ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула.Минимум.
Ами точно за това се борят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула.Минимум.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
boabbb написа:Хизбула се трепят основно с евреите, също терористична организация, а в момента са ни в полза във войната с ИДИЛ, така че ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула.Минимум.
Ами точно за това се борятЗа мир без евреи
Какво по-хубаво от това
Целият свят ще им е благодарен
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CTAHKO написа:1982 написа:ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула.Минимум.
http://www.arabnews.com/news/453834“All GCC countries are convinced that Hezbollah is a terrorist organization,” Bahrain’s Foreign Minister Ghanim bin Fadl Al-Buainain told reporters following a meeting of GCC foreign ministers in Jeddah
Дори на половината арабски полуостров ги смятат за терористи.
Щото арабите са най-миролюбивите ли![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:boabbb написа:Хизбула се трепят основно с евреите, също терористична организация, а в момента са ни в полза във войната с ИДИЛ, така че ...
Не ми пука с кого се трепят, а че вършат гнусотии. Хамас, Хизбула, ИДИЛ, Ал Кайда и т.н., са едно и също зло, замаскирано зад някакви зле скалъпени идеологии.
ivan56 написа:Само евреите могат да прочистят света от тая мръсна пасмина мюслитата.
И преди да ми скочите, вижте как действат те.За убит евреин, десет мангала отиват при девиците.
Това е пътя.
ivan56 написа:Само евреите могат да прочистят света от тая мръсна пасмина мюслитата.
И преди да ми скочите, вижте как действат те.За убит евреин, десет мангала отиват при девиците.
Това е пътя.
ivan56 написа:CTAHKO написа:ivan56 написа:Да бе, трябва да се даде нобелова награда за мир на Хизбула.Минимум.
Ами точно за това се борятЗа мир без евреи
Какво по-хубаво от това
Целият свят ще им е благодарен
Да бе.Аз предпочитам евреи пред мангали.
Дет се вика по-малкото зло.
1982 написа:CTAHKO написа:1982 написа:Дори на половината арабски полуостров ги смятат за терористи.
Щото арабите са най-миролюбивите ли![]()
Не, просто ..... щом дори арабите ги смятат за терористи, смятай.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта