Доц. Григорова: Падне ли Асад, идват талибаните!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Доц. Григорова: Падне ли Асад, идват талибаните!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 ное 2015 21:15

River Plate написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
River Plate написа:Кажи поне, плащат ли ти добре? То е ясно, че тия неща не ги мислиш (ако въобще мислиш де).

Само от любопитство.. ако имаш информация: как намират хора, на които да плащат за едно или друго писане по форуми, а и желаещите как разбират къде може да се спазарят за надник?

Знам, че има такива неща ама винаги съм се чудил как се намират, не е като да пуснеш обява в jobs.bg: набирам форумни никове за коментари срещу заплащане. А за съжаление двамата мои познати, за които съм сигурен, че пишат за пари (не тук) отричат до дупка понеже знаят, че съм против (и за да не се е*авам с тях) и няма опция да ми обяснят де са си намерили кой да им плаща :D

Понже ме питаш как точно става - http://bnt.bg/part-of-show/trolska-fabr ... -peterburg

Само в този форум са 2-3 (най-малко) платени руски тролове, има и заблудени русофили, дето им идва от вътре и пускат пропагандни теми, без да им се плаща

;)

А колко са от другата страна? Едва ли са само проруски платените.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 30 ное 2015 21:21

River Plate написа:
River Plate написа:Кажи поне, плащат ли ти добре? То е ясно, че тия неща не ги мислиш (ако въобще мислиш де).

Само от любопитство.. ако имаш информация: как намират хора, на които да плащат за едно или друго писане по форуми, а и желаещите как разбират къде може да се спазарят за надник?

Знам, че има такива неща ама винаги съм се чудил как се намират, не е като да пуснеш обява в jobs.bg: набирам форумни никове за коментари срещу заплащане. А за съжаление двамата мои познати, за които съм сигурен, че пишат за пари (не тук) отричат до дупка понеже знаят, че съм против (и за да не се е*авам с тях) и няма опция да ми обяснят де са си намерили кой да им плаща :D

Понже ме питаш как точно става - http://bnt.bg/part-of-show/trolska-fabr ... -peterburg

Само в този форум са 2-3 (най-малко) платени руски тролове, има и заблудени русофили, дето им идва от вътре и пускат пропагандни теми, без да им се плаща

;)

А колко са от другата страна? Едва ли са само проруски платените.

Аз лично предполагам за Мадоната и онзи, Ветерок ли беше... :?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 ное 2015 22:11

FLANKER написа:
Цецо Чука написа:Струва ми се че вече е започнало обратното броене до масирания руски десант в Сирия...

Цецо,"вещицата" Ванга беше казала,че "Когато Сирия падне,тогаз ще започне голямата война"...аз започвам да правя асоциация с падналия руски самолет в Сирия...

Дай ако обичаш официалния запис от предсказанието. Такива записи има на всичко, което е казала по време на соц-а.

Прекалено често започнаха да казват, "че е предсказала това и онова". Пак на нея приписаха предсказание, според което НАТО ще подкрепи Грузия и ще започне ТСВ. Е, НАТО в Грузия не се намеси, с което всеки, който се е вързал на тая глупост е решил, че Ванга толкоз е и пророчица.

Така че дай официалния запис, ако не - поне наистина сериозен и отговорен източник или не дискредитирай жената с подобни изказвания.

Нямам си на идея,колко е сериозен източникът.Има го на няколко места.Просто напиши : Ванга -войната в Сирия.
http://www.frognews.bg/news_100859/Pror ... ri-sveta!/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 ное 2015 22:20

River Plate написа:

;)

То понеже от "' правилните тролове" ( американски) няма.Ама ,то " Националната телевизия" си една( законна) фабрика...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 ное 2015 22:22

1982 написа:
fcb_bg написа:
Цецо Чука написа:
1982 написа:B-2 свален досега няма,

Някой опитвал ли се е да го сваля?

