damyanov1963 написа:Не, аз в момента се радвам на загубата ви от Лц
Предвид на амбициите ви за "титлата" това още веднъж показва колко си малоумен...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Не, аз в момента се радвам на загубата ви от Лц
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:damyanov1963 написа:Не, аз в момента се радвам на загубата ви от Лц
Предвид на амбициите ви за "титлата" това още веднъж показва колко си малоумен...
damyanov1963 написа:Държавното отборче на Бирое, с подкрепата на ТЕЦ Марица Изток и БФС, които му дадоха 2 дни почивка повече от Левски, при положение, че са домакини, се докопаха до най-големия си успех в историята си - измъчена победа над Левски! А коматевци се радват, че Левски паднал, забравиха, че и те падат
Възрастен написа:damyanov1963 написа:Държавното отборче на Бирое, с подкрепата на ТЕЦ Марица Изток и БФС, които му дадоха 2 дни почивка повече от Левски, при положение, че са домакини, се докопаха до най-големия си успех в историята си - измъчена победа над Левски! А коматевци се радват, че Левски паднал, забравиха, че и те падат
Държавно, викаш. Тя, щото ся цялата държава е Пеевски, вие сте по-държавни. А "коматевци" винаги ще се радваме на строшени рога и копита. Какво да се прави - съдба! Още веднъж - сърдечни поздрави на "Берое", осмислиха ми деня!
damyanov1963 написа:Възрастен написа:damyanov1963 написа:Държавното отборче на Бирое, с подкрепата на ТЕЦ Марица Изток и БФС, които му дадоха 2 дни почивка повече от Левски, при положение, че са домакини, се докопаха до най-големия си успех в историята си - измъчена победа над Левски! А коматевци се радват, че Левски паднал, забравиха, че и те падат
Държавно, викаш. Тя, щото ся цялата държава е Пеевски, вие сте по-държавни. А "коматевци" винаги ще се радваме на строшени рога и копита. Какво да се прави - съдба! Още веднъж - сърдечни поздрави на "Берое", осмислиха ми деня!
Ами добре, че Левски пада от време на време, та да има кой да ти осмисли и на тебе деня, нещастно човече жалко!
slash1912 написа:damyanov1963 написа:Възрастен написа:damyanov1963 написа:Държавното отборче на Бирое, с подкрепата на ТЕЦ Марица Изток и БФС, които му дадоха 2 дни почивка повече от Левски, при положение, че са домакини, се докопаха до най-големия си успех в историята си - измъчена победа над Левски! А коматевци се радват, че Левски паднал, забравиха, че и те падат
Ами добре, че Левски пада от време на време, та да има кой да ти осмисли и на тебе деня, нещастно човече жалко!
Пич,вземи се поспри малко,а?!Влизаш и сереш във всички теми,вместо да се засрамиш.То верно,че за тази работа и малко акъл трябва,а ти явно си опериран като малък...
По темата-честита победа на отбора на Берое!
damyanov1963 написа:Възрастен написа:damyanov1963 написа:Държавното отборче на Бирое, с подкрепата на ТЕЦ Марица Изток и БФС, които му дадоха 2 дни почивка повече от Левски, при положение, че са домакини, се докопаха до най-големия си успех в историята си - измъчена победа над Левски! А коматевци се радват, че Левски паднал, забравиха, че и те падат
Цецо Чука написа:damyanov1963 написа:Не, аз в момента се радвам на загубата ви от Лц
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта