ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 29 ное 2015 18:03

Кашчей написа:Недей така, той си ползва главата, въпросът е доколко е капацитетът и да разсъждава, а не да мисли първосигнално. Ето сега, ти му говориш за количество на стадиона, той ти обяснява как в нета били повече с някакви анкети, в които са гласували 100-200 човека.

Кашчей, ти си като солта за яденето! Без теб не може да мине нито една дискусия в подфорум ЦСКА! :lol: :mrgreen:
На стадиона количеството фенове, които подкрепят Ганчев е същото! Та, нали тарторите(представителите) на агитките бяха на срещата с Ганчев! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 ное 2015 18:05

Кашчей написа:
Shaka написа:
CSKA 78 написа:
Shaka написа:Не е нужно да са много, припознавачите не сте повече. В един форум са важни мненията и аргументите, не количеството. И атова се вижда как мислят тези, които си ползват главата. Количеството фенове и тяхната позиция. се мери не в интернет а на СТАДИОНА, където 5000 казаха НЕ. Ясно и категорично и затова той почна да ви работи по малко и напоително. И явно за разлика от реалните фенове, при много от интернет троловете е успял.

Освен това дебата не трябва да бъде за този или онзи а за това какъв път да се избере, припознаване, оздравяване от А окръжна и тн. Аз от Божков много представа нямам. От ГАнчев имам неговия план ВИНАГИ е бил подмяна и лъжа. Ако вие това искате, ще бъдете най-големите възможни смешници.

Да, сега разбирам! Тези, които са на твоето мнение си ползват главата, а другите които не са на твоето мнение, ами те ползват...мушмули! Така ли да го разбирам! :lol:

ПП Само едно твое мнение по-нагоре се доверяваш на количеството, като ни приканваш да станем поне 5 хил., и вече в следващото си мнение отричаш, че количеството има значение! Нещо много удобно за теб нагласяш критерия ми се струва! :lol: :lol: :mrgreen:

Нищо не разбираш, ама аз не съм Кашчей, нямам възможност да обяснявам по няколко пъти :)

Недей така, той си ползва главата, въпросът е доколко е капацитетът и да разсъждава, а не да мисли първосигнално. Ето сега, ти му говориш за количество на стадиона, той ти обяснява как в нета били повече с някакви анкети, в които са гласували 100-200 човека.

Е на, появи се и му обясни. Но както виждаш той пак не е разбрал. :idea:
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2015 18:06

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Недей така, той си ползва главата, въпросът е доколко е капацитетът и да разсъждава, а не да мисли първосигнално. Ето сега, ти му говориш за количество на стадиона, той ти обяснява как в нета били повече с някакви анкети, в които са гласували 100-200 човека.

Кашчей, ти си като солта за яденето! Без теб не може да мине нито една дискусия в подфорум ЦСКА! :lol: :mrgreen:
На стадиона количеството фенове, които подкрепят Ганчев е същото! Та, нали тарторите(представителите) на агитките бяха на срещата с Ганчев! :mrgreen:

ЦСКА да не би да са само агитките и фракциите по места-тези, които скачат, развяват знамена и носят глоби на клуба?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 ное 2015 18:08

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

ЦСКА да не би да са само агитките и фракциите по места-тези, които скачат, развяват знамена и носят глоби на клуба?!

Не, ЦСКА, това сме НИЕ, радвам се, че все пак подкрепяш нашия отбор, а не този от Русе

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 ное 2015 18:10

Кашчей написа:ЦСКА да не би да са само агитките и фракциите по места-тези, които скачат, развяват знамена и носят глоби на клуба?!

За другите е официалният форум на ЦСКА! Там пишат хора от цяла България и всички са ЦСКА-ри, а не както в този форум! Имай предвид, че анкетата е на 2 дни!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 ное 2015 18:12

Shaka написа:Е на, появи се и му обясни. Но както виждаш той пак не е разбрал. :idea:

Стига, ве, Шака, разбрахме че всички, които са "за" Ганчев нямат акъл в главата си! Ти си гений! :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2015 18:14

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:ЦСКА да не би да са само агитките и фракциите по места-тези, които скачат, развяват знамена и носят глоби на клуба?!

За другите е официалният форум на ЦСКА! Там пишат хора от цяла България и всички са ЦСКА-ри, а не както в този форум! Имай предвид, че анкетата е на 2 дни!

А официалният форум на ПФК ЦСКА ли е, или на ФК ЦСКА, но най-вероятно е този на Литекс :twisted:
@K_oleto аз подкрепям правдата и справедливостта, а относно отбора-за мен друг в България, освен Дунав няма. Където и да е, аз съм с него, защото това е отборът на моя град, а аз обичам града си!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 ное 2015 18:18

Кашчей написа:
А официалният форум на ПФК ЦСКА ли е, или на ФК ЦСКА, но най-вероятно е този на Литекс :twisted:
@K_oleto аз подкрепям правдата и справедливостта, а относно отбора-за мен друг в България, освен Дунав няма. Където и да е, аз съм с него, защото това е отборът на моя град, а аз обичам града си!

Не че му е тук мястото,ама да те питам ,че не знам!Този Дунав дето е сега,онзи Дунав от 19.. не знам си коя година е!?

nokautiran
Контакти:

Мнениеот nokautiran » 29 ное 2015 18:19

Прекръстете Литекс на ЦСКА или някой друг, за да се смеем цял живот на верните до гроб.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 ное 2015 18:21

nokautiran написа:Прекръстете Литекс на ЦСКА или някой друг, за да се смеем цял живот на верните до гроб.

Само така ли можеш да се посмееш?Пробвай с филм,жена,деца,приятели,любим отбор........................................мисли позитивно!

Върни се в “Архив”