Да ви е честита марулата дълбоко в говеждите пещери.
Друг път се съсредоточавайте повече върху собствения си обор, не да гледате по чуждите отбори кво става.
Цяла Зара кънти: К*Р ЗА ЛЕЕЕСКИ,К*Р ЗА ЛЕЕЕСКИИИИ,К*Р ЗА ЛЕСКИИИ СОООФИЯЯЯЯЯЯ,ахахаха респект максимум
Ботев Пд - Лудогорец / 02.12.2015г. / 14:00ч 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Лудогорец / 02.12.2015г. / 14:00ч 0:1 FT
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- slash1912
- Контакти:
Къде сте бе сини щампиони?Нещо много бързо свършихте-като девствен ученик върху кака гимназистка
За мача-слабички сме и страхливи,така няма как да вземем точки срещу Лудогорец.

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
slash1912 написа:Къде сте бе сини щампиони?Нещо много бързо свършихте-като девствен ученик върху кака гимназистка
В интерес на истината, аз не съм супер разочарован.
Видях неща днес които отдавна не бях виждал в играта на нашите.
Няма поводи за драма,аз съм ОК с това което видях...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- slash1912
- Контакти:
Цецо Чука написа:slash1912 написа:Къде сте бе сини щампиони?Нещо много бързо свършихте-като девствен ученик върху кака гимназистка
В интерес на истината, аз не съм супер разочарован.
Видях неща днес които отдавна не бях виждал в играта на нашите.
Няма поводи за драма,аз съм ОК с това което видях...
Никаква драма няма,все пак тези са с две класи над всички в А група.Не съм очаквал да ги бием,но все пак първото полувреме бяхме доста респектирани,което се отрази на играта ни.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
- Контакти:
И аз съм доволен. Ако направим прилична селекция дори може да догоним горната половина на таблицата другия полусезон.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Отбора на 8мо място в класирането пада за емнайсти пореден път, но най-обсъждан на стадиона и в темата за мача ПАК е Левски?! Някакво обяснение, но нормално, а не коматевско?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Много говеда в тема за мач който не засяга говежди отбор!Някакво обяснение,нормално а не говеждо?
Re: Ботев Пд - Лудогорец / 02.12.2015г. / 14:00ч
DLA написа:k20dan4o написа:DLA написа:Предстои мач между български отбор в лицето на Ботев Пд и турския отбор на Лудогорец, пълен с бежанци от цял свят. Нормално е другите турски отбори на ДПС, а именно Доко Кн и Леевски Сф да подкрепят мюсюлманските си братя. Сигурен съм, че по-голямата част от българските фенове пожелават успех на Ботев Пд срещу следващите два противника, за което им благодарим предварително. Колкото до мача с делиорманци, вече е време да победим тази пасмина, въпреки че за пореден път идват със съдиите.
И защо вие да сте български а ние турски отбор...обоснови се. А само преди два сезона оня мач в Коматево 2:2 помниш ли го. И вие тогава излязохте с точно трима българи, тогава и вие бяхте пълни с бежанци нали. Мери си малко приказките и по-малко злоба че нищо добро не ви очаква... в дългосрочен план.
Следващия път, когато решиш да напишеш такъв ултимативен текст, пълен с упреци и заплахи, си припомни, че отборът, който защитаваш, и неговите фенове, начело с БФС, и Съдийската комисия сте смешници, които дразнят всички с болните си амбиции за победи, и титли на всяка цена, но това е комплекса на малкия човек. Сега по същество: ти, смешни, малки човече с болни амбиции, как наричаш отбор с турски собственик, издържащ се с турски пари, играещ пред турска публика с кренвирши и с тениски на турски отбори? Ако ще го приемеш по спокойно, може да не сте турски отбор, а анадолски?
Не ми е ясно що за комплексар трябва да си, за да ръсиш безпочвени квалификации от общ характер, та дори и може би да си вярваш?!?!?

