И Черна гора влиза в НАТО
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: И Черна гора влиза в НАТО
И аз съм ЗА НАТО, но за НАТО БЕЗ САЩ и Турция! ЗА НАТО без терорист номер 1 на планетата създал Ал Кайда и ИД и без терорист номер 2 - поддържащ разни туркоменски терористи и желаещ Неоосманска империя. ВЪН Турция и САЩ от НАТО! Останалите са практически ЕС, друго не ни е нужно. САЩ трябва да се извхърли веднъж и завинаги от Европа, защото войната в Украйна е също тяхно пъклено дело. В стремежите си да си го мерят с руснаците горим ние, нормалните хора, но има достатъчно дебили готови да следват тази безумна политика и същевременно да подкрепят един доказан терорист и като Ердоган, който иска да включи България в новата си империя. Найс, а 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
fcb_bg написа:action66 написа:зеления написа:Браво на Черна гора!
Защо? Какво печелят? Съюз с Турция? Това никой не го иска. Вън Турция от НАТО! Да не допуснем Турция в ЕС!
Да не допуснем, ама първо ще трябва да дадем поне 50 милиона евро за кефа на султана.
2.5 милиарда требва да съберат 28-те страни.
Трудно ми е да повярвам, че Турция ще влезе в ЕС в следващите 50 год. ако изобщо някога влезе....Любопитно ще ми бъде, как Гърция ще допусне Турция в ЕС.
Не искам ЕС, не искам НАТО, искам съюз с братята ни от Русия!
Единственото светло бъдеще за нашата родина!
ПП Тоя смешник президента да не си отваря устата повече... моля го!
Ако не бяха руснаците и мрежата от организационни комитети на Васил Левски и останалите революционери, още да сме подлоги на турците
@ Които не е чел история, да ходи да чете... ние сме кръвно свързани с тая държава... изповядваме една религия, пишем с една и съща азбука, имаме еднаква ценностна система!

@ Които не е чел история, да ходи да чете... ние сме кръвно свързани с тая държава... изповядваме една религия, пишем с една и съща азбука, имаме еднаква ценностна система!
Последна промяна от Teo на 01 дек 2015 23:24, променено общо 1 път.
Teo написа:Не искам ЕС, не искам НАТО, искам съюз с братята ни от Русия!
И като излезем от тия структури, ставаме предатели и цял свят ни отебава. Мисли малко.
diplomat написа:Teo написа:Не искам ЕС, не искам НАТО, искам съюз с братята ни от Русия!
И като излезем от тия структури, ставаме предатели и цял свят ни отебава. Мисли малко.
Щото сега не са ни отебали

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:diplomat написа:Teo написа:Не искам ЕС, не искам НАТО, искам съюз с братята ни от Русия!
Щото сега не са ни отебали
Ако искаш да живееш като в КНДР, прав ти път, крива ти пътека.
dunavfc написа:fcb_bg написа:action66 написа:зеления написа:Браво на Черна гора!
Защо? Какво печелят? Съюз с Турция? Това никой не го иска. Вън Турция от НАТО! Да не допуснем Турция в ЕС!
Да не допуснем, ама първо ще трябва да дадем поне 50 милиона евро за кефа на султана.
2.5 милиарда требва да съберат 28-те страни.
Трудно ми е да повярвам, че Турция ще влезе в ЕС в следващите 50 год. ако изобщо някога влезе....Любопитно ще ми бъде, как Гърция ще допусне Турция в ЕС.
На мен ако ми беше казал преди 6 месеца ,че тия мърди щяха да викат вилкомен на здрави мъже, дет се пишат бежанци, а 6 месеца по-късно плащат рекет на османист, щях да ти се изсмея. В момента агите настояват да бъдат нещо като 29-та страна членка и да вземат решения в политиката на съюза. И никой не ги е отрязал грубо за таз наглост. А само преди 2г Ердоган беше обруган в Германия при посещението си и Меркел здраво му опъваше ушите.
Сега как е? И това при всичките турски лайняни ризи които изкара Путин.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
diplomat написа:Teo написа:Не искам ЕС, не искам НАТО, искам съюз с братята ни от Русия!
Напускането на България от НАТО ще бъде един от най-светлите дни за нашата родина!
@ Ще видите, че Русия ще направи съюз и ще ни покани, а тези дето ни управляват, ако откажат, значи не са Българи!
Teo написа:@ Ще видите, че Русия ще направи съюз и ще ни покани, а тези дето ни управляват, ако откажат, значи не са Българи!
Ще ни покани, за да ни язди пак и да й слугуваме, това ли ти е мечтата. Да сме слуга, ама не ония, а на тия ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.