И си смени подписа!
Неморална подлога на далаверата!
Безвремието на Божков!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Безвремието на Божков!
Ще се изкаже като страничен наблюдател. И на мен ми беше интересно как хора, които псуваха и протестираха срещу Божков, сега се надпреварват да му целуват обувките. Отговорът на мой близък приятел беше: "Виж какво стана след него". Забелязвам един вид носталгия по времената без финансови проблеми сред вашите хора, а явно много от тях свързват тези времена с Божков. Честно казано, не вярвам в чистите чувства нито на Гриша, нито на Божков (както при нас на Тоньо). Ама ще видим какво ще стане...
-
Achtung_Juden
Всяка титла, която не сте спечелили ли е продадена от някой вътрешен враг-говедо?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.
Reckless написа:Кой пък ви каза, че Ганчев и крушата са имали нещо общо ? Алчо беше партия с крушата.
Аз ти казвам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Hrabar написа:Карамел Му написа:Най-страшното в момента не е,че сме във В,нито кой ще ни е собственик,а че феновете сме разделени ,както никога!Ако нещо ще затрие ЦСКА ,това ще е.Собственици идват и си заминават,ние оставаме!
Значи е настанало Време разделено. Аз не желая да съм от един отбор с хора, които са съгласни да играят ролята на синя подлога! Още по-лошо, подлога на мутрата Бойко Борисов и свинята Пеевски! Там разни Дучета, Цимбици, други разни продажници, с такива хора няма как да сме в един отбор. Аз съм цесекар, а не подлога!
Ти не си никакъв цесекар, а евтина подлога на една селска мутра. И темата, която си пуснал, го доказва.
С тая жалка тема, нито ще промениш мнението на някого, нито нищо, само се излагаш, защитавайки сляпо онова гномче от Микре. Крадецът на ДДС.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Hrabar написа:Карамел Му написа:Най-страшното в момента не е,че сме във В,нито кой ще ни е собственик,а че феновете сме разделени ,както никога!Ако нещо ще затрие ЦСКА ,това ще е.Собственици идват и си заминават,ние оставаме!
Значи е настанало Време разделено. Аз не желая да съм от един отбор с хора, които са съгласни да играят ролята на синя подлога! Още по-лошо, подлога на мутрата Бойко Борисов и свинята Пеевски! Там разни Дучета, Цимбици, други разни продажници, с такива хора няма как да сме в един отбор. Аз съм цесекар, а не подлога!
Ти не си никакъв цесекар, а евтина подлога на една селска мутра. И темата, която си пуснал, го доказва.
С тая жалка тема, нито ще промениш мнението на някого, нито нищо, само се излагаш, защитавайки сляпо онова гномче от Микре. Крадецът на ДДС.
Колкото мачове имам на ЦСКА, ти толкова семки не си изял в живота си. Най-големите глупаци са тези, които не са се поучили от миналото си. За да искаш връщането на Васил Божков, означава, че никаква поука не си взел от миналото. Значи си много голям глупак.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Не ми се пъчи, евтин гъзолизецо, ти не си никакъв цесекар, знаеш само да се подлизуркваш на някакви долни мутри, цели теми дори пуснал, за да им се мазни.
Хареса ми сентенцията за миналото - е стига вече сме унищожавали клубове само и само да ни има!!!
- River Plate
- Контакти:
Към Божков съм по-скоро безразличен, но такива като Дучето, Бучински и Цимбика са най-вредни за ЦСКА. Ботев писа за лъжепатриотите, тези са лъжецесекари!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:Към Божков съм по-скоро безразличен, но такива като Дучето, Бучински и Цимбика са най-вредни за ЦСКА. Ботев писа за лъжепатриотите, тези са лъжецесекари!
Аз не разбирам какво сте зяпнали в тях - тука говорим за план за развитие на ЦСКА - тва, че некви личности се навъртат - 3 човека конкретно - трябва ли да е кривата тухла в огромната стена, която трябва да се изгради и това ли трябва да попречи на градежа?
Ебаси оправданието. Тва се нарича завист. Тоя се навърта, при другия оня се навърта. Еми никога няма угодия. Тия са хора като всички нас - утре е там после го няма= Нали целта е ЦСКА да има и да съществува достойно и да се състезава достойно?! Или просто трябва да се съобразяваме с тия личности?
Не разбирам? Винаги покрай сухото гори и мокро.