Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот 1982 » 26 ное 2015 21:12

fcb_bg написа:Стига тъпотии, изобщо не е до навлизане за 20 сек в турско въздушно пространство, наистина ли си толкоз наивен?

Разбира се, че не съм толкова наивен, в другата тема съм го написал, всичко е мерене на мускули.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2015 21:34

Буквално са озверели-руската авиация унищожи турски конвой .Има много жертви!

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... bdXoTyoc5A
пп.Друг е въпросът ,колко е хуманитарен конвоят...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 ное 2015 21:36

1982 написа:
fcb_bg написа:Стига тъпотии, изобщо не е до навлизане за 20 сек в турско въздушно пространство, наистина ли си толкоз наивен?

Разбира се, че не съм толкова наивен, в другата тема съм го написал, всичко е мерене на мускули.

Именно. И сега, ако Форт свали турски самолет, какво правим? Искат да мерят мускули-ами постоянно седи там чифт Су-30 СМ, да се сбият! Страшна грешка направиха руснаците-два месеца ония им следят маршрутите за заход към базата, стотици полети са това. Издебнаха ги. Курвенски номер отвсякъде, но ВКС просто БЯХА ДЛЪЖНИ ДА ПРИКРИВАТ ЩУРМОВИЦИТЕ!
Тогава Ф-16 щяха да бягат с подвити опашки на 60-70 км, но белята вече е станала. Аз го постнах това, ВКС си признаха грешката, ала е късно.( Опазил Господ аз да давам акъл на ВКС РФ, но това беше видно за всеки, малко запознат с материята). За такъв фатален пропуск трябва оставки да валят и понижения в чин да има!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2015 21:39

ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути!

Военният министър на Руската федерация Сергей Шойгу направи доста крайно изказване типично в негов стил. Крайно неприемливо е да свалят наши самолети, които се борят срещу тероризма и които не са нарушили ничие въздушно пространство, това нещо както и да го погледнем си е директна турска подкрепа за съюзниците им от Ислямска държава, ако до момента ги подкрепяха не-диркетно, в момента Турция прави директна подкрепа към себеподобните си от Ислямска държава. Техният президент иска да превърне Турция от светска и хубава държава в ислямски халифат, в който жените са по-нисши същества от хлебарките. Нашият военен потенциал позволява да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути. Мерките, които ще предприемем срещу турската държава тепърва ще ги съгласуваме с президентът г-н Владимир Путин, но при всички положения те няма да са никак благоприятни за Ердоган, допълни Шойгу.

Актуални новини | Свят | 25 ноември 2015 |
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 ное 2015 21:56

FLANKER написа:ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути!

Военният министър на Руската федерация Сергей Шойгу направи доста крайно изказване типично в негов стил. Крайно неприемливо е да свалят наши самолети, които се борят срещу тероризма и които не са нарушили ничие въздушно пространство, това нещо както и да го погледнем си е директна турска подкрепа за съюзниците им от Ислямска държава, ако до момента ги подкрепяха не-диркетно, в момента Турция прави директна подкрепа към себеподобните си от Ислямска държава. Техният президент иска да превърне Турция от светска и хубава държава в ислямски халифат, в който жените са по-нисши същества от хлебарките. Нашият военен потенциал позволява да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути. Мерките, които ще предприемем срещу турската държава тепърва ще ги съгласуваме с президентът г-н Владимир Путин, но при всички положения те няма да са никак благоприятни за Ердоган, допълни Шойгу.

В това доста грубо изказване в което емоциите взимат връх, а не разума се доказва нещо което мисля и съм казвал и тук. Ако САЩ, Китай и Русия, скръцнат със зъби на всички мюсюлмански страни и им кажат или да се откажат от него или става лошо, за много кратко време ще останат в миналото мюслитата. И ние сме имали някакъв ултиматум отгоре и сме сменяли религията, имало е и големи родове загубили живота си, но е за благото на държавата и цивилизацията. Ако искат наистина да няма повече глупости по света и джихадисти, само това трябва да направят. Но явно искат паралелно с цивилизацията ни да има антицивилизация. Вчера уж в най-българското предаване фермата, един мюсюлманин отказа да пее българска песен с музикален съпровод. Защото това е против религията му и това е проповядвал. И го каза в очите на всички и всички си мълчат. Трябва някой да постави сериозно нещата относно цивилизацията ни и който не е съгласен с нея или да бъде пратен на майната си и да няма досег с нея или да загива. И без това всички някога ще умрат. Просто за някой това ще стане по-рано. Нищо ново и фатално.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2015 21:59

