ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
#azshavaizdyrjam стана #daite20milionazshadamdrugite20. Що така?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Beladona написа:Петко : 15 млн трябва да се запази старото в рамките на година , ако не се случи това следва : вариант джудже - Литекс на ЦСКА , вариант Череп - наново в А окр. Какво не ти е ясно ?
Няма нищо сложно.
Понякога съм си мислил следното:За какви ли пари щяха да продадат заводите в България,тези които реално са ги построили,а не децата им?
Колкото един човек е по-глупав,толкова нещата му изглеждат по-прости.
W84me написа:#azshavaizdyrjam стана #daite20milionazshadamdrugite20. Що така?
Щото вижда овце насреща си и ще ги дои докато седят и гледат умно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Beladona написа:Red_Neck написа:Само да попитам ...... ГГ кога и къде е казал "Дайте 20, останалото от мен!".
Откъде изтече това инфо?
Официално ли е? Достоверно ли е?
И още нещо ..... ако феновете не можем/не искаме да помогнем за оздравяването, с какви очи ще искаме това от някой чичко-паричко? На база на какво са ни претенциите към ... евентуални собственици на което и да е АД с ЦСКА в името си?
Както казах вчера, с чужда пита помен лесно се прави!
Най-кофти е, че хора, които очевидно преследват финансови или други интереси (Доньо "минджата" например с петте си ника) не спират да провокират и тролят, с което целят едно - разединение!
Ей , Вратле , аз целя обединение да изгоним лъжливото джудже , докарало Литекс до 100 фена ! Ама ти пак си неразбрало вратле ...
Не! Ти целиш да изгоним ГГ за да дойде Божков .... а откъде ще тръгнем, за теб няма значение.
Божков имаше своето време в ЦСКА (и то в много по-добър период и с много по-добро наследство) и се изниза заради една концесия!
За чий ни е Божков тогава?
Ако толкова милее за ЦСКА Божков, защо не започна от А окръжна с чисто нов клуб ВЪПРЕКИ ГГ? Колко щяха да са му разходите в А окръжна за една година?
От друга страна ГГ реално се захвана с ЦСКА, нали?
ГГ (на който изобщо не съм фен по принцип) направи Литекс от Осъм Ловеч и 20-на години гарантира стабилност и нелоши резултати за клуба. Твоята оценка за работата му в Ловеч не ме интересува. Обеща оздравяване и процедурата в момента може да се окаже част от това оздравяване.
Може и да хвърли пешкира, но на всеки е ясно, че оздравяване на всяка цена е пълна глупост.
Благодарение на ГГ ходим ли още на Армията? Отборът лош ли е? В кой кръг на КБ сме?
Но ти си започнал да храчиш по ГГ от ден първи, защо?
Когато кака Дора тегли чертата Януари месец и видим конкретните параметри на оздравяването и ГГ вземе крайна позиция за бъдещето, тогава може и двамата заедно да храчим, но дотогава нямаме право! Защото със 150 лева за билети и 70 кинта за фанелка от началото на сезона не може да имаме кой знае какви претенции ... при положение, че ПФК ЦСКА АД е затънал до гушата в дългове!
Последна промяна от Red_Neck на 26 ное 2015 13:29, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Бай мангале(този прякор е от песен и много ти отива, обаче съм сигурен, че не си я слушал, защото не е чалга), ти спиш ли, ве! По цял ден си на компа и тролиш! Сигурно цялата маала се събира, за да ти плаща тока и нета!
Казах ти вече, че Божков няма да участва! Проверено е! Стига си тролил и подвеждал хората!
Казах ти вече, че Божков няма да участва! Проверено е! Стига си тролил и подвеждал хората!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Beladona написа:
Да, но ти не празнуваш тогава , помак такъв !с Гришата празнувате Рамазан
което , не е лошо , разбира се !
Напротив, аз съм българин, а не циганин като теб! Предполагам, че ти празнуваш Банго Васил, а!?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Не виждам някой да показва разписки за даренията за клуба.
Къде са милионните армейски фенове къде само знаят да дращът по форумите и вечно да се оплакват
Един фен на литекс показа своето дарение ама той цска ли спасява литекс ли хах незнам
Къде са милионните армейски фенове къде само знаят да дращът по форумите и вечно да се оплакват
Един фен на литекс показа своето дарение ама той цска ли спасява литекс ли хах незнам
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
-
- Контакти:
Red_Neck написа:Beladona написа:Red_Neck написа:Само да попитам ...... ГГ кога и къде е казал "Дайте 20, останалото от мен!".
Откъде изтече това инфо?
И още нещо ..... ако феновете не можем/не искаме да помогнем за оздравяването, с какви очи ще искаме това от някой чичко-паричко? На база на какво са ни претенциите към ... евентуални собственици на което и да е АД с ЦСКА в името си?
Най-кофти е, че хора, които очевидно преследват финансови или други интереси (Доньо "минджата" например с петте си ника) не спират да провокират и тролят, с което целят едно - разединение!
Ей , Вратле , аз целя обединение да изгоним лъжливото джудже , докарало Литекс до 100 фена ! Ама ти пак си неразбрало вратле ...
Не! Ти целиш да изгоним ГГ за да дойде Божков .... а откъде ще тръгнем, за теб няма значение.
Божков имаше своето време в ЦСКА (и то в много по-добър период и с много по-добро наследство) и се изниза заради една концесия!
Ако толкова милее за ЦСКА Божков, защо не започна от А окръжна с чисто нов клуб ВЪПРЕКИ ГГ? Колко щяха да са му разходите в А окръжна за една година?
ГГ (на който изобщо не съм фен по принцип) направи Литекс от Осъм Ловеч и 20-на години гарантира стабилност и нелоши резултати за клуба. Твоята оценка за работата му в Ловеч не ме интересува. Обеща оздравяване и процедурата в момента може да се окаже част от това оздравяване.
Може и да хвърли пешкира, но на всеки е ясно, че оздравяване на всяка цена е пълна глупост.
Благодарение на ГГ ходим ли още на Армията? Отборът лош ли е? В кой кръг на КБ сме?
Когато кака Дора тегли чертата Януари месец и видим конкретните параметри на оздравяването и ГГ вземе крайна позиция за бъдещето, тогава може и двамата заедно да храчим, но дотогава нямаме право! Защото със 150 лева за билети и 70 кинта за фанелка от началото на сезона не може да имаме кой знае какви претенции ... при положение, че ПФК ЦСКА АД е затънал до гушата в дългове!
Той може да спре да пише,само ако никой не му обръща внимание.Ще трябва тогава да си говори сам,като лудите.
пп.А че не е читав е ясно на всички.
petko.h.markov написа:Beladona написа:Петко : 15 млн трябва да се запази старото в рамките на година , ако не се случи това следва : вариант джудже - Литекс на ЦСКА , вариант Череп - наново в А окр. Какво не ти е ясно ?
Няма нищо сложно.
Понякога съм си мислил следното:За какви ли пари щяха да продадат заводите в България,тези които реално са ги построили,а не децата им?
Колкото един човек е по-глупав,толкова нещата му изглеждат по-прости.
Или е гений , Пеца .
Red_Neck написа:Beladona написа:Red_Neck написа:Само да попитам ...... ГГ кога и къде е казал "Дайте 20, останалото от мен!".
Откъде изтече това инфо?
Аз съм против , защото знам какво ще стане с Лъжливото джудже и се опитвам да ви предпазя ! И досега се оказвам прав !