ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:46

red_blade написа:
1982 написа:В България думите "морал", "чест" и "достойнство" отдавна са повод да ти се присмиват и подиграват, когато ги защитаваш. Тук хората масово обичат далаверата, измамата, шикалкавенето и байганьовщината на дребно. Затова и България е такава помийна кочина, просто толкова ни е манталитетът, все гледаме да преебем и излъжем, ама накрая го духаме всички, без изключение. И си тънем дружно в помията. В собствената помия и лайна.

Конкретно са нашия случай-морално ли е,според тебе,чрез така нареченото оздравяване,да бъдат дадени крупни суми на мошеници и делавераджии,които източват и ограбват клуба по-най-различни схеми,макар че не всички кредитори са такива де !?С какво е по-морално,да се фалира сегашното дружество и всички тия да вземат по едно голямо нищо и да се създаде чисто ново такова с отбор,от селските групи и ако приемствеността се държи от фалиралото АД,каква би била връзката с новото такова и къде тука са честта, морала и достойнството и не трябва ли по твоята логика отборът ЦСКА да изчезне,щото така би било морално,честно и достойно-просто абсолютна смърт и заличаване,за да не се погазват честта,морала и достойнството :( :?:

А повече морално ли е според теб, при тая ситуация да бастисаме и Литекс ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 ное 2015 00:49

Бай мангале, пий си хапчетата и заминавай да спиш! Или пък не, може цяла нощ да търсиш в нета новини за Божков, който пристига! Но понеже е хванал пътническия влак, ще се позабави... с 5-10 години!

ПП И гледай утре да станеш рано, за да изкараш 5-10 лева! Все пак имаш многобройна челяд за хранене!
Като свършиш тази работа, след това ще можеш спокойно да тролиш на компа, слушайки ретро чалга!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:50

Red_Neck написа:
petko.h.markov написа:
Red_Neck написа:
Beladona написа:в ГОНГ пише , че ветераните са отхвърлили ЛИТЕКС да става ЦСКА . Най-накрая да прочета нещо наистина добро за ЦСКА !!!

Какви са точно ветераните, че да отхвърлят ........ кажи честно!
Даваш пари - предлагаш и отхвърляш, чакаш на ясла - стоиш кротък и тих. Толкоз!
ПП: Че те дори безплатно влизат в ложите ........ а спомняш ли си какъв вой вдигнаха, когато не можаха да разцъкат седмичното мачле на игрището?
Като са ветерани и публични личности, да вземат по една чанта дрехи и да тръгват да търсят пари за клуба из страната.

Понеже съм чел какви ли обиди към ветераните,този път се спрете.Защото тези хора,кой повече,кой по-малко имат принос за всички шампионски титли,победи
в Европа,златни топки и обувки и куп още награди,с които толкова се гордеете.А никои от пишещите тук няма и грам принос за това.Така че мерете си думите!
И още нещо.Като им даваш съвет какво да правят,защо не им дадеш пример.Тук пишещите могат да изказват мнения,а те НЕ.

Петко, когато са играли и побеждавали, са получавали възнаграждение от клуба, признателност и уважение от феновете.
Всеобща лоша особеност на много ветерани по клубовете е, че обикновено започват да пискат, когато са далеч от трапезата. Примери колкото искаш.

Аз когато пиша, го правя от свое име и не ангажирам никой с мнението си. Моите и твоите писания нямат същия отзвук.
Т.е. ветераните много трябва да внимават какво и как казват. Пресен пример е Емо Костадинов. Той беше пряк участник в създаването на батака, но сега е тръгнал съвети да дава. Що не си свърши работата като СТД когато имаше поле за изява? За Майкъла-страителя да отваряме ли приказка?
Съветват да даваме по 50 лева месечно, но не е това начина. Уважавани хора са и могат наистина да подемат кампания, вместо да дават акъл.
Ако те дадат личен пример е едно, ако ти и аз го направим е съвсем друго.

ПП: Приказката на Гочето за змиите в Борисовата градина помниш ли я?

Е, тя е като тая за таралежите ....оправдават някакви неуспехи !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:51

CSKA 78 написа:
1982 написа:Не, не съм светец, лъгал съм, за което съжалявам и не се гордея с него. Имам и други недобри постъпки. Но се стремя да се развивам и да не повтарям някои лоши неща от миналото. И смея да твърдя, че имам голям напредък.

Браво! Ето това вече е образцов гражданин на майка България! Бих предложил твоята кандидатура за ръководител на новия отбор в А окръжна, но за съжаление Цимбика все пак е по-морален от теб и те води по-точки!

Цимбика много ли ти плю в чинията на Парк бара , а Кондьо ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:56

CSKA 78 написа:Бай мангале, пий си хапчетата и заминавай да спиш! Или пък не, може цяла нощ да търсиш в нета новини за Божков, който пристига! Но понеже е хванал пътническия влак, ще се позабави... с 5-10 години!

ПП И гледай утре да станеш рано, за да изкараш 5-10 лева! Все пак имаш многобройна челяд за хранене!
Като свършиш тази работа, след това ще можеш спокойно да тролиш на компа, слушайки ретро чалга!

Кондьо, що толкова те е страх да не дойде Чери ?

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 27 ное 2015 01:43

Beladona написа:
CSKA 78 написа:Бай мангале, пий си хапчетата и заминавай да спиш! Или пък не, може цяла нощ да търсиш в нета новини за Божков, който пристига! Но понеже е хванал пътническия влак, ще се позабави... с 5-10 години!

Щот Коньо вече не е от ЦСКА ами е от Литекс.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

red_blade

Мнениеот red_blade » 27 ное 2015 07:06

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
olfix написа:Честно,не мога да разбера тези,които не спряха да мрънкат за преименуване и припознаване...абе с какви очи го искате това???Какви сте вие,че да искате затриването на един отбор само и само да си начешете крастата?И след това-абе как ще припознаете нещо,което няма ,ама нищо общо с вас???Ами това е все едно да загубиш детето си/не го пожелавам на никого/и да отвлечеш друго да си го прекръстиш и да си мислиш,че е твое...Не случайно използвам този гаден пример,просто защото за истинския фен неговият отбор си е,като негово дете.Осъзнайте се малко!За какво ви е товзи урод???Ако нещо стане с моя любим отбор...ами **** съм ти футбола-за мен си има само Левски и това е.Как ще припознавам нещо,което не ми е на сърце?Как?А и защо?...

Твоят пример не е съвсем на място! Ще те допълня с доста по-добър пример! Не знам дали някои от вас следят сериала "Стрелата"(Зелената стрела), та там имаш подобен пример! Трябва да се запиташ какво би направил, ако имаш възможността да върнеш някой твой близък (или дете, както в сериала), и същевременно знаеш, че ако го върнеш от оня свят, той няма да е съвсем същият! Това е правилният пример! Защото да не се лъжем А окръжна значи смърт за ЦСКА! Особено като се знае, че има доста мършояди(да не изброявам имена, сещате се за кои персони става въпрос), които ще се опитат да създадат и ръководят някакъв заместител на ЦСКА в окръжните групи! Та, истинската дилема пред нас е дали да съживим ЦСКА чрез Литекс, като знаем, че няма да е съвсем същия, или да го оставим да умре и да отиде в Ада- в ръцете на мършоядите в окръжните групи?!

На Божков ЦСКА в А окръжна ще е много по- добър проект от на Ганчев в Ловеч ! Трепери, Кондя , Божков идва !

Да бе,все едно да си продадеш апартамента в центъра и да си купиш такъв в Ботунец ,за да ти останат пари :lol:

red_blade

Мнениеот red_blade » 27 ное 2015 07:11

Beladona написа:
red_blade написа:
1982 написа:В България думите "морал", "чест" и "достойнство" отдавна са повод да ти се присмиват и подиграват, когато ги защитаваш. Тук хората масово обичат далаверата, измамата, шикалкавенето и байганьовщината на дребно. Затова и България е такава помийна кочина, просто толкова ни е манталитетът, все гледаме да преебем и излъжем, ама накрая го духаме всички, без изключение. И си тънем дружно в помията. В собствената помия и лайна.