Ю 2 също е бил несваляем, докато янките не са го разбрали по трудния начин.
Повече инфо как са били брутално насрани може да се разбере като се прочете биографията на Франсис Гари Пауърс. Кратко резюме:

http://www.znam.bg/com/action/showArticle;jsessionid=9C1AB8546B8C4C16B4C29B9C60CA309C?encID=317&article=1981697689

Ю-Ту не е Стелт, ебати тъпото сравнение, рубльо. Ю-Ту е шпионски високолетящ самолет, нищо повече.

Връзката е несваляем, глупчо. Такъв са смятали реднеците и Ю 2, после се осраха с лъжите с версията изградена на загиналия им пилот.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 23:43

GA_ veliki написа:
1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Тук трябва да уточня за някои хора, че Стелта е защитна технология за самолети в основата си, не самолет. Именно затова самолетите, които наричат стелтове си имат други имена, марки и модели, просто имат и тази технология.

Да, и още нещо - Стелт технологиите не правят самолета буквално "невидим" за радарите, както го разбират много хора, а изключително трудно видим. Все още няма технология, която да скрива тотално самолетите.

А най-критичната точка за самолетите е, когато се отваря бомбеният отсек, тогава самолетът става най-уязвим, понеже се нарушава стелт "опаковката" му и сигналите на радара достигат незащитена повърхност. Но няма как, бомбите се носят вътрешно, ако са отвън, цялата стелт покривка губи смисъла си, тъй като бомбите и ракетите ще отразяват сигналите на радара.

Преди време четох някъде, че чeшките "Тамара" ги засичали, ама вярно или не :roll:

Напълно е възможно, Стелт технологиите са бая разнородни и включват доста компоненти, а първите Стелт-ове са доста несъвършени, неслучайно единственият свален досега е ранен Ф-117.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 23:47

sin4ec написа:
1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Тук трябва да уточня за някои хора, че Стелта е защитна технология за самолети в основата си, не самолет. Именно затова самолетите, които наричат стелтове си имат други имена, марки и модели, просто имат и тази технология.

Да, и още нещо - Стелт технологиите не правят самолета буквално "невидим" за радарите, както го разбират много хора, а изключително трудно видим. Все още няма технология, която да скрива тотално самолетите.

А най-критичната точка за самолетите е, когато се отваря бомбеният отсек, тогава самолетът става най-уязвим, понеже се нарушава стелт "опаковката" му и сигналите на радара достигат незащитена повърхност. Но няма как, бомбите се носят вътрешно, ако са отвън, цялата стелт покривка губи смисъла си, тъй като бомбите и ракетите ще отразяват сигналите на радара.

Ами всъщност нещата са по-сложни. Първо, радарите много се усъвършенстваха. Второ, доколкото съм запознат, при руснаците разработката, която открива такива самолети, е от доста години и е била замислена за друго...всъщност те сканират пространството не за отражение от метал, а за специфична промяна на ентропията на полето. (да го кажем елементарно- енергийните характеристики). Самолетът има свой специфичен образ на такава инсталация, ракетата-друг, облак с електрозаряди-свой образ, и т.н. От такъв радар няма скриване. Веднъж открит, самолетът може да бъде свален и със ЗРК от 80-те години...

Да де, ама не забравяй, че и Стелт технологиите много напреднаха и се усъвършенстват непрекъснато, тъй че наистина не можем да бъдем сигурни в нищо, още повече, че сме просто любители, а не хора, които се занимават с това. Тъй че лично аз не мога да давам категорични оценки за нищо, просто си размишлявам.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 ное 2015 23:50

fcb_bg написа:Връзката е несваляем, глупчо. Такъв са смятали реднеците и Ю 2, после се осраха с лъжите с версията изградена на загиналия им пилот.

Няма връзка, несваляем е бил за тогавашните прихващачи, за ракетите САЩ не са били сигурни дали достигат обсега му, просто са предполагали.

