И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот anihilator » 02 дек 2015 00:40

action66 написа:
DANS написа:Руската слугиня Сърбия вече ще е обградена от всички страни. А каква империя беше Югославия!

Кажи поне една полза една държава да е член на НАТО!Само ЕДНА!

Аз ще ти кажа колега не е с Русия или по лошо не е в Русия :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 00:40

Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:40

El_Zenito написа:
Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса :idea: :lol:

Напълно подкрепям мнението ти! :!:

МС. Един трезво мислиш човек!

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 дек 2015 00:41

1982 написа:Ти не разбираш, Дунаве, Русия са ни братя и да сме техни подлоги не е срамно, дори е готино, те ни чукат, ама така, по братски. :mrgreen: :mrgreen:

Хем боли хем сърби :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:42

dunavfc написа:
Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса :idea: :lol:

Какъв е смисъла да ти задам 15 въпроса, като нямаш потенциала да отговориш и на един !? Обичам някой да се измъква по-този измекярски начин...
Аре нали си много надъхан, айде отговори ми, каква е разликата в това да си подлога на САЩ или на Русия....
С хора, като вас, България е обречена, а не заради Руси, Китай или Марс. С такъв "убийствен" материал, всяка една държава е обречена на мизерия, глад и нищета...

Гордееш ли се с президента ни :?:
@ С хора като нас България ще бъде вечна!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2015 00:44

Не, не ме кефи Президента ни, виждам, обаче, че теб много те кефи да се изсираш и после да отпрашваш, без да защитваш, като мъж позицията си....
Що си мисля, обаче, че ако този Президент беше на 180 градуса и защитаваше яростно Русия, със сигурност във вашите очи, той щеше да бъде божество, а нямаше да чуждопоклонник и страхливец, какъвто го обявявате сега.
Но, защо ли продължавам да се учудвам от двуличието на русофилите...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:55

dunavfc написа:Не, не ме кефи Президента ни, виждам, обаче, че теб много те кефи да се изсираш и после да отпрашваш, без да защитваш, като мъж позицията си....
Що си мисля, обаче, че ако този Президент беше на 180 градуса и защитаваше яростно Русия, със сигурност във вашите очи, той щеше да бъде божество, а нямаше да чуждопоклонник и страхливец, какъвто го обявявате сега.

Пак щеше да ми е противен. Този човек няма собствено мнение. Ниска топка. Не знае как да се изказва в извънредни ситуации които касаят нашата държава и нейните водещи приоритети. И не трябва да разбираш от политика, че да видиш колко е смешен!

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 00:57

1982 написа:Някои плазмодии тук дали въобще знаят какво значат думите "роб" и "робство" ?! Или си ги повтарят ей така, по заповед от Кремъл ?!

Теб те знаем, че си туркофил и защитаваш турската теза "Османско присъствие" по заповед н Анкара и Белия Дом! 8-)
Докато ние русофилите казваме , че България е била под 5 вековно тежко ТУРСКО РОБСТВО! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИИ!

НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 02 дек 2015 01:07

Teo това ти ли си?Поздравления за достойната позиция.

P.S.Аз на кой да вярвам на баба Ванга(която каза да стоим близо до Русия) или на форумните мудреци?
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 02 дек 2015 01:12

Teo написа:
dunavfc написа:Не, не ме кефи Президента ни, виждам, обаче, че теб много те кефи да се изсираш и после да отпрашваш, без да защитваш, като мъж позицията си....

Пак щеше да ми е противен. Този човек няма собствено мнение. Ниска топка. Не знае как да се изказва в извънредни ситуации които касаят нашата държава и нейните водещи приоритети. И не трябва да разбираш от политика, че да видиш колко е смешен!

Всъщност има лично мнение понякога дори е различно от мнението на всички партии у нас но това ти няма как да разбереш поемайки пропагандата на Кремъл :!:

Върни се в “Свободна зона”