И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот icko65 » 01 дек 2015 22:41

diplomat написа:
icko65 написа:
diplomat написа:
icko65 написа:Плановете на Русия са за след Ла Манша.Прей си изводите!

Пак си се напил и се въргаляш под масата. Но мечтите са безплатни. ;)

Не съм.Млад си-дано си спомниш за мен!

Докато стигнат Ла Манша, зад гърба им ще бъде пустош. ;) Но и аз съм го научил този урок чрез практиката - човек като се налюска здравата и си мисли, че е безсмъртен. :mrgreen: Няма такъв филм просто.

Пак ти казвам-не съм пиян.И никъде няма да ходят -имат планове!Мисли!Не всичко е завладяване на територии.Ако решат и това могат .Пък къде ще е пустош-божа работа.Според някои писания няма да е там.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 01 дек 2015 22:45

DANS написа:
action66 написа:1.Защо все пишеш за най-популярния и успял политик в света като за "джудже"?Заради ръста? Ами я ми кажи колко лидери от тези основни световни лидери са гиганти? Всички са на нивото на Путин.Включително и нашето недоразумение Росенчо,от което ще се отървем догодина.
2.Черна гора,както и България явно забравиха културните и религиозните си връзки с Русия.И колко дължат на Русия.Тъжно.От кого ще ги пази НАТО? Как тези вманиачени протестанти изместиха нашите православни ценности?!
Горко на славните черногорци , които заедно с влахите са съхранили автономията си срещу османския султан,но не могат да удържат напъна на онези , които са на 10 000 км. разстояние......

Черна гора дължи повече България отколкото на Русия, 1878 г. България заплаща с териториалната си разпокъсаност и васален статут спрямо османлиите, за да могат Гърция, Сърбия, Румъния и Черна гора да получат даром НЕЗАВИСИМОСТТА си!

За същата тази независимост, през 1908 г. България е принудена да плати на ...........?
На Русия!
България плаща на Русия репарациите на Турция от войната 1977-78 г.

Репарациите са уредени след като Русия опрощава на Османската империя плащанията,за да признае Независимостта.....Просто с този акт Руската империя се връща на "емоционалната карта" на сред българите.Малък реванш за дистанцирането по времето на "Съединението",което се е случило без съгласуване с Освободителката.
А Черна гора води война срещу турците по времето когато ние се пробваме с Априлското въстание.Дълга война.Сюлейман изтегля онези 40 000 именно след акция срещу черногорците. Не си криви душата.Политиката понякога поднася голяма ирония.Всеки друг,но черногорци на една маса с турци!!!!!!!!!!!!! Сигурен съм,че народа им както е нашия е против такъв съюз.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 дек 2015 22:47

icko65 написа:
diplomat написа:
icko65 написа:
diplomat написа:

Докато стигнат Ла Манша, зад гърба им ще бъде пустош. ;) Но и аз съм го научил този урок чрез практиката - човек като се налюска здравата и си мисли, че е безсмъртен. :mrgreen: Няма такъв филм просто.

Пак ти казвам-не съм пиян.И никъде няма да ходят -имат планове!Мисли!Не всичко е завладяване на територии.Ако решат и това могат .Пък къде ще е пустош-божа работа.Според някои писания няма да е там.

Пак ли Ванга ще намесвате? :?: Един колега тук ви каза много точно да не си правите евтина пропаганда върху паметта на жената, ама то мисленето да не е като ьеденето и пиеньето... :x

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 01 дек 2015 22:49

зеления написа:Браво на Черна гора!

Защо? Какво печелят? Съюз с Турция? Това никой не го иска. Вън Турция от НАТО! Да не допуснем Турция в ЕС!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 01 дек 2015 22:51

нато е като буца сол върху която Путин ще ори....ра и ще се разпадне в скоро време :lol:
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 01 дек 2015 22:52

action66 написа:
зеления написа:Браво на Черна гора!

Защо? Какво печелят? Съюз с Турция? Това никой не го иска. Вън Турция от НАТО! Да не допуснем Турция в ЕС!

Да не допуснем, ама първо ще трябва да дадем поне 50 милиона евро за кефа на султана.
2.5 милиарда требва да съберат 28-те страни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2015 22:57

НАТО вместо да се разширява, трябва да се разпадне и всеки да си гледа собственият интерес. Европа да си има собствен военен съюз, а останалите велики сили да си гледат тяхната работа. Не виждам логика и смисъл от това в Европа да има американски, руски или китайски бази. Какво печели Европа от това ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 дек 2015 23:00

dunavfc написа:НАТО вместо да се разширява, трябва да се разпадне и всеки да си гледа собственият интерес. Европа да си има собствен военен съюз, а останалите велики сили да си гледат тяхната работа. Не виждам логика и смисъл от това в Европа да има американски, руски или китайски бази. Какво печели Европа от това ?

Елитът печели. Но само краткосрочно, а не осъзнават, че след време друг елит ще ги замени, който даже няма да е европейски.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 01 дек 2015 23:05

diplomat написа:
icko65 написа:
diplomat написа:
icko65 написа:
diplomat написа:

Пак ли Ванга ще намесвате? :?: Един колега тук ви каза много точно да не си правите евтина пропаганда върху паметта на жената, ама то мисленето да не е като ьеденето и пиеньето... :x

Ква Ванга та гони бе пич!Чети и мисли по-сериозно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 дек 2015 23:11

DANS написа:А каква империя беше Югославия!

Изкуствено създадена.

Върни се в “Свободна зона”