гражданин от село написа:James Beattie написа:Падне ли Асад, ще падне и Путин!
Вече не е актуален Асад, а Ердоган.
Факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:James Beattie написа:Падне ли Асад, ще падне и Путин!
Вече не е актуален Асад, а Ердоган.
aleksandrov77 написа:James Beattie написа:Падне ли Асад, ще падне и Путин!
Мечтите са безплатни!
James Beattie написа:aleksandrov77 написа:James Beattie написа:Падне ли Асад, ще падне и Путин!
Мечтите са безплатни!
И Кличко беше безсмъртен, но вчера беше обезглавен от един номадски сиганин. И на Путин реда ще дойде! Заигра се с неподходящите хора. Ердоган ще го ликвидира скоро, стига Путя да посмее да излезне от бомбообежището си в Сибир. Все някога ще се покаже да подиша чист въздух и да го напече Слънцето...
sin4ec написа:За неразбралите: От днес ИД е разрязана на две части-прекъснати са окончателно комуникациите между сирийската и иракската. Много важен стратегически успех, постигнат с общи усилия. Тежката ситуация на сирийския фронт принуди ИД да прехвърли там основните сили, което отвори път за настъпление на Пешмерга( кюрдската армия). Настъпление, завършило с успех. Така повече ИД няма как да прехвърля резерви, боеприпаси и снабдяване между двете части и я поставя в много сложна ситуация. Поздравления за кюрдите, които се бият от самото начало като непримирими врагояе на ИД, подкрепяни от...американски и руски инструктори. И доброволци от...Донбас.
Примката се затяга.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
DANS написа:Най добре ще е Сирия да се кантонизира, Русия да си пази Латакия, те за нея се бият, за излаза на Средиземно море, кюрдите да получат автономия, както в Ирак, тюркмените също да са автономни, асирийците също, да има коридор, под контрола на на ЕС и НАТО между Ирак и Турция, за да може по него да дойде катарски газ, така всички ще са доволни!
1982 написа:Нищо взривоопасно няма, Путин си лае, керванът си върви. Единственият резултат е, че руснаците вече не се "объркват" и "по погрешка" да прелитат над турска територия.
В случай, че руския президент Владимир Путин стигне на открита конфронтация с НАТО, тя ще продължи не повече от 10-20 дни, но Русия никога няма да се признае за победена.
"Многократно бях молен да напиша моята прогноза за една евентуална война между Руската федерация и НАТО. Аз се позовавам само на информация, която е известна от официалните източници. В Пентагона, където сега работя, са разработени планове за войни с всички страни по света, но много по-подробни са плановете за войни, които се отнасят до нестабилни и агресивни режими. Те се изготвят внимателно и постоянно се коригират, понякога с моето участие.
Една евентуална война с Русия обаче няма да бъде като войната срещу Ирак през 2003 година. Въпреки, че РФ разполага с приблизително същия размер на армията, както и същото ниво на технологично развитие. Само, че иракската армия беше много дисциплинирана и опитна, но тя не е проядена от пиянство и кражби.
Военното дело направи много мощни крачки в своето развитие през последните 25 години. Войните вече не зависят от войниците, нито от танковете и самолетите. Ето какъв би бил краткият сценарий на една война на Русия без съюзници (Китай вече е конкурент, а не съюзник, б.а.) срещу 28-те страни-членки на НАТО. Това е война на 2% от световния БВП срещу 50% от световния БВП. Годишният военен бюджет от $ 80 милиарда на Руската федерация срещу $ 800 милиарда на НАТО. Пушка срещу лазер.
Дори ако Путин прибегне до ядрена атака (а аз мисля, че той не би посмял, б.а.), дори да използва половината от съветските ракети, те ще срещнат перфектната защитна система на САЩ за противоракетна отбрана. Единственият риск би могъл да създаде руска подводница близо до границата, но аз вярвам, че ще имаме време да се намесим. Обратен ядрен удар няма да има като отмъщение, има много по-хуманен начин бързо да се сложи край на войната.
Първо ще бъдат изстреляни бомбардировачите невидимки, става дума за Стелт (B-2 STEALTH), които ще бомбардират военните обекти и заводите. Ще ги последват новите електромагнитни дронове CHAMR, които ще изключат всички енергийни източници в най-големите градове... Добре дошли в Средновековието. Бандата на Путин бързо ще избяга (в Северна Корея, Иран, Сирия, Венецуела) или като плъхове ще се скрият в бункерите. Цялата война с Русия ще продължи 10-20 дни след първите удари на НАТО. До капитулацията на Русия няма да видите нито един натовски войник. Един въпрос много вълнува Пентагона - кой ще подпише споразумение за капитулацията на Русия?
Това е прогнозата на офицер от Пентагона – потомък на съветския емигрант Давид Джуберг.
GA_ veliki написа:1982 написа:Нищо взривоопасно няма, Путин си лае, керванът си върви. Единственият резултат е, че руснаците вече не се "объркват" и "по погрешка" да прелитат над турска територия.
Защото:В случай, че руския президент Владимир Путин стигне на открита конфронтация с НАТО, тя ще продължи не повече от 10-20 дни, но Русия никога няма да се признае за победена.
"Многократно бях молен да напиша моята прогноза за една евентуална война между Руската федерация и НАТО. Аз се позовавам само на информация, която е известна от официалните източници. В Пентагона, където сега работя, са разработени планове за войни с всички страни по света, но много по-подробни са плановете за войни, които се отнасят до нестабилни и агресивни режими. Те се изготвят внимателно и постоянно се коригират, понякога с моето участие.
Една евентуална война с Русия обаче няма да бъде като войната срещу Ирак през 2003 година. Въпреки, че РФ разполага с приблизително същия размер на армията, както и същото ниво на технологично развитие. Само, че иракската армия беше много дисциплинирана и опитна, но тя не е проядена от пиянство и кражби.
Военното дело направи много мощни крачки в своето развитие през последните 25 години. Войните вече не зависят от войниците, нито от танковете и самолетите. Ето какъв би бил краткият сценарий на една война на Русия без съюзници (Китай вече е конкурент, а не съюзник, б.а.) срещу 28-те страни-членки на НАТО. Това е война на 2% от световния БВП срещу 50% от световния БВП. Годишният военен бюджет от $ 80 милиарда на Руската федерация срещу $ 800 милиарда на НАТО. Пушка срещу лазер.
Дори ако Путин прибегне до ядрена атака (а аз мисля, че той не би посмял, б.а.), дори да използва половината от съветските ракети, те ще срещнат перфектната защитна система на САЩ за противоракетна отбрана. Единственият риск би могъл да създаде руска подводница близо до границата, но аз вярвам, че ще имаме време да се намесим. Обратен ядрен удар няма да има като отмъщение, има много по-хуманен начин бързо да се сложи край на войната.
Първо ще бъдат изстреляни бомбардировачите невидимки, става дума за Стелт (B-2 STEALTH), които ще бомбардират военните обекти и заводите. Ще ги последват новите електромагнитни дронове CHAMR, които ще изключат всички енергийни източници в най-големите градове... Добре дошли в Средновековието. Бандата на Путин бързо ще избяга (в Северна Корея, Иран, Сирия, Венецуела) или като плъхове ще се скрият в бункерите. Цялата война с Русия ще продължи 10-20 дни след първите удари на НАТО. До капитулацията на Русия няма да видите нито един натовски войник. Един въпрос много вълнува Пентагона - кой ще подпише споразумение за капитулацията на Русия?
Това е прогнозата на офицер от Пентагона – потомък на съветския емигрант Давид Джуберг.
старт
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта