Ливърпул - Суонзи 29.11.2015 |18:15| 1-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Суонзи 29.11.2015 |18:15|
Къде е Коутиньо
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
Отново ли в Англия имам някаква сбъркана забрана за даване на мачове по ТВ , че мача няма да се дава по никоя английскат тв ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
Без Коутиньо ще е много трудно ,явно не се е възстановил напълно от травмата. Но пък Стъридж е на пейкатааааааааааааа
Завръща се машината за голове !!!
Алън щом и днес не е на терена ,по добре да си хваща пътя още през зимата . Това е подигравка спрямо него . Джан е слаб ,но играе ..защо играе ,само Клоп може да отговори . С Джан ,Миньоле и Лалана и без Коутиньо ще е много много трудно ..

Алън щом и днес не е на терена ,по добре да си хваща пътя още през зимата . Това е подигравка спрямо него . Джан е слаб ,но играе ..защо играе ,само Клоп може да отговори . С Джан ,Миньоле и Лалана и без Коутиньо ще е много много трудно ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Добре че Алън игра само 60 минути четвъртък, за да може да е титуляр днес

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:Добре че Алън игра само 60 минути четвъртък, за да може да е титуляр днес![]()
![]()
Припадам

Хендо на пейката, Стъридж на пейката, прекрасно ! Жалко за Коу

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
suareshampion написа:Без Коутиньо ще е много трудно ,явно не се е възстановил напълно от травмата. Но пък Стъридж е на пейкатаааааааааааааЗавръща се машината за голове !!!
Алън е резерва на Джан и ще играе само във второстепенни мачове или когато Джан е контузен. Сега и Хендо като се върне Алън даже и в групата трудно ще влиза. Не съм съгласен с теб, че Джан е играл слабо срещу Сити.
Hala Madrid
gogovcite написа:suareshampion написа:Без Коутиньо ще е много трудно ,явно не се е възстановил напълно от травмата. Но пък Стъридж е на пейкатаааааааааааааЗавръща се машината за голове !!!
Алън е резерва на Джан и ще играе само във второстепенни мачове или когато Джан е контузен. Сега и Хендо като се върне Алън даже и в групата трудно ще влиза. Не съм съгласен с теб, че Джан е играл слабо срещу Сити.
След връщането на Хендо Алън ще играе ганкиното.Първият освободен ще е именно Алън, такъв шут ще му вкара Клопо, че обувката ще му потъне в на пастирчето задника.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
gogovcite написа:suareshampion написа:Без Коутиньо ще е много трудно ,явно не се е възстановил напълно от травмата. Но пък Стъридж е на пейкатаааааааааааааЗавръща се машината за голове !!!
Да ,аз това го виждам ,че е крайна резерва ,не съм сляп,но не го одобрявам . В тоя момент обаче е по добре от Джан .
Ако беше гледал мача заедно с мен ,убеден съм ,че сега щеше да си съгласен . Да не говорим и за трагичното му включване срещу Бордо. Днес очаквам да играе като типичен дефанзивен на мястото на Лукас и се надявам да се представи добре ,защото съм го гледал да играе на тоя пост при младежите на Германия и беше добре .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Алън сигурно го готвят за титуляр през седмицата за купата . Предполагам
-
PSvilenov написа:Алън сигурно го готвят за титуляр през седмицата за купата . Предполагам
Абе щом и днес не играе ,по скоро го готвят да му намажат ските с вакса и да го пускат по пързалката