Локомотив ПД с нов управителен съвет

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Локомотив ПД с нов управителен съвет

Мнениеот child in time » 27 ное 2015 12:50

Като продължение на промените в Локомотив Пловдив , от днес отборът е с нов управителен съвет. Дано да сме свидетели на положителни промени в любимия отбор. И новите управляващи лица да възстанови позициите на отбора загубени в последните години.
Успех!
Текст
http://www.tribunaplovdiv.bg/ : Локомотив Пловдив вече официално има нов управителен съвет, научи TribunaPlovdiv.bg.

Президент на клуба ще бъде собственикът Христо Крушарски, а изпълнителен директор на „черно-белите“ ще бъде негов приближен – Венко Рахтлиев.

Първоначалните планове за изпълнителен директор бяха да бъде избран Петър Абромов, но той не е пожелал това да стане. Така на негово място бе избран Рахтлиев, който е част от управителите на фирмата на Крушарски – Стройпроект Трейд.

Председател на Съвета на директорите ще бъде Румен Руйчев, а Росен Коруев, е третото лице, което влиза в УС на „смърфовете“.

Атанас Узунов остава административен директор на отбора, а Христо Бонев почетен президент.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

staria
Контакти:

Re: Локомотив ПД с нов управителен съвет

Мнениеот staria » 27 ное 2015 14:13

Успех на новите управители. Дано да има финансово спокойствие и дългосрочна политика. Само Локо.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 27 ное 2015 14:16

Айде някой да отваря тема за мача с моряците, че аз съм голям карък.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 27 ное 2015 15:16

staria написа:Айде някой да отваря тема за мача с моряците, че аз съм голям карък.

Като гледаш как ние я караме на зиг-заг,а вие си вземате всичко у дома,мисля,че коментара е излишен.Всичко извън ваша победа ще бъде изненада.
И един абсолютно добронамерен въпрос,който все се каня да задам на някой "локомотивец" - Наистина ли Христо Колев е добър треньор,тактик,методист и т.н. или всичко зависи и се движи от опитните футболисти в отбора ?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 27 ное 2015 15:56

action66 написа:
staria написа:Айде някой да отваря тема за мача с моряците, че аз съм голям карък.

Като гледаш как ние я караме на зиг-заг,а вие си вземате всичко у дома,мисля,че коментара е излишен.Всичко извън ваша победа ще бъде изненада.
И един абсолютно добронамерен въпрос,който все се каня да задам на някой "локомотивец" - Наистина ли Христо Колев е добър треньор,тактик,методист и т.н. или всичко зависи и се движи от опитните футболисти в отбора ?

По-голямата част от нас споделят втората част от мнението ти. Не знам до колко познаваш Бащата, но той винаги си е бил малко чешит. При всички случаи той е по-скоро треньора тип приятел, а не треньора тип всяващ респект. Според мен старите кучета се възползват прекалено много от този факт, но за безобразната ни А група е достатъчно. Мача си е троен, но ако ние бием, може да се концентрирате за купата, хаха.

Върни се в “Локо Пловдив”