Player написа:
FLANKER написа:ШОЙГУ ИЗБУХНА: Можем да превърнем Турция в разтопено радиоактивно стъкло за по-малко от 10 минути!

В това доста грубо изказване в което емоциите взимат връх, а не разума се доказва нещо което мисля и съм казвал и тук. Ако САЩ, Китай и Русия, скръцнат със зъби на всички мюсюлмански страни и им кажат или да се откажат от него или става лошо, за много кратко време ще останат в миналото мюслитата. И ние сме имали някакъв ултиматум отгоре и сме сменяли религията, имало е и големи родове загубили живота си, но е за благото на държавата и цивилизацията. Ако искат наистина да няма повече глупости по света и джихадисти, само това трябва да направят. Но явно искат паралелно с цивилизацията ни да има антицивилизация. Вчера уж в най-българското предаване фермата, един мюсюлманин отказа да пее българска песен с музикален съпровод. Защото това е против религията му и това е проповядвал. И го каза в очите на всички и всички си мълчат. Трябва някой да постави сериозно нещата относно цивилизацията ни и който не е съгласен с нея или да бъде пратен на майната си и да няма досег с нея или да загива. И без това всички някога ще умрат. Просто за някой това ще стане по-рано. Нищо ново и фатално.

Когато коментираш чудесно,нямам какво да кажа...
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 26 ное 2015 22:00

W84me написа:Днеска руснаците са направили от туркменците писта за Moto GP :mrgreen:

:mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gY-aFdqHdyU&feature=youtu.be[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 26 ное 2015 22:13

Лавров вика всички руснаци да си тръгвали от Турция и да не ходели там. Аз пък съм тъпо копеле и в неделя отивам с бесепарите да сложа китка на паметника на Антим Първи в Одрин. Да видим как ще ме гледа агата като ми чекира паспорта с надпис Российская федерация на Малко Търново.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 ное 2015 22:19

От както бе свален самолета се опитвам да си обясня защо им трябваше да го правят.
Доста се изписа за това, дали е нарушил турското въздушно пространство, за колко секунди го е направил, над сирийска територия или над турска е ударен, дали е свален правомерно и т.н., но каквото и да си говорим, така не се прави и това е абсолютна провокация от турска страна. А е такава, защото преди да бъде свален даден самолет има процедури, първо се предупреждава, след това се предупреждава с визуален контакт и разклащане на крила, след това се прихваща и принуждавана да се оттегли или приземи на територията на която е, ако всичко това не даде резултат се изстрелват ракети, но не по самият самолет, а като предупреждение и след това се сваля. Това го обясняваха наши военни, които също така твърдяха, че нарушения на въздушни пространства се правят постоянно, но никой не си позволява да сваля по този начин самолети.

Така, че Турция наистина е направила нещо, което не се прави и вероятно заради това останалите страни от НАТО не са толкова остри към Русия и не защитават това действие на Турция. Просто с половин уста казаха, че тя има право да пази небето си и до там.

Турция сама се изолира от всички, като дори и съюзниците и от НАТО в момента търсят сътрудничеството с Русия, така, че ще си изсърба това, което си надроби сама.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 ное 2015 22:47

И аз се питам защо го направиха.
Засега имам два отговора:
1. Вече "преяждат" от самочувствие какво докараха на Европа и как тя се огъва да им праща милиарди, за да не бъдат ордите към Стария свят толкова многобройни. Явно много си повярваха. Та те нямат приятелски държави освен ония чаршафосаните.
2. Все са си същите диваци, които не разбират и не могат да боравят с техника, в случая оръжие. Това не е баклава.

Върни се в “Свободна зона”