Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Valencia Club de Futbol в Примера дивизион
А защо не Мъри Стоилов 
Ако Спалети наистина е вариант ще е интересно. Дълги години водеше Рома в схема без таран, даже играеха и без чист
нападател по едно време но вкарваха яко голове. Биелса съм му голям фен също но той малко не го слуша главата и може
да се откаже във всеки момент и да захвърли работата си ако нещо му скимне. Л. Пенев лелей, ем дано!
нападател по едно време но вкарваха яко голове. Биелса съм му голям фен също но той малко не го слуша главата и може
да се откаже във всеки момент и да захвърли работата си ако нещо му скимне. Л. Пенев лелей, ем дано!
- david_villa
- Контакти:
Дадох го просто като идея, защото по това време на сезона треньор, който да отговаря на амбициите на "Валенсия", трудно се намира. Карло Анчелоти надали би приел, пък и не го искам. Биелса има опит в Примера, Спалети има репутация, но не се знае дали идеите му ще получат реализация във "Валенсия" и въобще в Примера. Пенев надали ще е. Трудна работа.
Пако Хемес от Райо?Пък ако на Питър лим му се плащат компенсации да ес пробва за Лопатеги от Порто.
- dreben23
- Контакти:
Отдавна не съм садвал за футболче толкова, ама нашите дърворезбари успяха да го постигнат и ся ще си го отнесат да ми поолекне полно мало.
Първо да започнем от най-важното- Унай Емери > Нуно Еспирито Санто= Севиля > Валенсия
.
Абе очаквах да загубим, да бъдем надигравани от бръснарите, ама чак такава дърворезба не съм очаквал в нашата сбирщина некадърници, събирана под дърво и камък от цял свят. То не бяха брутални фаулове, картони жълти, червени, добре, че съдията беше абсолютен непукист, подобно на онзи от Миньор-ЦСКА, дето не може да уцели името на човека в картата с картоните, та после момчето се изложи и тръгна да си излиза само.
Та тоя съдия беше още по-брутален, защото оставяше нашите дърводелци да чупят крачетата на отбора, който се опитваше да играе футбол, да речеш, че сме некви хокеисти мама му стара, то бива, бива бруталити, ама чак такива влизания до кокал, това беше жестоко просто за футболните ми сетива и потребности.
Мислех си, че като се презастраховам предварително за неуспеха ще боли по-малко, ама не съм познал- и мен, а и играчите на Севиля ни боля доста! Как се чувствах вчера след този мач снощи- ами общо взето нещо като погълната жертва на Анаконда и изплюта след това, или нещо от сорта да си чукнеш среща с Амазонка и тя да ти върже тенекия примерно преди брачното ложе... Ама това беше най-слабият и непотребен мач в цялата история на Валенсия, убеден съм напълно!
Нито един пост в отбора не функционираш с изключение на цеха за рециклиране на отпадъци. Абе толкова ли е заспал тоя Нуно, че не им се скара поне веднъж да спрат да чупят кокалите на хората. Те толкова бяха стъписани севилци, че създадоха 30-40 положения, а вкараха само един единствен гол, ама не може така да продължава. Уж пари се наливат от Хонг Конг, а отборът може да се бори да не изпадне съвсем скоро, това е безотговорна работа. Резултатите ни са плачевни, игра нямаме никаква, чупенето на кости е станало приоритетна цел за този отбор, а това определено не ми се нрави. Избрал съм Валенсия, защото играта на този отбор е толкова красива, колкото и името му, но това, което ми предложиха снощи е просто потресаващо като представяне. Мека е думата "смазаха ни", ние сами се смазахме и тех смазахме от бой и ритници. Ебати и безхарактерната история е в момента, а идва мач с Барселона съвсем скоро. Не искам и да си представям какво ще ни се случи, но като нищо можем да регистрираме най-срамната и резултатна загуба в историята, макар че засега снощната ще остане завинаги в моето сърце като най-тежката и най-срамната, направо не срамна, а безсрамна. Стига толкова, че много съм им насъбрал!
Моля се да не се класираме за елиминациите в ШЛ, защото ни чакат още по-големи срамове!
Да го уволняват тоя Нуно вече, че ми писна от него! Докога така, не може да вземе домакинства, не може гостуване...дайте поне да вървим да играем на неутрален терен да не си тормозим феновете и нервите излишно. Събра дърводелците от девето коляно, а сега върви ги изгони...
Първо да започнем от най-важното- Унай Емери > Нуно Еспирито Санто= Севиля > Валенсия
Абе очаквах да загубим, да бъдем надигравани от бръснарите, ама чак такава дърворезба не съм очаквал в нашата сбирщина некадърници, събирана под дърво и камък от цял свят. То не бяха брутални фаулове, картони жълти, червени, добре, че съдията беше абсолютен непукист, подобно на онзи от Миньор-ЦСКА, дето не може да уцели името на човека в картата с картоните, та после момчето се изложи и тръгна да си излиза само.
Мислех си, че като се презастраховам предварително за неуспеха ще боли по-малко, ама не съм познал- и мен, а и играчите на Севиля ни боля доста! Как се чувствах вчера след този мач снощи- ами общо взето нещо като погълната жертва на Анаконда и изплюта след това, или нещо от сорта да си чукнеш среща с Амазонка и тя да ти върже тенекия примерно преди брачното ложе... Ама това беше най-слабият и непотребен мач в цялата история на Валенсия, убеден съм напълно!
Нито един пост в отбора не функционираш с изключение на цеха за рециклиране на отпадъци. Абе толкова ли е заспал тоя Нуно, че не им се скара поне веднъж да спрат да чупят кокалите на хората. Те толкова бяха стъписани севилци, че създадоха 30-40 положения, а вкараха само един единствен гол, ама не може така да продължава. Уж пари се наливат от Хонг Конг, а отборът може да се бори да не изпадне съвсем скоро, това е безотговорна работа. Резултатите ни са плачевни, игра нямаме никаква, чупенето на кости е станало приоритетна цел за този отбор, а това определено не ми се нрави. Избрал съм Валенсия, защото играта на този отбор е толкова красива, колкото и името му, но това, което ми предложиха снощи е просто потресаващо като представяне. Мека е думата "смазаха ни", ние сами се смазахме и тех смазахме от бой и ритници. Ебати и безхарактерната история е в момента, а идва мач с Барселона съвсем скоро. Не искам и да си представям какво ще ни се случи, но като нищо можем да регистрираме най-срамната и резултатна загуба в историята, макар че засега снощната ще остане завинаги в моето сърце като най-тежката и най-срамната, направо не срамна, а безсрамна. Стига толкова, че много съм им насъбрал!
Моля се да не се класираме за елиминациите в ШЛ, защото ни чакат още по-големи срамове!
Да го уволняват тоя Нуно вече, че ми писна от него! Докога така, не може да вземе домакинства, не може гостуване...дайте поне да вървим да играем на неутрален терен да не си тормозим феновете и нервите излишно. Събра дърводелците от девето коляно, а сега върви ги изгони...
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Май получавате Фил Невил.Това не е черен хумор а действителност...............
Мой познати живеещи във Валенсия твърдят,че 99% сигурно е че ще бъде Франк Рийкард ...
Негредо сега ще играе ли поне или свърши с Валенсия?
- Udoji90
- Контакти:
Ем, очакваше се за Нуно. Благодарен съм му, че за един сезон вдигна сериозно отбора и ни класира пак в ШЛ, ама каква полза, щом като сезон по-късно се върнахме в посредствеността? Даже продължавам да смятам, че малко прибъзано се върнахме в ШЛ, след като в сезона преди това даже изпуснахме евротурнирите. Лека-полека трябваше да надграждаме - щеше да е по-добре, отколкото този първоначален видим импулс, последван от рязък спад.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
Pichichi написа:Негредо сега ще играе ли поне или свърши с Валенсия?
Аз не знам и защо не играе, въпреки че не бележеше много, беше доста полезен. Абе тоя Нуно пълна откачалка- не може за всяко гостуване да прави по 99 ротации в състава и да не очакваш провали и резили. Ами реши кое ти е основното ядро, останалите малко по малко ги налагай. Вярно, че имахме и много хубави моменти, по-малко контузени и т.н. Абе откакто почнаха да се дърпат с Отаменди всичко май тогава се скапа още.
Вратаря Жауме за къв го сменя, та той е единственият дето беше на ниво? Райън, че се излекувал, ами трябва да се пребори с Жауме за тируляр, не да му го връчва веднага и да оакаме и този пост. Много грешки, те не са една и две... Това момче Гая цял сезон не го ли види, че не е във форма, ами вземи го смени да видим някой друг какво ще направи..Да не говорим, че Зенит и Севиля не са нищо особено в момента, обаче ни направиха разногледи, просто сме безумно слаби. Те не могат и да се сработят, непрекъснато ги сменя. Кой знае кви баснословни клаузи имат за изиграни мачове някои та ги пуска..
Франк Рийкард кого води последно, че не съм го следил? Ама то и да го уволнят, ментетата не можем да ги махнем и ще го яде и новия треньор, който и да е той. Аз и не вярвам да има уволнение, поне до лятото едва ли.
Излишно се ядосвам и аз. Като че ли не знам, че всичко е тото, после да не вземем пак да бием изведнъж лошите.
***САМО ЦСКА!***