Ю Ту е съвсем друг тип самолет, със съвсем друга роля и е мега абсурдно да го намесваш при Стелт-овете.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 дек 2015 10:32

River Plate написа:Доста време ми трябваше да разбера, че се еб@ваш :lol: :lol:

Първоначално си мислех, че верно ги мислиш тия неща, евала получи ти се :)

Ако визираш мен, не, не се е.авам! - всичко е истина! - просто имам много знания от различни сфери и като така, мога да правя връзка м/у тях и дори да запълвам историческите празнини на официалната История!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 дек 2015 10:42

THE G.A.M.E написа:
kiril.a.d написа:Не, Кубрат е бил просто поредния Канас Юбиги, а не някакъв основател! - основата на Болгарската империя чезне във вековете преди Христа, доколкото се споменава за начало 14 966 г. преди новата ера!
Били сме империя, дори по времето на кан Крум, когато той е бил признат за Канас Юбиги, като най-близък родствено, в рода Дуло!
Били сме империя, дори по времето на падането на Казан и Кара Болгар, но вече, съвсем като Австро-Унгарската империя, от 20-ти век, когато никой не слушал императора ;)....

Преди Кубрат е имало наместник, Гостун, според източника.

За да е поредният Кана'сюбиги, Кубрат, преди него трябва да имаме някви данни за продължаване на съществуването на "ПриКавказка" България.
Но нямаме име на Кан-а, който е управлявал България преди Кубрат.
За съжаления, имаме прекъсване.

В ІV век имаме удар върху българските земи ( "ПриКавказка" България ) от тюркутите ( формирали се от хунски остатъци ) от североизток, и малко след това от аварите, от север.
Знаем, че две от трите основни наши племена - утигур и котрагар, попадат под власта на споменатите народи.
Очевидно тези удари прекъсват държавноста и най-големият ни клон оногур, се е оттеглил в Кавказ, при аланите.
Към 630-631ва г. когато Кубрат навършва пълнолетие, първата му работа е била да поведе война против тюркутите, която печелим сравнително лесно, освобождавайки котрагите, е било лесно да формираме голяма ударна армия, която да се справи и с аварите.
Даже превземаме и столицата им, като след това подлагаме на сериозно клане населението.
Това се и случва в 632-ра г.
Това е годината, в която трите основни български клона, отново са обединени в едно цяло.
Но центърът на тая Държава е по на Запад от старата.

Инак, Крум не е бил от родът Дуло.
Последният Кан от род Дуло, е Севар ( 738 - 753 )
За Крум има основателни съмнения, че родът му е бил от "Керамисия" ( Македония ) тоест, е бил с българите предвождани от Кан Кубер.

Волжка България, не е била Империя.
Както писах, владетелите, както тукашните "дунавски", така и волжко-камските, са бягали от подобни титли.
В няколко периода, както нашата "Дунавска" България, така и онази на Волга ( по-правилно е Болга :mrgreen: ) са имали черти, характерни за определението Империя, но не мисля че е редно това да влиза в историографията ни.
В крайна сметка, титлата Кана'сюбиги, е била равностойна на императорската, щото според Рим, Императорът е наместник на Боговете ( по-късно, на Бог ) на Земята.

А при нас Омуртаг пише: "Кана'сюбиги, от Бога поставен владетел".
Така че, няма нужда да правим владетелите ни, "Императори". ;)

Човече, няколко пъти написах, от къде можеш да намериш данни за нашата империя!!! - "Джагфар тарихи", а на български "Именник на българските канове и царе"! - започва от 14 966 г. пр.н.е. с първия кан, Авитохол, който живял и управлявал 300 години! - сещаш ли се за библейските времена? ;)
Първата ни държава е пак тук - до езерото тогава, Черно море! След "потопа" - страшен земетръс, който образува Босфора и Средиземно море нахлував езерото, Черно море, езерото става море и е истински потоп!!! - първи път, преди около 7000 г. и втори път, преди около 5500 г. Тогава се разбягва населението, като основната част бяга към Азия - по-високите брегове зад Черно море и основава държавата на Шумерите!
Скитите, над Азовско море - 5500 г. пр.н.е., са също част от нашата стара държава! И т.н. и т.н.....
Казваш да не употребяваме титлата император? - защо не, след като западния еквивалент на Великия кан (Канас Юбиги) е император? - и в Рим е така записвано! - "Болгарският император".
А защо сме империя? - защото владеем всичко от Афганистан, през Каспиий та до Панония! - Северния път на коприната, заради който водим почти непрестанни войни с Римската империя!
Апропо - дори Китай е васален на Канас Юбиги!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Свободна зона”