ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red_blade

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 20:55

Кировец написа:Всички се правят на луди гъби и гледат цирка. Разбъркани са много пари в тая каца. Всеки сега се облизва да грабне некой лев в тая криза. Все пак особено мениджърите на играчи имат ползва от жив ЦСКА. Градев, Ба, италианци, португалци - всички са на хранилка от клубове като ЦСКА - сериозни клиенти - та те правеха сделки без да получават моментален трансфер или поне са сигурни, че взимат някаквъ санитарен минимум.
Ако в ЦСКА има стабилен собственик със силна политика и мощен трансферен бюджет всички тия ще се трепят на кой да гледат ДВД-то. Сега прости си играят играта. Тия хора въртят сериозни суми и мисля си, че знаят добре как да играят, защото да получиш винаги е по-добре от провалена сделка и да си на минус.

В тая връзка -не съм чул ГГ да бачка с тия боклуци :idea: Не случайно перхидролко,да скача най-вече за това и да се слага на някой ,който обещава оздравяване ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 ное 2015 20:56

То човек като се замисли става ясно кой е по-голямата акула от двамата. На ЦСКА и на всеки български клуб им трябват сериозни собственици - пристрастията им не бива да бъдат от значение. Важно е да развиват добър продукт, да имат сериозна гаранция. Сега примерно Васил Божков спокойно после може да предаде бизнеса на синът си, който е цесекар, ама тва нищо няма да гарантира и не бива да е фактор, докато не се видят реалните резултати на бизнеспроекта му.
Тва тоя цесекар, оня говедо - за мене не е сериозно отношение. Та ние си разменяме футболисти - Бандаловски е един щур пример, Йовов и т.н.
Е - значи не е важно кой какъв е, а какво ще даде на нашия клуб.
Така си мисля аз. В днешно време добрия продукт прави големи пари. ЦСКА и Левски са били жертва винаги на хора тип - аз много обичам ЦСКА или Левски - душата си оставям, и феновете много обичам, номер 1 са. Тва не е гаранция за силен проект. Тва е добра поздравителна картичка в CV-то.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 ное 2015 21:02

red_blade написа:
Кировец написа:Всички се правят на луди гъби и гледат цирка. Разбъркани са много пари в тая каца. Всеки сега се облизва да грабне некой лев в тая криза. Все пак особено мениджърите на играчи имат ползва от жив ЦСКА. Градев, Ба, италианци, португалци - всички са на хранилка от клубове като ЦСКА - сериозни клиенти - та те правеха сделки без да получават моментален трансфер или поне са сигурни, че взимат някаквъ санитарен минимум.
Ако в ЦСКА има стабилен собственик със силна политика и мощен трансферен бюджет всички тия ще се трепят на кой да гледат ДВД-то. Сега прости си играят играта. Тия хора въртят сериозни суми и мисля си, че знаят добре как да играят, защото да получиш винаги е по-добре от провалена сделка и да си на минус.

В тая връзка -не съм чул ГГ да бачка с тия боклуци :idea: Не случайно перхидролко,да скача най-вече за това и да се слага на някой ,който обещава оздравяване ;)

Не е по темата, но как ти звучи?16 Юли 2006
[offtopic]
Литекс преговаря с Георги Иванов - Гонзо, призна главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов пред "Стандарт".
"Интересуваме се от него и не крия, че има възможност той да играе при нас", обясни шефът в ловешкия тим.
Стоилов обаче категорично отказа да разкрие какви условия предлага Литекс на нападателя, както и за колко години ще е договорът му.
"Не обичам да говоря преди нещо да е станало факт", обясни главният мениджър. Интерес към Гонзо проявяваше и друг български тим - Локомотив (Сф). До преговори обаче не се стигна. Варианти пред любимеца на "сините" фенове са и няколко клуба от Гърция, Турция и арабския свят. Според запознати обаче той искал да остане у нас. През пролетта Гонзо игра в Левски.
[/offtopic]

red_blade

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 21:04

Кировец написа:То човек като се замисли става ясно кой е по-голямата акула от двамата. На ЦСКА и на всеки български клуб им трябват сериозни собственици - пристрастията им не бива да бъдат от значение. Важно е да развиват добър продукт, да имат сериозна гаранция. Сега примерно Васил Божков спокойно после може да предаде бизнеса на синът си, който е цесекар, ама тва нищо няма да гарантира и не бива да е фактор, докато не се видят реалните резултати на бизнеспроекта му.
Тва тоя цесекар, оня говедо - за мене не е сериозно отношение. Та ние си разменяме футболисти - Бандаловски е един щур пример, Йовов и т.н.
Така си мисля аз. В днешно време добрия продукт прави големи пари. ЦСКА и Левски са били жертва винаги на хора тип - аз много обичам ЦСКА или Левски - душата си оставям, и феновете много обичам, номер 1 са. Тва не е гаранция за силен проект. Тва е добра поздравителна картичка в CV-то.

Много неудачни примери си дал :idea: Защо на времето Божков не даде бизнеса на сина си!?Кога сме си разменяли футболисти с герена-Бандата дойде от друг клуб ,а Йовов изкара една подготовка с нас и няма официален мач :idea: Напротив,много е важно кой какъв е в този бизнес,наречен футбол!Не знам как някои хора ,как не ги притеснява факта,че Божков държи хазартна империя :shock: Иначе за заигравката с феновете съм съгласен с тебе-това прикрива някаква слабост и несигурност :!:

red_blade

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 21:06

Кировец написа:
red_blade написа:

Не е по темата, но как ти звучи?16 Юли 2006
[offtopic]
Литекс преговаря с Георги Иванов - Гонзо, призна главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов пред "Стандарт".
"Интересуваме се от него и не крия, че има възможност той да играе при нас", обясни шефът в ловешкия тим.
Стоилов обаче категорично отказа да разкрие какви условия предлага Литекс на нападателя, както и за колко години ще е договорът му.
"Не обичам да говоря преди нещо да е станало факт", обясни главният мениджър. Интерес към Гонзо проявяваше и друг български тим - Локомотив (Сф). До преговори обаче не се стигна. Варианти пред любимеца на "сините" фенове са и няколко клуба от Гърция, Турция и арабския свят. Според запознати обаче той искал да остане у нас. През пролетта Гонзо игра в Левски.
[/offtopic]

Ниикак,не виждам никаква връзка ,наистина :?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 ное 2015 21:11

red_blade написа:
Кировец написа:То човек като се замисли става ясно кой е по-голямата акула от двамата. На ЦСКА и на всеки български клуб им трябват сериозни собственици - пристрастията им не бива да бъдат от значение. Важно е да развиват добър продукт, да имат сериозна гаранция. Сега примерно Васил Божков спокойно после може да предаде бизнеса на синът си, който е цесекар, ама тва нищо няма да гарантира и не бива да е фактор, докато не се видят реалните резултати на бизнеспроекта му.

Много неудачни примери си дал :idea: Защо на времето Божков не даде бизнеса на сина си!?Кога сме си разменяли футболисти с герена-Бандата дойде от друг клуб ,а Йовов изкара една подготовка с нас и няма официален мач :idea: Напротив,много е важно кой какъв е в този бизнес,наречен футбол!Не знам как някои хора ,как не ги притеснява факта,че Божков държи хазартна империя :shock: Иначе за заигравката с феновете съм съгласен с тебе-това прикрива някаква слабост и несигурност :!:

Нямах предвид буквална размяна, а че са пример за - говедо/чорбар в другия лагер. Колкото до хазартната империя - виж спонсорите на Висшата лига, на испански клубове и тогава плачи на нашия гроб.

