kiril.a.d написа:River Plate написа:kiril.a.d написа:Бе ти нормален ли си бе??? - или не си от българския етнос?....Е, случват се цигани и турци от ЦСКА....
Но най-малко аз съм ти виновен, че не си от бОлгарския етнос, а те тормозят някакви си славяни, измислени от фамилията Романови...
А бе аланкооолу, ти знаеш ли че Иван-Симеон ІV Грозни, който превзема Казан, защото му е писнало от мюсиманските...тъпотии и попълзновения на тогавашната власт в Кара Болгар - ВНИМАНИЕ!!! - Кара Болгар, а не Велика Болгария!!! - е от рода Дуло??? - последния Болгарски цар, от рода Дуло....
Та нямам против да си се пръждосаш в Татарстан, щом се мислиш за татарин, който е по-близо до Западната цивилизация...
Ай гидели гидти...турски западняк, на който сега му се "отворил парашута"....
С полуграмотен човек, трудно ще се получи дискусия. Ти си толкова българин, колкото древните българи са били тюрки или татаро-монголи - ДЖЕРО процента
Ония по Волга и Камчия, когато са строили каменни градове и крепости като Биляр, Болгар и Казан, твоите любими степни примати са живеели в землянки
Кажи поне, плащат ли ти добре? То е ясно, че тия неща не ги мислиш (ако въобще мислиш де).
???....................това беше ...ама направо фантастично!!!
Е", какво да ти кажа, след като си се сетил че си от ония скитски народи? Че не си бОлгарин, а някой днес т елъже че си такъв?...И продължаваш да пишеш като татарин- скит.....
Момче, не ти знам годинките, но спри да четеш съвременна татаро-унищожителна история на болгарите - апропо, такава я пишат от към Ватикана, щото на няколко пъти сме лъгали Ватикана, че аха да се присъединим към католиците, ма били умни нашите царе и само си играли с Ватикана![]()
- не като днешното перекенде Бойчо
....
Та да знаеш - нямаш нищо общо с приматите, обитавали степите на днешна Южна Русия и Украйна, както и с диваците от Средноевропейските диви гори!!!
Бил си от велика държава, велика нация! - простирала се от Урал до Апенините, а в някои години и до Ардените!!! И днес, от Ура да Триест се говори на БОЛГАРСКИ!!! - без значение на диалекта!
...не ме карай да почна да ти пиша, ту на "руски", ту на "сръбски", ту на "македонски"...че ще ти пропиша и на "полски"!!! - разуме пан?...як то не разумеш...як пердолич матка твоя...Тихе а то бьенде...
Ти може да си бОлгарин, аз съм БЪЛГАРИН и скитите са имали такава култура, каквато славяните нямат и в XX век