Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

yangplamen
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София) / Сряда / 17:30

Мнениеот yangplamen » 01 дек 2015 10:27

Тъй като неадекватният Хубчев най-вероятно пак ще излезе с пенсионерския си състав, почти сигурно Левски ще ни бият. Видя се че нямаме шанс срещу отбори играещи малко по-бърз и комбинативен футбол (на фона на слабото ни първенство разбира се). Играчите не са виновни - те толкова си могат, просто нямаме мислещо треньорско ръководство. Така че очаква се поредната мъка...

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 01 дек 2015 10:35

pani4eto написа:
action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
action66 написа:
Captain Stottlemeyer написа:В Стара Загора „Берое” и „Левски” са изиграли досега общо 48 мача за първенство на „А” група. Статистиката от тези мачове е:
- „Берое” – 15 победи
- „Левски” – 16 победи
- равни срещи – 17
- голова разлика – 58:56 (+2) в полза на „Берое”
Последните 6 мача в Стара Загора („А” група):
- „Берое” - 2 победи
- „Левски” – 4 победи
- равни срещи – няма
- голова разлика – 11:8 (+3) в полза на „Левски”

http://levskisofia.info/team/1004110-be ... ra-zagora/

Извода е ?

Изводът според мен е, че ти си левскар в сърцето си и "Левски" силно те вълнува - досега в две теми за следващия мач на "Черно море" имаш общо 3 (три) мнения, а само в тази тема за мача на "Левски" в Стара Загора мненията ти са 6 (шест)... 8-)

Истината е,че още помня онези мили местенца в големите градове,където можеше да се включиш в различни футболни и различни други спорове.Тези места изчезнаха,но тръпката ми да участвам в различни спорни дискусии си остава.Иначе аз съм си родом от квартал "Чайка" и това е района на "Черно море". Израснал съм във време,когато футболния фен не мразеше противника.Но за "Левски" мога да бъда само ако играе мачове в Европа.Иначе като тръгнах на мачове на стадион "Юрий Гагарин" заварих едно трайно отношение,което се предава на всеки нов "черноморец".А то е,че главните ни съперници са : №1 - "Спартак Варна" и №2 - "Левски София"......... Футболен фолклор,какво да правиш.

Е как няма да Ви е такова отношението към "Левски",като бяхте 45 години Флотското(армейското)дъщерно дружество на ЦДНА!!!!!!!!!!!!!!!

Ееееееее, не така с лошо де. ;)
За мача - 0:1 с гол на Диаби.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 01 дек 2015 11:15

След разгрома от Лудогорец ,Хубчев ще опита всичко за победа срещу Левски.Никой предварително не може да каже как ще свърши мача ,но Берое имат потенциал за 2на1.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 01 дек 2015 13:29

Негативизмът от левскарите продължава. Не знам на какво се дължи. По класният отбор сме и ще си проличи. Левски държат центъра независимо какво . Контролираме действията на терена и всичко зависи дали малкият идиот от ляво ще се лигави ли пак или ще играе футбол.
Литекс и Лудогорец и на тях не им е лесно тия кръгове
0:0 или 0:1 и задържаме върха

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 дек 2015 16:24

Литекс с нова грешка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 дек 2015 17:29

PSvilenov написа:Негативизмът от левскарите продължава. Не знам на какво се дължи. По класният отбор сме и ще си проличи. Левски държат центъра независимо какво . Контролираме действията на терена и всичко зависи дали малкият идиот от ляво ще се лигави ли пак или ще играе футбол.
Литекс и Лудогорец и на тях не им е лесно тия кръгове
0:0 или 0:1 и задържаме върха

Специално при мен за този мач се дължи на два фактора. Първият са двата дни по-малко за почивка, което с оглед на това, че покриването и пресата са ни основните козове е изключително важно. И вторият фактор е предходния мач на домакините. Засега не ми се говори за съдията, но не е изключено и той да стане фактор, ако мачът не върви както трябва.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 01 дек 2015 17:59

Мачът е троен отвсякъде. Според мен един хикс би бил напълно резонен.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 01 дек 2015 19:50

Като нищо ще ни думнат, дано поне равен да вземем :|

Върни се в “Левски”