fcb_bg написа:Стига тъпотии, изобщо не е до навлизане за 20 сек в турско въздушно пространство, наистина ли си толкоз наивен?
Разбира се, че не съм толкова наивен, в другата тема съм го написал, всичко е мерене на мускули.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Стига тъпотии, изобщо не е до навлизане за 20 сек в турско въздушно пространство, наистина ли си толкоз наивен?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:fcb_bg написа:Стига тъпотии, изобщо не е до навлизане за 20 сек в турско въздушно пространство, наистина ли си толкоз наивен?
Разбира се, че не съм толкова наивен, в другата тема съм го написал, всичко е мерене на мускули.
FLANKER написа:ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути!
Военният министър на Руската федерация Сергей Шойгу направи доста крайно изказване типично в негов стил. Крайно неприемливо е да свалят наши самолети, които се борят срещу тероризма и които не са нарушили ничие въздушно пространство, това нещо както и да го погледнем си е директна турска подкрепа за съюзниците им от Ислямска държава, ако до момента ги подкрепяха не-диркетно, в момента Турция прави директна подкрепа към себеподобните си от Ислямска държава. Техният президент иска да превърне Турция от светска и хубава държава в ислямски халифат, в който жените са по-нисши същества от хлебарките. Нашият военен потенциал позволява да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути. Мерките, които ще предприемем срещу турската държава тепърва ще ги съгласуваме с президентът г-н Владимир Путин, но при всички положения те няма да са никак благоприятни за Ердоган, допълни Шойгу.
Актуални новини | Свят | 25 ноември 2015 |
Player написа:FLANKER написа:ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути!
Военният министър на Руската федерация Сергей Шойгу направи доста крайно изказване типично в негов стил. Крайно неприемливо е да свалят наши самолети, които се борят срещу тероризма и които не са нарушили ничие въздушно пространство, това нещо както и да го погледнем си е директна турска подкрепа за съюзниците им от Ислямска държава, ако до момента ги подкрепяха не-диркетно, в момента Турция прави директна подкрепа към себеподобните си от Ислямска държава. Техният президент иска да превърне Турция от светска и хубава държава в ислямски халифат, в който жените са по-нисши същества от хлебарките. Нашият военен потенциал позволява да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути. Мерките, които ще предприемем срещу турската държава тепърва ще ги съгласуваме с президентът г-н Владимир Путин, но при всички положения те няма да са никак благоприятни за Ердоган, допълни Шойгу.
Актуални новини | Свят | 25 ноември 2015 |
В това доста грубо изказване в което емоциите взимат връх, а не разума се доказва нещо което мисля и съм казвал и тук. Ако САЩ, Китай и Русия, скръцнат със зъби на всички мюсюлмански страни и им кажат или да се откажат от него или става лошо, за много кратко време ще останат в миналото мюслитата. И ние сме имали някакъв ултиматум отгоре и сме сменяли религията, имало е и големи родове загубили живота си, но е за благото на държавата и цивилизацията. Ако искат наистина да няма повече глупости по света и джихадисти, само това трябва да направят. Но явно искат паралелно с цивилизацията ни да има антицивилизация. Вчера уж в най-българското предаване фермата, един мюсюлманин отказа да пее българска песен с музикален съпровод. Защото това е против религията му и това е проповядвал. И го каза в очите на всички и всички си мълчат. Трябва някой да постави сериозно нещата относно цивилизацията ни и който не е съгласен с нея или да бъде пратен на майната си и да няма досег с нея или да загива. И без това всички някога ще умрат. Просто за някой това ще стане по-рано. Нищо ново и фатално.
W84me написа:Днеска руснаците са направили от туркменците писта за Moto GP
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта