ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:29

BRF написа:
CSKA 78 написа:
olfix написа:Честно,не мога да разбера тези,които не спряха да мрънкат за преименуване и припознаване...абе с какви очи го искате това???Какви сте вие,че да искате затриването на един отбор само и само да си начешете крастата?И след това-абе как ще припознаете нещо,което няма ,ама нищо общо с вас???Ами това е все едно да загубиш детето си/не го пожелавам на никого/и да отвлечеш друго да си го прекръстиш и да си мислиш,че е твое...Не случайно използвам този гаден пример,просто защото за истинския фен неговият отбор си е,като негово дете.Осъзнайте се малко!За какво ви е товзи урод???Ако нещо стане с моя любим отбор...ами **** съм ти футбола-за мен си има само Левски и това е.Как ще припознавам нещо,което не ми е на сърце?Как?А и защо?...

Твоят пример не е съвсем на място! Ще те допълня с доста по-добър пример! Не знам дали някои от вас следят сериала "Стрелата"(Зелената стрела), та там имаш подобен пример! Трябва да се запиташ какво би направил, ако имаш възможността да върнеш някой твой близък (или дете, както в сериала), и същевременно знаеш, че ако го върнеш от оня свят, той няма да е съвсем същият! Това е правилният пример! Защото да не се лъжем А окръжна значи смърт за ЦСКА! Особено като се знае, че има доста мършояди(да не изброявам имена, сещате се за кои персони става въпрос), които ще се опитат да създадат и ръководят някакъв заместител на ЦСКА в окръжните групи! Та, истинската дилема пред нас е дали да съживим ЦСКА чрез Литекс, като знаем, че няма да е съвсем същия, или да го оставим да умре и да отиде в ръцете на мършоядите в окръжните групи?!

Ето,ти изказваш втората гледна точка!В крайна сметка ако дойдем до тази дилема,тогава ще се решава!
Още в момента на обявяване на как да го нарека-събирането на 20 милиона,крадев веднага заяви,че ще намали претенциите на половина!Значи оздравяването не е толкова сложно!Освен това ЦСКА винаги е имал цена и тя се е въртяла около 15 милиона.Някак си не върви Ганчев да взема Клуба без пари,а какво ще стане след 5 години ако отново има някакъв батак?Нека не забравяме,че Гигов заряза Локото да 1.5 милиона,просто му писна!

ЦСКА винаги е имал цена около 15 млн ?! - човече , ти уби змея с това изказване !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:31

red_blade написа:
Teo написа:
red_blade написа:
Teo написа:1982, къде се губиш! ;)
@ Да, никой нормален ЦСКА-р, обичаш клуба, историята и традициите на най-великия футболен хегемон на балканите не би припознал чужд клуб!
@ Жертвите на резултата ги знаем... титла и купа задължително, ако може и победи над Левски София :lol:

[offtopic]''Победата над ФК Левски е повече от титла и купа за мен! Съжалявам, няма да си крива душата пред вас'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

За тебе се отнася същото ,което казах и на 1982 :!:

Съжалявам, баща ми ходи от 1970, бил е и на четирите най-велики мача на ЦСКА в ЕКТ -- Аякс, Нотингам, Ливърпул и Байерн! Той е на същото мнение като моето, че този прекръстен клуб от Ловеч никога няма да бъде ЦСКА СОФИЯ. Той не би го припознал, аз също. Не ме интересува дали на хартия какво ще се направи, това не е ЦСКА за мен...! Тарикатите като теб без грам чест, морал, достойнство и уважение нз какъв човек си всъщност, но определено тия качества ги нямаш. Сори, че ти го казвам така грубичко. Убиваш клуб бе човек?.. убиваш един клуб, взимаш му името, фланелките, емблемата, сменяш седалището в София, пребоядисваш всичко в червено и го кръстиш ЦСКА София????? Как това нещо(гнусно) ще претендира за историята, традициите, успехите на ЦСКА???? На хартия може де... ама само там! :idea:

Този отбор,който казваш,че го убивам,просто ще продължи в „Б“ група,по същата схема ,с друг клуб,който не може да се издържа и е пред разпадане,така или иначе :(

А по една друга схема да урода да не играе на Армията , как ти се вижда тая схема , а ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:32

1982 написа:
red_blade написа:
1982 написа:Никой истински цесекар не би припознал нечий чужд отбор, никой. Ако не друго, поне в тези тежки времена можем да се преброим, да си видим на кой колко му е моралът и честта, достойнството. Кой е готов да бъде с ЦСКА, макар и нов клуб, но нов, наш, не чужд, да бъде с него и в окръжните групи, на дъното, и кой ламти само за тенекии и победи.

Изказването ти не кореспондира с реалността :idea: Въобще не става дума за припознаване на друг клуб,а за някакви юридически и финансови операции :idea: Клубът си е същият :!: Какво значи нов клуб,какво общо има той със старият,ако не ти пука за титли,история и т.н. стани фен на някой тим от „А“ окръжна и му се радвай или ритай в него за здраве–докато случайно не те осакатят някъде!Хора с твоето мислене нямат манталитета на победители и Армейци!Точно по този начин ще се закрие ЦСКА,с отиването в селско -махленските групи!Това е някакъв криворазбран морал и чест,от твоето изказване,просто лъха на фанатизъм и мазохизъм :o

За хора, като мен, честта и достойнството са на първо място.

Аз не искам отбора на хората от Ловеч, не искам чуждото, не искам да съм щастлив върху нечие чуждо нещастие. И, да, знам - те били 20 човека ..... и 1 да е, не го заслужава.

Силни слова !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:33

защо написа:А ако утре купиме всички футболисти на Литекс, това повече ЦСКА ли е? Ако на терена няма нито един българин, даже нито един европеец, това си е истинки ЦСКА, а не припознат? Мен повече ме притеснява да не се окаже Гришата толкова прост, колкото някои хора се надяват и да си стоим по средата между двата пътя още сума време.

Довери ми се, по- прост е !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 27 ное 2015 00:34

Вижте сега, каквото и да стане, ЦСКА ще има. Мен не ми дреме какво казват феновете на другите отбори - че щяло да бъде ново ЦСКА, че щяло да бъде ЦСекс или нещо подобно, не ми дреме и за натякванията за липса на морал.
Това, което ме интересува, че покрай обсъжданията на бъдещите евентуални варианти червената общност се разцепва на парченца. Всичко това е нормално, тъй като сме различни хора и не може да се очаква, че имаме еднакви виждания.
Но ние така си губим силата. ЦСКА стигна до тук за добро или за лошо благодарение на единството ни.
Ние не знаем какво ни чака, но със сигурност клубът ще е по-слаб, ако изгуби част от привържениците си.
Затова ние трябва да се съсредоточим върху единственото, което ни обединява в този момент - борбата до дупка за спасението на съществуващото все още, нашето ЦСКА. Не мога да разбера изказванията, че трябва да се дадат пари на разни мошеници. Ами допуснали сме тези мошеници да ни станат кредитори, сега трябва да се оправяме. Ако ние си стоим твърдо на позицията, трудно ще ни разиграват като панаирджийски мечки, както това се случва сега.
Това е. Нека минат всички процедури по несъстоятелноста. Ако е речено, клубът ще се запази, ако не - тогава ще гледаме какво ще е продължението на ЦСКА. 20 милиона е ясно, че няма да съберем, но 1 милион до Коледа е напълно във възможностите ни.

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:37

CSKA 78 написа:Някои от вас говорят за морал, и може би наистина някои са морални! Но други и те са доста повече, използват чрез молала да прикрият своята цел, а тя е ЦСКА да отиде скоропостижно в окръжните групи! Където за "моралните" ще има келепир! И, ако тези "морални" постигнат своята цел, истинските моралисти ще видят, че морал няма, и са използвани безскрупулно, за да се постигне неморална цел! Тогава моралистите може и да се събудят, но ще бъде много късно!

Има доста по- важни неща пред ЦСКА от Окръжните групи, ама за теб, дето нямаш два лева в джоба , тия неща не са ти ясни !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:38

CSKA 78 написа:Моралът въобще не е като самочувствието! Голямото самочувствие пречи на морала! Тези, които имат голямо самочувствие нямат морал, защото си мислят, че заради тях изгрява слънцето и всичко им е позволено!

Дани Тъпото си ти ! Заклевам се !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:40

emanuilman написа:Я им е..те майката на леевскарите и на "моралните".Моралното е ЦСКА ДА НЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕН!Останалото е неморално.Щом така пищят враговете значи ги е ужасно страх от Г.Г. :mrgreen:

От това безвредно градинско джудже ?! Най- много да ни докара до 200 фена !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:42

CSKA 78 написа:Някои от пишещите виждам, че се определят като по-морални от майка Тереза(лека и пръст)! Но едва ли живота използват това кредо и живеят по спартански начин, защото се осланят на морала!
По-скоро в другите аспекти на живота са като йезуити и "евреи"! Иначе, ако се осланят на моралните ценности, тогава трябва да да живеят на "хляб и молитва"! Но, когато става въпрос за ЦСКА, тогава изведнъж стават най-големите "моралисти"!

Какви умозаключения само ! Силен си ! Само за ЦСКА са морални , иначе са гадове , нали ? Хахахахахах !

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 ное 2015 00:44

emanuilman написа:Всички,които се пеняват по въпроса за морала са или пълни глупаци или откровени провокатори,припяващи на медиите на Пеевски.Трябва да си паднал от Марс,за да не видиш,че Леевски го спонсорират компании,дължащи 400мл.лева на държавата,че всички клубове у нас са взимали чужди лицензи и не са автентични,вкл.Леевски,който бе регистриран нов през 90-те години от Т.Дончева и няма нищо общо със стария Левски.Ботев е Металик Сопот,Локо-Велбъжд Кн и т.н.Айде у лево и отивайте,който не му изнася,ДА ПЛЕДИРАТЕ ЗА МОРАЛ В ТЕХНИТЕ САЙТОВЕ!!!ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ОПОЗИЦИЯ НА МИЛИЦИОНЕРСКО.МАФИОТСКАТА ДЪРЖАВА У НАС!А на момчето,дето разправя,че баща му нямала да припознае нов ЦСКА...бил фен от70-та година ще му кажа,че съм фен от1967и бих припознал всеки опит за спасяването на единствената марка,която България има.Господина Маркова моля да не бъде последен критерий за морала,защото позицията му,в контекста на нашата действителност е не само дебилна ,но и вредна за българския футбол. :oops:АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ МОРАЛНИ,ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИТЕ ЧОВЕКА ЗАЕЛ СЕ ДА СПАСЯВА ОТБОРА НИ!!!ВСЯКА ДРУГА ПОЗИЦИЯ Е НЕМОРАЛНА!!!

Значи по твоята логика виждаме , че Момата , че убил няколко човека и да почваме и ние ,
Да не изостанем ?! Егати ...

Върни се в “Архив”