[wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12295451_10154263551551840_7071392965792752665_n.jpg?oh=8882a606854189b5d464d118cfaec465&oe=56EA0C5C[/wrapimg]
НБА 2015-16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НБА 2015-16
Коби се отказва. 
[wrapimg=]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/12295451_10154263551551840_7071392965792752665_n.jpg?oh=8882a606854189b5d464d118cfaec465&oe=56EA0C5C[/wrapimg]
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
Aми, време си му е. Ясно е, че няма какво повече да постигне, по-добре да даде път на младите. А и ще освободи отбора от една сериозна заплата, която, ако сме честни, може да се дава на човек, който ще има доста по-голям принос.
Но е една от най-големите легенди в играта и е жалко, че няма да го видим на едни последни плейофи.
Но е една от най-големите легенди в играта и е жалко, че няма да го видим на едни последни плейофи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
AnalBreaker
- Контакти:
rhaegar написа:Aми, време си му е. Ясно е, че няма какво повече да постигне, по-добре да даде път на младите. А и ще освободи отбора от една сериозна заплата, която, ако сме честни, може да се дава на човек, който ще има доста по-голям принос.
ЛА наистина след като отпадне неговата заплата ще могат да си позволят да привлекат поне 2-ма, 3-ма много силни играчи. Имат нужда от център, Пойнт гард и крило.
Бърз поглед на пазара и изпъкват имената на Кевин Дюрант, Николас Батум, Ал Джеферсън, Заза Пачулия, Раджон Рондо, Майк Конли и т.н. Освен това ще имат възможност за един от първите номера в драфта.
Според мен отбора догодина ще започне напълно на чисто и би имал далеч по-голям успех от това, което е сега.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:rhaegar написа:Aми, време си му е. Ясно е, че няма какво повече да постигне, по-добре да даде път на младите. А и ще освободи отбора от една сериозна заплата, която, ако сме честни, може да се дава на човек, който ще има доста по-голям принос.
. Освен това ще имат възможност за един от първите номера в драфта.
Топ 3 им е защитен драфта, но тегленето на топките за място е относително нещо, като нищо могат да се паднат извън тройката и Сиксърс да им го приберат през Сънс. Доста си го нацепиха с привличането на Неш и Хауърд, с тези бъдещи пикове, които раздаваха с лека ръка. Сега им гледам това новобранчето Д’Анджело Ръсел, ами с играта си не е за номер 2 в драфта, един Емануел Мудией от Нъгетс засега по-добре се справя.
-
AnalBreaker
- Контакти:
riddler написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:Aми, време си му е. Ясно е, че няма какво повече да постигне, по-добре да даде път на младите. А и ще освободи отбора от една сериозна заплата, която, ако сме честни, може да се дава на човек, който ще има доста по-голям принос.
Топ 3 им е защитен драфта, но тегленето на топките за място е относително нещо, като нищо могат да се паднат извън тройката и Сиксърс да им го приберат през Сънс. Доста си го нацепиха с привличането на Неш и Хауърд, с тези бъдещи пикове, които раздаваха с лека ръка. Сега им гледам това новобранчето Д’Анджело Ръсел, ами с играта си не е за номер 2 в драфта, един Емануел Мудией от Нъгетс засега по-добре се справя.
От новите най-добре според мен се справя Порзингис от Ню Йорк Никс. Сам носи целият отбор на гърба си, когато Мело няма ден. Окафор от Фили също доста добре. Иначе според мен трябва да се даде поне 1 сезон реверанс към новите момчета докато свикнат с обстановката в NBA.
Един ИСТИНСКИ българин !
AnalBreaker написа:riddler написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:Aми, време си му е. Ясно е, че няма какво повече да постигне, по-добре да даде път на младите. А и ще освободи отбора от една сериозна заплата, която, ако сме честни, може да се дава на човек, който ще има доста по-голям принос.
От новите най-добре според мен се справя Порзингис от Ню Йорк Никс. Сам носи целият отбор на гърба си, когато Мело няма ден. Окафор от Фили също доста добре. Иначе според мен трябва да се даде поне 1 сезон реверанс към новите момчета докато свикнат с обстановката в NBA.
Литовчето надмина всички очаквания, един Боби Портис къде вадеше доста по-сериозна статистика в предсезоните контроли в почти всички показатели - PER, точки, борби, проценти не може да хване ръка под коша за Булс заради конкуренцията. Порзингис пък от началото на сезона е съвсем друг играч от неофициалните мачове и лятната лига, макар да не съм фен на Никс се радвам с колко интелигентен баскетбол играе със самочувствие. За мен обаче от високите играчи тази година най-добра кариера очаквам от Таунс, Кей Джи му оказва голямо влияние и опраделено ще успее стига да е здрав.
A как само беше посрещнат Порзингис от феновете на Никс при обявяването му в драфта, то не беше дюдюкане, освиркване.
Колкото до Д'Анджело, понякога прави наистина страхотни неща, но като цяло се губи в общата посредственост на отбора. Трудно е да блестиш, когато губиш 90% от мачовете, a същевременно си новобранец в лигата. Аз все пак вярвам в него и стискам палци да успее.
Колкото до Д'Анджело, понякога прави наистина страхотни неща, но като цяло се губи в общата посредственост на отбора. Трудно е да блестиш, когато губиш 90% от мачовете, a същевременно си новобранец в лигата. Аз все пак вярвам в него и стискам палци да успее.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- TEDIMAR99
- Контакти:
Искам да отбележа и Хасан Уайтсайд който е истинска машина тоя сезон.Изключително високо ниво показва в Маями,има бая хляб в това момче.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
rhaegar написа:A как само беше посрещнат Порзингис от феновете на Никс при обявяването му в драфта, то не беше дюдюкане, освиркване.
Те там винаги си освиркват без значение дали е за тях драфта или не, всяка година.
ГС кога ще падат....стига толко....вчера се измъкнаха на косъм в Бостън...мисля да играя да падат в другите мачове 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.