CSKA 78 написа:1982 написа:Не, не съм светец, лъгал съм, за което съжалявам и не се гордея с него. Имам и други недобри постъпки. Но се стремя да се развивам и да не повтарям някои лоши неща от миналото. И смея да твърдя, че имам голям напредък.
Браво! Ето това вече е образцов гражданин на майка България! Бих предложил твоята кандидатура за ръководител на новия отбор в А окръжна, но за съжаление Цимбика все пак е по-морален от теб и те води по-точки!
Така е в България, всеки, който заприказва за чест и морал, веднага бива осмиван и иронизиран. Не се и учудвам на реакциите ти.
Само после не пиши за измамите на другите отбори, като Лудогорец и Левски, не че са много честни, просто ще е много фалшиво от твоя страна.

Въобще не става дума за припознаване на друг клуб,а за някакви юридически и финансови операции
 Въобще не става дума за припознаване на друг клуб,а за някакви юридически и финансови операции  Какво значи нов клуб,какво общо има той със старият,ако не ти пука за титли,история и т.н. стани фен на някой тим от „А“ окръжна и му се радвай или ритай в него за здраве–докато случайно не те осакатят някъде!Хора с твоето мислене нямат манталитета на победители и Армейци!Точно по този начин ще се закрие ЦСКА,с отиването в селско -махленските групи!Това е някакъв криворазбран морал и чест,от твоето изказване,просто лъха на фанатизъм и мазохизъм
 Какво значи нов клуб,какво общо има той със старият,ако не ти пука за титли,история и т.н. стани фен на някой тим от „А“ окръжна и му се радвай или ритай в него за здраве–докато случайно не те осакатят някъде!Хора с твоето мислене нямат манталитета на победители и Армейци!Точно по този начин ще се закрие ЦСКА,с отиването в селско -махленските групи!Това е някакъв криворазбран морал и чест,от твоето изказване,просто лъха на фанатизъм и мазохизъм 
 Божков идва и тогава пак ще ви се подигравам кой е номер едно в прогнозите !
   Божков идва и тогава пак ще ви се подигравам кой е номер едно в прогнозите !