XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mozart
Контакти:

Re: XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Мнениеот mozart » 27 ное 2015 19:31

fen-fen написа:
Цецо Чука написа:Турските фенове на ФК Ердоган защо освиркват Илко Пиргов?

Опитваш се да оригиналничиш ли? Не ти се получи! Когато ползваш подобни примати показваш и не само, по точно доказваш комплексарщината си. Лудогорец играха перфектно.....със самочувствие и им се получи. Берое се сковаха и им липсваха положения. Въпреки това за мен Берое е един от най добрите отбори в А група, но днес Лудогорец беше господар на терена.

На цецо ще му се плаче другата седмица в Коматюву...
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 27 ное 2015 19:34

Каква катастрофа. Кажете ми ,че сънувам кошмар. Нашите все едно не знаят какво да правят.Трябва да дадат някакво обяснение какво се случи????

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 27 ное 2015 19:42

greenlandia написа:ДуЗпата за рязаните е гарантирана!!!

Брей, какъв разбирач! Май имаше дузпа, ама във вашето наказателно поле! Най-жалкият отбор, с койот сме играли в последно време :) :) :) :) :) :)
Аз съм от Микре Юнайтед

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 27 ное 2015 19:47

fen-fen написа:

Опитваш се да оригиналничиш ли? Не ти се получи! Когато ползваш подобни примати показваш и не само, по точно доказваш комплексарщината си. Лудогорец играха перфектно.....със самочувствие и им се получи. Берое се сковаха и им липсваха положения. Въпреки това за мен Берое е един от най добрите отбори в А група, но днес Лудогорец беше господар на терена.

Похвати ли искаше да напишеш? Не съм се съмнявал в "каузата" и разбира се Моци, Моци.... :lol:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 27 ное 2015 19:55

sandi74 написа:Честита победа на Лудогорец.Това 5:0 е най-малкото с което можеше да паднем при положение че домакините можеха спокойно да ни вкарат минимум 10 парцала. :mrgreen: :lol: Днес имаше само един отбор и това беше Лудогорец.Тотално ни надиграха.Смазаха ни с футбол и ни показаха как се играе тази толкова проста и интересна игра.Само адмирации за Лудогорец.Играта им бе истинска наслада за окото.Факт.

Ти човече си много зле. Радваш се че са смазали отборчето ти повече от ако биете. Май си фен на лудите не на Берое.
Последна промяна от MaX на 27 ное 2015 19:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 27 ное 2015 19:57

ММ1914 написа:
fen-fen написа:

Похвати ли искаше да напишеш? Не съм се съмнявал в "каузата" и разбира се Моци, Моци.... :lol:

Аз каквото исках да напиша съм го написал! А ти всъщност какво искаше да кажеш?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 27 ное 2015 20:01

MaX написа:
sandi74 написа:Честита победа на Лудогорец.Това 5:0 е най-малкото с което можеше да паднем при положение че домакините можеха спокойно да ни вкарат минимум 10 парцала. :mrgreen: :lol: Днес имаше само един отбор и това беше Лудогорец.Тотално ни надиграха.Смазаха ни с футбол и ни показаха как се играе тази толкова проста и интересна игра.Само адмирации за Лудогорец.Играта им бе истинска наслада за окото.Факт.

Ти човече си много зле. Радваш се че са смазали отборчето ти повече от ако биете. Май си фен на лудите не на Берое.

Фен съм на футбола.Днес страшно много футбол игра Лудогорец,друг отбор на терена нямаше и това няма как да го отречем.Факт. ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 ное 2015 20:25

Съдията закопа Берое пак...... :lol: . Момчетат се опитваха да игарят футбол но той им се подигра.....и сега плачат в съблекалнята ...
Берое нагло легнаха..................с 5:0 :)

Хейтъри ще ме уморите от смяяях

и наздраве на лудогорци 8-)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 ное 2015 20:38

топ грубиянина на А група Мърселиньо получи 9-ти жълт картон , този до края не може да си преброи картоните, по-груб играч от него в А група не е имало ,сега поне 2 мача няма да рита като кон !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

мили

Мнениеот мили » 27 ное 2015 20:44

Победа с 5 - 0 не означава кой знае какво. Да, Лудогорец показаха какво могат, но след тридесет и шести кръг тези два отбора ще бъдат на първо и второ място. Няма да се ядосвам който и да е. И двата заслужават.
Не му забелязвайте на оня веселяк. Умее човека да си въздържа нервите и се забавлява. Малко са тези, които могат като него. Факт!

Върни се в “Берое”