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 21:12

ugly bug написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:
petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:Да, да обобщим ситуацията! Ганчев поначало пробва всякакви планове, като оздравяването на дружеството също е между тях!А, Божков пусна една декларация, че ще оздравява, но си остави не вратичка, а вратище за А окръжна/областна, ако оздравяването пропадне! При тази огромна врата(многото ако-та) оставена в декларацията на Божков, човек трябва да се сети, че бягството през вратата е много вероятно(да не кажа по-силна дума)! Освен това Божков е г-н никой за ПФК ЦСКА, ако иска да оздравява, ще трябва да изкупи дяловете от дълговете на Ганчев в ПФК-то!

Абсрахирай се от имената на Ганчев и Божков.Дори и да има голяма вероятност да оздравиш ПФК ЦСКА,няма да го заявиш категорично.Ще кажеш,че може и да
го фалираш,което ще ти помага при преговорите с кредиторите.Те да избират между двата варианта.Иначе ще бъдат непреклонни за вземанията си.

Това е така, а някой не се ли е замислял че всичкия тоя цирк до сега, не е бил режисиран още миналата година по това време!
Ако тогава влезеше оздравител се товари с багаж за 45 М, сега има възможност да се направи същото но в пъти по-малка сума.
Вярно ще се загубят няколко години по долните девизии но пък "чорбаджията" (който и да е той), получава същия резултат!

не ! категорично . нон сенс е това.

Проследи внимателно фактите през годината, като не забравяш, че става дума за десетки милиони!

Ъгли, десетки милиони загуби не са така важни , че да се прави Световна конспирация !

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 21:14

CSKA 78 написа:
ugly bug написа:Това е така, а някой не се ли е замислял че всичкия тоя цирк до сега, не е бил режисиран още миналата година по това време!
Ако тогава влезеше оздравител се товари с багаж за 45 М, сега има възможност да се направи същото но в пъти по-малка сума.
Вярно ще се загубят няколко години по долните девизии но пък "чорбаджията" (който и да е той), получава същия резултат!

Проблемът е, че никой не иска нов отбор в окръжните групи, не и докато истинският ЦСКА е жив!
Сега по-добре е да се обърне внимание на оздравяването, а затова по-голeми шансове има при Ганчев, въпреки декларацията на Божков! А,и Божков ще тръгне да прави нещо, само ако Ганчев се откаже! Което в скоро време не виждам как ще стане!

Божков прави вече нещо , далеч преди Ганчев да се е отказал или си сляп ?!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 21:15

red_blade написа:
Beladona написа:
red_blade написа:
CSKA 78 написа:
petko.h.markov написа:Ако обичаш ми ги разтълкувай,защото нищо не разбирам от тези неща.

Този който, има над 51% от дълговете има право да предложи план оздравяване, но не какъв да е, а силно редуциран, и този план ще бъде приет!
Верно ще вземем да се оздравим! Да не отваряме шампанското още, нека кака Дора да ги "пусне" в Държавен вестник !

Чакай малко,нещо не разбирам :? Този хем е най-голям кредитор,хем държи 52% от клуба,така поне пише,а някак си не мога да направя връзката и сигурно това него прави башкредитор,поне така ми се струва и е според моите съждения е по-скоро най-голямм длъжник ;) :!: Нещо не пасва!

до Коледа ще го напаснете с Кондьо както ви изнася

Що така бе ,после кво ;)

После някой друг казус ще ви затрудни до 3 ти март и така ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 ное 2015 21:17

Teo написа:Васко къде се губиш е :?:
@ Ти 100% не си от тия дето искат да припознаят... мисля, че това ти беше мнението още от лятото :?:

Единствения случай, в който бих допуснал някакъв компромис със себе си за нов клуб е ако той поеме дълговете към държавата, както и още някои други, които съответния собственик на клуба коректно признае за адекватни, а не част от схема за източване. Тогава вече ЦСКА може да се позовава на подобни случаи в други държави и да претендира реално за приемственост. Но така, просто да се преименува Литекс или който и да е друг, не! Нали, отделен е въпроса, че това няма как да стане и никоя институция няма да го признае, говоря по принцип.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”