Безвремието на Божков!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

red_blade

Re: Безвремието на Божков!

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 20:50

1982 написа:
Hrabar написа:
Карамел Му написа:Най-страшното в момента не е,че сме във В,нито кой ще ни е собственик,а че феновете сме разделени ,както никога!Ако нещо ще затрие ЦСКА ,това ще е.Собственици идват и си заминават,ние оставаме!

Значи е настанало Време разделено. Аз не желая да съм от един отбор с хора, които са съгласни да играят ролята на синя подлога! Още по-лошо, подлога на мутрата Бойко Борисов и свинята Пеевски! Там разни Дучета, Цимбици, други разни продажници, с такива хора няма как да сме в един отбор. Аз съм цесекар, а не подлога!

Ти не си никакъв цесекар, а евтина подлога на една селска мутра. И темата, която си пуснал, го доказва.

С тая жалка тема, нито ще промениш мнението на някого, нито нищо, само се излагаш, защитавайки сляпо онова гномче от Микре. Крадецът на ДДС.

Както ти защитаваш сляпо онзи„ангел“ от„ Магурата“-ако знаеш за какво става дума,разбира се ;) Не вярвам и ти да промениш нечие мнение,така че спора е безмислен,просто всеки си казва какво мисли и на коя страна е :!:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 23:17

Аз никого не защитавам сляпо, както виждаш не съм пуснал спецциално тема ЗА Божков и ПРОТИВ Ганчев.

И, за разлика от вас, ако Божков вземе ЦСКА и видя, че не прави нищо, аз пръв ще го оплюя, а няма като вас да продължа сляпо да го браня, въпреки че виждам че се гаври с ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 дек 2015 12:01

1982 написа:Аз никого не защитавам сляпо, както виждаш не съм пуснал спецциално тема ЗА Божков и ПРОТИВ Ганчев.

И, за разлика от вас, ако Божков вземе ЦСКА и видя, че не прави нищо, аз пръв ще го оплюя, а няма като вас да продължа сляпо да го браня, въпреки че виждам че се гаври с ЦСКА.

Много ясно... всеки които иска да злорадства в ЦСКА ще бъде оплюван, ако ще и Бил Гейтс да е!
@ ЦСКА струва пари... това е крайно време някой ''костюмари'' да го разберат!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 дек 2015 13:48

1982 написа:Аз никого не защитавам сляпо, както виждаш не съм пуснал спецциално тема ЗА Божков и ПРОТИВ Ганчев.

Кел файда,като бастиса Клуба и го плюй,колко си сакаш 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 17:30

Че Ганчев вече бастисва ЦСКА, но не виждам на вас да ви пречи това.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 дек 2015 17:53

1982 написа:Че Ганчев вече бастисва ЦСКА, но не виждам на вас да ви пречи това.

Ти кво предлагаш,щото твоят човек ,чух,че решил да припознава Локо Мездра :?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 17:55

От него ли го чу или от някоя жълта "медия" ??

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 дек 2015 18:16

1982 написа:От него ли го чу или от някоя жълта "медия" ??

Те всичките са жълти,а с него не си говориме от много време :!: 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 дек 2015 18:35

Ами, аз тотално не вярвам на тази жълтина, но ще ти отговоря - чисто хипотетично, ако приемем, че Божков стори това, аз няма да припозная нито Локо Мездра за ЦСКА, нито който и да било друг прекръстен на ЦСКА клуб, без значение дали зад него стои Гриша Ганчев, Васил Божков, Стойчо Младенов или Димитър Пенев.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 дек 2015 18:48

Red joker написа:
1982 написа:Че Ганчев вече бастисва ЦСКА, но не виждам на вас да ви пречи това.

Ти кво предлагаш,щото твоят човек ,чух,че решил да припознава Локо Мездра :?

Беше в банята, с насапунисани очи и не видя кой го каза, нали?! Бе вие някога ще разберете ли, че такива неща няма как да се случат?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”