни футболисти Зоран Балдовалиев (за мен най-добрия заедно с Бакалов и Крумов) вече е твърда резерва, а един Карагерен от супер талант и проспериращ футболист, бе превърнат в една "футболна развалина" и то не от някой друг, а отново от треньорите и техните "съветници"!
Ако това, за преподписването на договора на силно уважавания от мен като човек и футболист, Христо Колев е вярно, значи мачове, като този в събота и тези срещу Берое, Пирин и Монтана през този сезон ще бъдат честа гледка и предпоставка за пълна апатия в очакванията на публиката ни
Прогнозата ми за този мач е твърда победа за домакините и то с 2 гола разлика, имайки в предвид играта им след идването на Шенсой, слабата ни игра като гост и не на последно място, липсата на основни играчи!