Бутафорията „Виваком“ собственик на „Левски“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
borimir3
Контакти:

Re: Бутафорията „Виваком“ собственик на „Левски“

Мнениеот borimir3 » 29 ное 2015 19:55

d.milanov написа:
borimir3 написа:
Tommi написа:
borimir3 написа:С тези пари можеше да се дострои стадиона на Ботев а не да се налива в бездънна яма -да несе чуди после Бойко от къде му е дошло :?:

Можеше, ама на г-н Василев му се издъни банката. :)

Тоя който е издъни е ваш собственик :?

А бе вие канарчетата, още ли си мислите, че Цветан Василев е невинен? То тъй се източват 4 милиарда, без да знае и да се усети шефа. Гнусна работа, ама вие си знаете.

Ако държиш конкурентна хранителна верига и пусна слух чрез медиите че продаваш заразено месо с антракс или храната ти е развален дали ще издържиш дълго :?: Примерно :!:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 ное 2015 20:00

borimir3 написа:
d.milanov написа:
borimir3 написа:
Tommi написа:
borimir3 написа:С тези пари можеше да се дострои стадиона на Ботев а не да се налива в бездънна яма -да несе чуди после Бойко от къде му е дошло :?:

Можеше, ама на г-н Василев му се издъни банката. :)

Тоя който е издъни е ваш собственик :?

А бе вие канарчетата, още ли си мислите, че Цветан Василев е невинен? То тъй се източват 4 милиарда, без да знае и да се усети шефа. Гнусна работа, ама вие си знаете.

Ако държиш конкурентна хранителна верига и пусна слух чрез медиите че продаваш заразено месо с антракс или храната ти е развален дали ще издържиш дълго :?: Примерно :!:

Ах, невинния цецко и ощетения Ботев, вие кога най-после ще станете сериозен отбор, който ви хване се гаври по най-перверзния начин с вас - М. Селския, сага Ц. Василев, преди години едни италиянци от някаква измамна фирма DINPAM, абе общо взето освен за гавра, за друго не ставате :!: :idea: :arrow:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 ное 2015 20:08

Много мъка , много комплекси .Така трябва .Левски когато е първи е трън в очите , когато не е е първи е трън в задника на всички зложелатели .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 ное 2015 20:09

Много мъка , много комплекси .Така трябва .Левски когато е първи е трън в очите , когато не е е първи е трън в задника на всички зложелатели .

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 29 ное 2015 20:21

Hrabar написа:Чакам да ми изтече договора и директно преминавам към "Мтел". Пари на тази мафия не давам. И без това ни крадат ежедневно чрез обществените поръчки...

И аз ще сменям операторите. 2 мои /м тел и теленор/ , 2 на жена ми /същите/ 1 на сина ми ,1 на дъщеря ми. Всички минаваме към Виваком. Брат ми семейството му също,а баща ми и майка ми след 2 месеца. Само ЛЕВСКИ и ВИВАКОМ! Колко прост трябва да си ,за да пускаш такава тема :roll: ??? Ама е ясно защо! Уплашиха се цървулите,защото ЛЕВСКИ ще става все по-силен! Защото ЛЕВСКИ ще е Шампион! Защото ЛЕВСКИ е ЛЕВСКИ,а не Металик Сопот ,Лиска/или Лицецка/ или някоя друга селска трупа със затихващи функции! А кой селски цървул ,каква тема е пуснал и на кой оператор ще е абонат на никой не му пука! Скоро и от Винпром Пещера ще се откаже и пилета Градус няма да яде тъпака и по пътищата направени и ремонтирани от Щрабаг няма да минава/ вкл. и в Пловдив/ САМО ЛЕВСКИ!!!
Последна промяна от forever bluet на 29 ное 2015 20:26, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 20:21

От много далеч си личи, че Левски е бутан финансово от държавни структури и управляващи. :| Не разбирам левскарите с каква чест и с какво достойнство са, след като не искат да признаят този факт, може би дори пред самите себе си...

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 29 ное 2015 20:24

Уважаеми дами и господа, имам удоволствие да ви съобщя, че ПФК Левски София отново е на първо място.
Нека рязането на вени, артерии и други човекоугодни дела започне сега.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 ное 2015 20:25

forever bluet написа:Само ЛЕВСКИ и ВИВАКОМ...

... и Спас Русев, Милен Велчев, Амигоса, Пеевски, Борат, Борисов, Таки и т.н. и т.н....

Изображение

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 29 ное 2015 20:29

diplomat написа:От много далеч си личи, че Левски е бутан финансово от държавни структури и управляващи. :| Не разбирам левскарите с каква чест и с какво достойнство са, след като не искат да признаят този факт, може би дори пред самите себе си...

И кой си ти та да ти признаваме на теб ,каквото и да е? САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН и майната ти!
Членестоногите са примитивни създания

MAXHOB

Мнениеот MAXHOB » 29 ное 2015 20:29

diplomat написа:
forever bluet написа:Само ЛЕВСКИ и ВИВАКОМ...

... и Спас Русев, Милен Велчев, Амигоса, Пеевски, Борат, Борисов, Таки и т.н. и т.н....

Изображение

С цялото ми уважение , господине , ще Ви попитам: Вие живеете в свят на мечти?

Върни се в “Свободна зона”