Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 22:06

1982 написа:
diplomat написа:И какво общо има Русия с това, което другите коментират? :?: Ти си станал точно като робот в плюенето на Русия.

Ами, да, и аз мога да бъда като шибаните русофили, проблем ??!

Лицемерно е, след като ги плюеш за техните действия, а се превръщаш в тяхно копие. Да, имам проблем в случая - не приемам действията ти за адекватни и нормални. Дръж се малко по-спокойно и по на място.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 22:11

diplomat написа:
1982 написа:
diplomat написа:И какво общо има Русия с това, което другите коментират? :?: Ти си станал точно като робот в плюенето на Русия.

Лицемерно е, след като ги плюеш за техните действия, а се превръщаш в тяхно копие. Да, имам проблем в случая - не приемам действията ти за адекватни и нормални. Дръж се малко по-спокойно и по на място.

Ами с русофил така се държи, падаш на тяхното ниво, съжалявам, като си толкова префинен, не ми чети постовете, няма да страдам много. Обещавам. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 22:12

1982 написа:
diplomat написа:
1982 написа:

Ами с русофил така се държи, падаш на тяхното ниво, съжалявам, като си толкова префинен, не ми чети постовете, няма да страдам много. Обещавам. :lol: :lol:

Не е дали съм "префинен", тук става въпрос за принципи и морали, които явно ти липсват.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 22:24

diplomat написа:Не е дали съм "префинен", тук става въпрос за принципи и морали, които явно ти липсват.

Като ми липсват, спирай да ме четеш, не насилвам никого, какво ми квичиш само, айде, баста.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 22:35

1982 написа:
diplomat написа:Не е дали съм "префинен", тук става въпрос за принципи и морали, които явно ти липсват.

Като ми липсват, спирай да ме четеш, не насилвам никого, какво ми квичиш само, айде, баста.

Ама това е форум, бе, пич. Ако не си готов да приемаш чуждо мнение или поне да помислиш малко над него, по-добре не си губи времето. Пък и си много обидчив, а веднага сега скачаш с епитетите и простотиите. И аз мога да ти отговоря по същия начин, но няма, защото съм изградил някакво уважение и мнение за теб. Което не значи, че бих си спестил градивна критика към определени хора, както и ти неведнъж си ме критикувал по различни въпроси.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 22:45

Чудесно, само че това отдавна вече не е форум, а кочина. И, съответно, променям и аз отношението си. Тука двама русофили вече се опитаха да ме лъжат най-нагло с една "новина", дето е пълна измишльотина, един дори ми пусна "снимка" на сваления над Сирия Ф-22, която, като се поразрових, се оказа че е от ....... 2004-а, в щата Невада, разбит при тестове прототип, когато Ф-22 дори още не беше въведен на въоръжение.

Е, с такива хора какъв морал и принципи да спазвам, кажи ми ?? То те лъже с целия цинизъм на света, нагло и безочливо.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 ное 2015 22:46

1982 написа:Чудесно, само че това отдавна вече не е форум, а кочина.

Това означава ли, че ти си прасе? :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 22:47

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Чудесно, само че това отдавна вече не е форум, а кочина.

Това означава ли, че ти си прасе? :roll:

Сигурно, щом съм влязъл при вас.

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 29 ное 2015 22:48

Европа клекна под натиска и условията турския президент Реджеп Ердоган. Започва ускоряване на процеса за присъединяване на Турция към ЕС.

http://frognews.bg/news_102792/Evropa-k ... ia-kam-ES/
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 22:49

1982 написа:Чудесно, само че това отдавна вече не е форум, а кочина. И, съответно, променям и аз отношението си. Тука двама русофили вече се опитаха да ме лъжат най-нагло с една "новина", дето е пълна измишльотина, един дори ми пусна "снимка" на сваления над Сирия Ф-22, която, като се поразрових, се оказа че е от ....... 2004-а, в щата Невада, разбит при тестове прототип, когато Ф-22 дори още не беше въведен на въоръжение.

Е, с такива хора какъв морал и принципи да спазвам, кажи ми ?? То те лъже с целия цинизъм на света, нагло и безочливо.

За троловете много добре знаеш, че сме на едно мнение, но аз отдавна съм вдигнал ръце, след като на модовете им е през хуя, че даже ми раздаваха банани постоянно, като се опитвах да акцентирам върху този проблем. За жалост, това е положението. :|

Върни се в “Свободна зона”