Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 02 дек 2015 02:00

1982 написа:Аха, когато ти изнася, ми говориш за векове назад. В случая за сунити и шиити.

Ама, когато не ти изнася - както е с евреи и палестинци, пищиш че сме те връщали назад и трябвало да гледаме историята само от 1946-а насам.

Много удобно, наистина.

Знаеш ли откога евреите не са мнозинство в Палестина, не може да претендираш за някакви права върху една земя, защото преди 2 000 години някакви твои предци, с които не е ясно колко общо имаш са живели там.
Пък и Станко има друго мнение по въпроса, евреите не са коренното население на Палестина според него.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 02:10

CTAHKO написа:
1982 написа:Аха, когато ти изнася, ми говориш за векове назад. В случая за сунити и шиити.

Ама, когато не ти изнася - както е с евреи и палестинци, пищиш че сме те връщали назад и трябвало да гледаме историята само от 1946-а насам.

Много удобно, наистина.

И като гледаш, какво видя 8-) Евреите идват от Египет ;)

А палестинците откъде идват, или те са се пръкнали там ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 02:11

HoUs4oOL написа:

Много удобно, наистина.

Знаеш ли откога евреите не са мнозинство в Палестина, не може да претендираш за някакви права върху една земя, защото преди 2 000 години някакви твои предци, с които не е ясно колко общо имаш са живели там.
Пък и Станко има друго мнение по въпроса, евреите не са коренното население на Палестина според него.

Руснаците пък още по-малко са мнозинство в Чечня, ама държат тая земя и не я пускат, а ти ги браниш за това.

Отново показваш двоен стандарт.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 02:50

1982 написа:
HoUs4oOL написа:

Много удобно, наистина.

Руснаците пък още по-малко са мнозинство в Чечня, ама държат тая земя и не я пускат, а ти ги браниш за това.

Отново показваш двоен стандарт.

Чеченците през 90-те години бяха подклаждани от САЩ да избиват невинни руснаци в Чечня , благодарение обаче на Владимир Путин , войната между Чечня и Русия престана , а руснаци и чеченци са обединени и готови да смачкат САЩ!Факт! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИИ!

НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 02:51

1982 написа:
CTAHKO написа:

Много удобно, наистина.

И като гледаш, какво видя 8-) Евреите идват от Египет ;)

А палестинците откъде идват, или те са се пръкнали там ??!

Евреите унищожиха държавата Палестина и на тяхно място създадоха Израел и започнаха да измъчват палестинци! Факт! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 02:58

Евреите са населявали тези земи далеч преди любимите ти мюсюлмани.

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 03:04

1982 написа:Евреите са населявали тези земи далеч преди любимите ти мюсюлмани.

Мюсюлманите не са ми любими за разлика от теб!Теб и евреите май са ти любимци! 8-)
Аз съм българин русофил и православен християнин и се гордея с това! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 дек 2015 09:43

1982 написа:Евреите са населявали тези земи далеч преди любимите ти мюсюлмани.

Ти даже и не знаеш, кога се е пръкнал исляма ;) Ей такива сте всички изпедерастени евроатлантици 8-) Неуки и неграмотни 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2015 10:13

CTAHKO написа:
Знам Боянчо 8-) Нали трябва да поясня нещата заради Играта, който се опитва да изкара патриотите терористи и да приравни всички с ИДИЛ.

За мен около 90 % от мюсюлманите са като "Идил", така че ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 дек 2015 10:24

HoUs4oOL написа:
А специално за Палестина ми е изключително странно да чета от хора тук, за големите израелски пичове, които са окупирали една територия и експулсират един народ с мълчаливото одобрение на целия свят.

Вероятно си искал да напишеш експлоатират... Но нищо от това не е вярно.

Ако си направиш труда да провериш колко палестинци работят в Израел, и какъв като цяло е стандартът на живот в Израел, ще видиш колко ги "експлоатират".

Инак евреите почват да трепят палестинци/мюслита, винаги и само в отговор на някое тяхно зверство.
Д'ет се вика, казал го е не безизвестният Крум "Страшни": "Като нещеш мира, на ти секира". 8-)

Няма случай в който израелски войски да са нахлули безпричинно в Палестина.
Аз не съм дебил, разбира се, поставям се и на мястото на палестинците, един вид им натрапват народ, който не споделя техните възгледи, ценности и култура, но така е решила световната общественост, какво да се направи ?
Единственото, което е трябвало... И ТРЯБВА да се направи е, да се опитат да живеят в мир, без да си пречат.
Сори, ама израелците гледат, да си гледат живота, а онези ги взривяват ...

А междудрутото, има палестинска Държава, и това е Йордания... Ако Израел е "изкуствен", то за това нещо
( "Държава" ) какво ли трябва да се каже... Ама т'ва е друг въпрос.
Не знам к'ва друга Държава искат да си правят палестинците в Газа. :roll:
Тоест, "търпящите" еврейски гнет палестинци, имат опция.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 02 дек 2015 10:32, променено общо 3 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”