Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Всяка организация, която чука реднеци е голяма работа. 

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
HoUs4oOL написа:diplomat написа:Добре де, тия земи не са ли били еврейски преди Новата ера?
Какво значение има на кой са били, като при издаването на Балфур населението там е съставено главно от мюсюлмани и арабски християни?
Или ще четем библията и приказки за давидовото царство?
А защо да не четем Библията?

HoUs4oOL написа:1982 написа:Хизбула е на първо място терористична организация. Аз презирам такива, ти ги браниш яростно, защото са приятели на приятелите на Русия.
Шиити, сунити, евреи, евнуси и елфи, боли ме патката кой какъв е, важното е, че щом е терорист, значи е скапан шибаняк, разлика не виждам.
Смятай ги за каквито искаш, мисълта ми е, че сунити и шиити се бият още от времето на умаядите, абсолютно логично е сунитските страни да признават Хизбула за терористична организация, те и до днес са врагове...
Ма те сунитите мразят и Израел, а шиитските терористи се бият основно срещу Израел, не ми казвай, че жалят за евреиските жертви от шиитския тероризъм ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
pomiqr271 написа:1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:А сунитите какви са, марсианци ли ??
Хизбула шиитска организация ли е??!
Хизбула е на първо място терористична организация. Аз презирам такива, ти ги браниш яростно, защото са приятели на приятелите на Русия.
Шиити, сунити, евреи, евнуси и елфи, боли ме патката кой какъв е, важното е, че щом е терорист, значи е скапан шибаняк, разлика не виждам.
Ботев също е бил терорист и ВМРО.
Ботев не знам да е самоубил, взривявайки се сред турско цивилно население.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Не знаех, че историята на тия земи започва от 1946-а.
Типично по руски - нагла демагогия.
Утре си стягай багажа и отивай в Иран, нали оттам си дошъл, тия земи, на които живееш са гръцки или тракийски, пък може и да са на някой друг...
Колко си нагъл, броиш историята само оттогава, когато ти изнася. Като споменем за по-назад, то не се брояло, нали евреите трябва да излязат гадните, а не любимите ти араби.
Но е отвлякъл пътници на кораб за борбата си. Това си е чист тероризъм по всички канони.
diplomat написа:HoUs4oOL написа:diplomat написа:Добре де, тия земи не са ли били еврейски преди Новата ера?
Какво значение има на кой са били, като при издаването на Балфур населението там е съставено главно от мюсюлмани и арабски християни?
Или ще четем библията и приказки за давидовото царство?
А защо да не четем Библията?Прекалено много защитаваш мюсюлманите в последно време и много се съмнявам дали ти не си такъв. Няма лошо, но е важна подробност, за да се знае защо проявяваш такава загриженост за тази религия.
Защото той е руски мюсюлманин и явно чете Корана.
Тая сляпа защита на шиитските изроди не е случайна, може и да е някъде от Азербайджан, нали там са основно шиити.
pomiqr271 написа:Но е отвлякъл пътници на кораб за борбата си. Това си е чист тероризъм по всички канони.
Целенасочено ли е превзел кораба, за да вземе заложници, или се е нуждаел от превозно средство, а пътниците са просто жертва на обстоятелствата?

1982 написа:pomiqr271 написа:1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:А сунитите какви са, марсианци ли ??
Хизбула шиитска организация ли е??!
Хизбула е на първо място терористична организация. Аз презирам такива, ти ги браниш яростно, защото са приятели на приятелите на Русия.
Ботев също е бил терорист и ВМРО.
Ботев не знам да е самоубил, взривявайки се сред турско цивилно население.
Под този ти пост се закачам, но ми е любопитно какво е за теб терорист-само тези, които правят самоубийствени или не чак толкова самоубийствени атентати, или и тези, които тероризират държави и региони с политиката си?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
pomiqr271 написа:Но е отвлякъл пътници на кораб за борбата си. Това си е чист тероризъм по всички канони.
По кои канони, някои мюсюлмански ли ??