висша математика:31 ≠ 4 

grizlly написа:Много говеда в тема за мач който не засяга говежди отбор!Някакво обяснение,нормално а не говеждо?
Чак пък да не ни засяга мач на пряк конкурент за челото... Наистина не знам какво сме очаквали, надупванията са ваша специалност, този мач не направи изключение

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Re: Ботев Пд - Лудогорец / 02.12.2015г. / 14:00ч
Pragmatichen написа:Демба_Ба написа:Само информативно: Левски-26 титли. Славия-7 + Черно море-5 + Лудогорец-4 + Литекс -4 + Ботев-2 + Локо ПД-1 +Берое-1 + Пирин-0 + Монтана-0= 24.....джудженца,срещу нас да тичате,не мо'е да ни стигнете уа батьовата :D
Те и Нотингам са били носители на КЕШ, ама сега са в трета глуха, така ,че това с 26-те ви титли...е минало, далечно минало.
Не ми се хвали с минало, говори ми за настоящето, за Иртиш, за Купата с Берое, за Купата с Ч Море, за последния кръг и УЖ титлата преди мача със Славия и "великия" Везалов.
Ако ще и 260 пъти да сте шампиони на Бг, докато в А група го има Лудогорец, вие никога няма да сте фактор, титла няма да видите, не сте им и на 1/10 на парите.
А както добре знаеш, парите пробиват там, където и бургията не може.
Така, че за отбор, който не помни от кога титла не е вземал, който прави 100 кампании да проси от феновете си пари, за да съществува, най-добре да не говориш и поне малко да се ЗАСРАМИШ.
И не очаквай другите да уважават твоя клуб, след като ти не уважаваш техните.
И за финал, чий го дири фен на Левски в тема за Ботев и Лудогорец?
Успокой се, ще ти кажа, И ТАЗИ ГОДИНА НИТО ТИТЛА, НИТО КУПА ЩЕ ВИДИТЕ, така, че намали малко самочувствието.
И се благодарете на Стойчо Стоев, защото ако бяхте с треньор Гонзо, щяхте да сте 4-5 в класирането.
Мога да ти гарантирам, че нито Берое ще биете днес, нито Ботев, нито Литекс за купата, очакват ви от тези три гостувания 0 победи.
Да ти припомням ли, че март месец започвате новия полусезон през 2016 с гостувания на Лудогорец и Ч. Море във Варна?
Сещаш ли се, какво ще се случи с крехкия ви аванс?
Същото, което се случи и на ЦСКА миналата година.
Обичай Левски, подкрепяй ги, те са твоят ЛЮБИМ отбор, но имай малко уважение и към другите фенове и отбори.
Защото в противен случай ще четеш по-често такива мнения.
И аз пак не съм бил груб, друг доста по-грубо би ти казал нещата.
И преди да си ме обявил за канар, кренвирш, чорбар и т.н., ще ти кажа, че не съм фен на нито един от двата отбора, но ги УВАЖАВАМ, за разлика от теб!
Приятно или не Левски е най-популярния отбор в България( с около 40% от всички привърженици на футбола), от столицата(града в който се създава около 40% БВП на страната). Въпрос на време е тази популярност да бъде "осребрена"(същото важи и за ЦСКА-отбора под една или друга форма ще съществува и ще бъде сред факторите ). Справка в колко пъти шампион на Турция е бил отбор извън Истанбул , или пък на Гърция отбор извън Атина-Пирея, или пък на Сърбия отбор извън Белград. Въпрос на време е и това да стане у нас. Просто няма друг начин.
В настоящия шампионат за мен Левски няма да стане шампион ,просто защото не го заслужава- не е достатъчно добър за да стане шампион.
Иначе за Лудогорец- аз съм първия човек в този форум споменал името К.Домусчиев и какво ще се случи след неговата поява на сцената на българския футбол-познах