Конкретно са нашия случай-морално ли е,според тебе,чрез така нареченото оздравяване,да бъдат дадени крупни суми на мошеници и делавераджии,които източват и ограбват клуба по-най-различни схеми,макар че не всички кредитори са такива де !?С какво е по-морално,да се фалира сегашното дружество и всички тия да вземат по едно голямо нищо и да се създаде чисто ново такова с отбор,от селските групи и ако приемствеността се държи от фалиралото АД,каква би била връзката с новото такова и къде тука са честта, морала и достойнството и не трябва ли по твоята логика отборът ЦСКА да изчезне,щото така би било морално,честно и достойно-просто абсолютна смърт и заличаване,за да не се погазват честта,морала и достойнството :( :?:

А повече морално ли е според теб, при тая ситуация да бастисаме и Литекс ?

Ако ще има бастисваме,това ще е по волята на„ лошият чичко“,който е собственик на фк„Литекс“ :idea: Доколкото имам сведения, такъв отбор ще продължи да съществува,само че евентуално в „Б“ група и може би с предишното си име ;)

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 07:26

Shaka написа:
Beladona написа:

Щот Коньо вече не е от ЦСКА ами е от Литекс.

Ще го вземете ли да брои до осем с вас ? Щото ми се вижда , че е гласовит ...

Не мога да повярвам , че има толкова недостойни фенове сред нас , тези заслужават доживотни забрани за Армията . Те може и да не знаят къде е стадиона . Абе как може да искаш да правиш такива шано измами ?! Егати наглеците .... Ама понеже некви други наглеци направили еди кво си, дай и ние .. А, не е ли по-добре ние да сме си ОК пред съвестта си и децата ?! Как да им обясня на моите , че ние фалирахме , но дефакто Литекс стана ЦСКА ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 07:28

red_blade написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:
olfix написа:Честно,не мога да разбера тези,които не спряха да мрънкат за преименуване и припознаване...абе с какви очи го искате това???Какви сте вие,че да искате затриването на един отбор само и само да си начешете крастата?И след това-абе как ще припознаете нещо,което няма ,ама нищо общо с вас???Ами това е все едно да загубиш детето си/не го пожелавам на никого/и да отвлечеш друго да си го прекръстиш и да си мислиш,че е твое...Не случайно използвам този гаден пример,просто защото за истинския фен неговият отбор си е,като негово дете.Осъзнайте се малко!За какво ви е товзи урод???Ако нещо стане с моя любим отбор...ами **** съм ти футбола-за мен си има само Левски и това е.Как ще припознавам нещо,което не ми е на сърце?Как?А и защо?...

Твоят пример не е съвсем на място! Ще те допълня с доста по-добър пример! Не знам дали някои от вас следят сериала "Стрелата"(Зелената стрела), та там имаш подобен пример! Трябва да се запиташ какво би направил, ако имаш възможността да върнеш някой твой близък (или дете, както в сериала), и същевременно знаеш, че ако го върнеш от оня свят, той няма да е съвсем същият! Това е правилният пример! Защото да не се лъжем А окръжна значи смърт за ЦСКА! Особено като се знае, че има доста мършояди(да не изброявам имена, сещате се за кои персони става въпрос), които ще се опитат да създадат и ръководят някакъв заместител на ЦСКА в окръжните групи! Та, истинската дилема пред нас е дали да съживим ЦСКА чрез Литекс, като знаем, че няма да е съвсем същия, или да го оставим да умре и да отиде в Ада- в ръцете на мършоядите в окръжните групи?!

На Божков ЦСКА в А окръжна ще е много по- добър проект от на Ганчев в Ловеч ! Трепери, Кондя , Божков идва !

Да бе,все едно да си продадеш апартамента в центъра и да си купиш такъв в Ботунец ,за да ти останат пари :lol:

По- тъпо сравнение не бях чел ! Дай неква смислова връзка , сещаш ли се ?

Върни се в “Архив”