Няколко неща му трябват в момента на този отбор, но най-важното е СПОКОЙСТВИЕ.
НИКАКВИ изключителни очаквания , достатъчно е ,че ни подариха седмици радост.
Достатъчно е ,че няколко седмици Убавците , които ни мразят бяха по дупките си.
Достатъчно е Директорът, с неговите бълнувания да отиде там, където му е мястото.
И ще кажа на всички които злобно изпълзяха от дупките си:
Колкото и да ни мразите , все под нас ще лазите.
Само ЛЕВСКИ!
Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Nikita1313
- Контакти:
Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0
Верно е безобразно....Тоя Краев трябваше още първото полувреме под душа!
- popokutepetel
- Контакти:
Nikita1313 написа:Верно е безобразно....Тоя Краев трябваше още първото полувреме под душа!
Не само Краев. Компания трябваше да му правят почти всички.
-
Мистри написа:Няколко неща му трябват в момента на този отбор, но най-важното е СПОКОЙСТВИЕ.
НИКАКВИ изключителни очаквания , достатъчно е ,че ни подариха седмици радост.
Достатъчно е ,че няколко седмици Убавците , които ни мразят бяха по дупките си.
Достатъчно е Директорът, с неговите бълнувания да отиде там, където му е мястото.
И ще кажа на всички които злобно изпълзяха от дупките си:
Колкото и да ни мразите , все под нас ще лазите.
Само ЛЕВСКИ!
Нищо не може да помогне на Левски,докато Гонзо е в Левски,Гаджев е в Левски,докато отзад играят тролеи и австрийски дървосекачи,докато някои още мислят че Краев има нещо общо с футбола,докато тъпака Гонзо и тоя флегматик Стоев взимат футболисти като Махмудов,Диаби,Китамбала и още не знам колко ботушари. Нито Гонзо разбира нещо от футбол,нито Стоев има качества за тренер. Абе в общи линии в обозримо бъдеще нищо добро не чака Левски. Жалко!
Членестоногите са примитивни създания
Надиграха ни и напълно заслужена загуба. Беройци трябва да съжаляват, че не биха с повече. Играчите на Левски се надпреварваха кой ще е по-комичен в защита. Скоро не бях гледал такава комедия в защита. Все едно току-що се бяха запознали и това им беше първи мач. На моменти, беройци се подиграваха със защитата.
Атаката ни беше както във всеки мач - нямаше я. Но и няма как да е по-различно без атакуващи играчи. Но поне могат да се опитват да направят нещо различно. "Атаката" ни в 99% от случаите е една и съща, никаква вариативност. Само балонни или дълги центрирания, еднообразно без никаква идея и дори не опитват нещо различно. Как да ти е успешна играта по крилата, без крила ?
Атаката ни беше както във всеки мач - нямаше я. Но и няма как да е по-различно без атакуващи играчи. Но поне могат да се опитват да направят нещо различно. "Атаката" ни в 99% от случаите е една и съща, никаква вариативност. Само балонни или дълги центрирания, еднообразно без никаква идея и дори не опитват нещо различно. Как да ти е успешна играта по крилата, без крила ?
Без пари няма селекция 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Bojko Berojko
- Контакти:
Eminem написа:Надиграха ни и напълно заслужена загуба. Беройци трябва да съжаляват, че не биха с повече. Играчите на Левски се надпреварваха кой ще е по-комичен в защита. Скоро не бях гледал такава комедия в защита. Все едно току-що се бяха запознали и това им беше първи мач. На моменти, беройци се подиграваха със защитата.
Радвам се , че има и трезво мислещи фенове , които могат да споделят и пишат нормално без обиди

- maximalniq
- Контакти:
Почна се... Още малко ще започнете да викате оставка... Имаме къса скамейка, Берое пестиха сили срещу Лудогорец и имаха два пъти повече време за подготовка срещу нас. Всичко зависи от селекцията на зима. До тук, с тези играчи, резултатите са повече от това, което очаквахме всички !

Нещо нашите не ми харесаха никак в този мач. Римейк на Благоевград. Аз нямам обяснение от спортно-техническа гледна точка за тези две загуби срещу откровени ботушари, играещи първичен антифутбол.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Teo написа:bold написа:Teo написа:Какво казах...още преди коледа свята да дойде титлата е мираж
![]()
@ Браво на Спас... най-накрая брат'4е!
Не е мираж титлата, все пак сме с равни точки с Лудогорец,а и целта е да се оздрави отбора и да се класираме за Лига Европа.
Какво имаш предвид под да се оздрави отбора? Че вие финансови проблеми нямате
@ Имате всичко и само футбол трябва да ви е в главата, ама не става нещо.. защо
Момчето има предвид да се оздрави отбора в спортно-техническо отношение, че има неща, които очевидно ни куцат в игрови аспект.
Ама ти, другарю цесекист-интригант, пак се хвана за пари и спонсори. Гладна кокошка просо сънува

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс