ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red_Neck » 26 ное 2015 08:49

Beladona написа:Моето скромно мнение , е че именно заради момчетата в ЦСКА и заради Янев , на тия боклуци Ганчев и сие не трябва да се дава и една стотинка , да се измитат час по-скоро и нормалността да се върне на Армията ! Ъгли , ако искаш да спонсорираш нещо наистина качествено, ходи на волейбол , купувай си билет и ако искаш дари някаква сума на ЦСКА волейбол ! Тази лъжовна натура Ганчев не бива да бъде подкрепяна въобще по никакъв начин ! Вън гадният Пишпунта ! Ъгли , все пак парите са си твои ....но единственото по- лошо от това да дариш пари на Ганчев е , да направиш дарение на Ислямска държава !

Доньо, без да ми се обиждаш, ама ако така продължаваш може и кютек да отнесеш :evil:
От ден първи си заревал против ГГ и дуеш тромби в подкрепа на Божков. Ние знаем кой лизач с голям корем, държан на хранилка като фен №1на ЦСКА, пръв направи фелацио на Божков. Виждаме и как акаунти, създадени да подкрепят дебелия при отстраняването му през 2013 изведнъж се активизираха.
Не ни мисли за толкоз прости.
Филма с Божков сме го гледали! Мерси!

Ходи си със здраве ..... плийз!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 09:07

Red_Neck написа:
Beladona написа:Моето скромно мнение , е че именно заради момчетата в ЦСКА и заради Янев , на тия боклуци Ганчев и сие не трябва да се дава и една стотинка , да се измитат час по-скоро и нормалността да се върне на Армията ! Ъгли , ако искаш да спонсорираш нещо наистина качествено, ходи на волейбол , купувай си билет и ако искаш дари някаква сума на ЦСКА волейбол ! Тази лъжовна натура Ганчев не бива да бъде подкрепяна въобще по никакъв начин ! Вън гадният Пишпунта ! Ъгли , все пак парите са си твои ....но единственото по- лошо от това да дариш пари на Ганчев е , да направиш дарение на Ислямска държава !

Доньо, без да ми се обиждаш, ама ако така продължаваш може и кютек да отнесеш :evil:
От ден първи си заревал против ГГ и дуеш тромби в подкрепа на Божков. Ние знаем кой лизач с голям корем, държан на хранилка като фен №1на ЦСКА, пръв направи фелацио на Божков. Виждаме и как акаунти, създадени да подкрепят дебелия при отстраняването му през 2013 изведнъж се активизираха.
Не ни мисли за толкоз прости.
Филма с Божков сме го гледали! Мерси!

Ходи си със здраве ..... плийз!

Вратле , нито имам нещо общо с Дучето, нито ми харесва , защото той е същият връткалник ( първи прави совалки между офисите на Божков и Ганчев ) като Животното , ГА , Жуката и може би теб ! Казвам нещата така , както ги виждам ! Пишпунта е един шизофреничен лъжец и това е, съжалявам ! Съсипа футбола в Ловеч ( сто фена останаха ) , ти искаш да седя и да гледам как ще съсипе и ЦСКА ?! Съжалявам , няма как да стане ! Сравнение между Божков и Ганчев не може да има въобще ! И като бизнесмени,и като мутри , и като интелект , и като пороци ,и като цялостно творчество ! Вратле, аз никога няма да кажа на черното бяло и обратното ! И аз не съм доволен от първият престой на Божков ! Аз съм ЗА този път защото ЦСКА ще се ръководи от други , доказани мениджъри с цесекарски сърца и няма той сам да тегли каруцата както предния път !

Ходи си ти и гледай ти да не гризнеш дървото ! Pls !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 ное 2015 09:10

Ама вече почвам да се кефя на ГГ за това, на какви глупаци ви прави.

1. Каза: " Ще оздравявам истинското ЦСКА с купите и историятя"

2. Каза: " Предлагам ви догодина ЦСКА в "Б" група (новото ЦСКА да замени старото) с 0,00 лв дългове (всички за това жадувате), ама за всеки случай ви предлагам да сменя името на Литекс". Според вас ГГ иска ли БФС да допусне новото на мястото на старото или не иска? Според мен не иска.

3. Изпрати оня с джуката да преговаря с Изпълкома на БФС (ГГ е член на Изпълкома), демек ГГ преговаря сам със себе си. :)

4. Накара оня с джуката да пусне банкова сметка за събиране на 20 млн. :o и ако не се съберат, не му остава нищо друго освен да смени името на Литекс. Според мен няма да се съберат и 20 хил., а според вас? А, според вас ГГ иска ли да се съберат 20 млн. и той да покрие разликата или не иска.
Според мен не иска.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 09:14

Заклет Левскар написа:Ама вече почвам да се кефя на ГГ за това, на какви глупаци ви прави.

1. Каза: " Ще оздравявам истинското ЦСКА с купите и историятя"

2. Каза: " Предлагам ви догодина ЦСКА в "Б" група (новото ЦСКА да замени старото) с 0,00 лв дългове (всички за това жадувате), ама за всеки случай ви предлагам да сменя името на Литекс". Според вас ГГ иска ли БФС да допусне новото на мястото на старото или не иска? Според мен не иска.

3. Изпрати оня с джуката да преговаря с Изпълкома на БФС (ГГ е член на Изпълкома), демек ГГ преговаря сам със себе си. :)

4. Накара оня с джуката да пусне банкова сметка за събиране на 20 млн. :o и ако не се съберат, не му остава нищо друго освен да смени името на Литекс. Според мен няма да се съберат и 20 хил., а според вас? А, според вас ГГ иска ли да се съберат 20 млн. и той да покрие разликата или не иска.
Според мен не иска.

Моята жертва с Менса направи наистина прецизен коментар ! :mrgreen: поздравления ! Подкрепям напълно това мнение !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 ное 2015 09:23

За мен е чест такъв форумен капацитет да се изкаже с одобрение за мой пост :oops: :mrgreen:

Вече знам кой е Менса.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%BE%D0%BD
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
CEB3P

Мнениеот CEB3P » 26 ное 2015 09:47

Това със събирането на 20мил. от феновете е пълна глупост. Срещнах някъде назад цифри от рода на стотици хиляди, даже милион фена, а истината е, че на хората, които им пука, и ще дадат пари за подобно нещо са не повече от 5000-6000 хиляди. Това са и хората, които ходят средно на мач. И това не важи само за нас. Колко пари събират хората за лечения на нуждаещи се ? Колко пари се събират на големи кампании в страната ? Курви сме си и тва е,заслужаваме си,а ко бяхме си изкупили акциите(по 30бр на човек) сичко щеше да е ОК.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 26 ное 2015 09:54

CEB3P написа:Това със събирането на 20мил. от феновете е пълна глупост. Срещнах някъде назад цифри от рода на стотици хиляди, даже милион фена, а истината е, че на хората, които им пука, и ще дадат пари за подобно нещо са не повече от 5000-6000 хиляди. Това са и хората, които ходят средно на мач. И това не важи само за нас. Колко пари събират хората за лечения на нуждаещи се ? Колко пари се събират на големи кампании в страната ? Курви сме си и тва е,заслужаваме си,а ко бяхме си изкупили акциите(по 30бр на човек) сичко щеше да е ОК.

+1
И при нас стана същото.
Всички пушим, пием, имаме коли, телефоните са ни такива дето се маже, почти всички работим и изкарваме някакви пари, пишем се за големи левскари (особено в нета сме ненадминати) ама пролетта когато всеки трябваше да извади по 100 лв. за да помогне на любимия отбор, само около 1200 човека се бръкнаха. Извадиха се от хиляда кладенеца вода, защо не трябва да даваме и колко много са 100 лева.
А, колко даваме за цигари на месец?
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
CEB3P

Мнениеот CEB3P » 26 ное 2015 10:00

Това, ако е истина, аз го приeмам като подигравка и като гавра, би се в гърдите и после с номерата на Томов - съберете пари. Ако съберем 20 000 000, което никога няма да се случи, е много по-добре да поканим Черепа, който ще налее още 30. Вариантите за ЦСКА не са два, вариантите са три - третия е Ганчев да напуска и да си ебава путката майчина.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 26 ное 2015 10:37

CEB3P написа:Това, ако е истина, аз го приeмам като подигравка и като гавра, би се в гърдите и после с номерата на Томов - съберете пари. Ако съберем 20 000 000, което никога няма да се случи, е много по-добре да поканим Черепа, който ще налее още 30. Вариантите за ЦСКА не са два, вариантите са три - третия е Ганчев да напуска и да си ебава путката майчина.

За онзи Череп, срещу когото бяхме през 2007г (заради продадената титла) ли става въпрос? КОЙ? застава зад "оздравяване" - Цимбика, Градев, Бучински, Лупи, Емо изпълнителния директор...
Една жалба на кредитор в съда и "оздравяването" почва да се влачи с години, да не кажа десетилетие... Ако ЦСКА не е в професионалния футбол догодина (най-малко Б група, най-добрия вариант), означава, че сме се подчинили на статуквото и сами сме подали глава на дръвника.
Ако не споделяте това най-добре махайте червените фанелки и отивайте при другите, те са морални и си плащат всичко на всеки до стотинка.
Не ви ли писна да сте морални в най-неморалната държава, да показвате морал докато ви клатят и да се правите, че не усещате?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 ное 2015 10:39

"Призоваваме всички кредитори да положат усилия, за да може задълженията да намалеят. По този начин освен че ще помогнат на ЦСКА, ще имат и полза, тъй като ще получат част от парите си", заявиха пред Sportal.bg Георги Градев и Генади Вучков."
Ако все пак прием като ориентир сумата от 32млн.лв като задължения на ЦСКА,то 11млн.лв са към НАП и останалите 20млн.към другите.Логично е и другите
кредитори да мислят като цитираните,а някои от тях може да ги опростят или се докаже,че са фалшиви,неправомерни.Сигурно с НАП най-лесно биха се разбрали
за някакъв погасителен план.Тогава като се тегли чертата нещата може да не изглеждат толкова страшни.Тук най-често срещания израз е "няма кой да извади
наведнъж 30-40млн.лв наведнъж".А някой иска ли такова нещо?Сигурно най-лесно е да сложиш кръста на ПФК ЦСКА,но това е веднъж и завинаги.После и да имаш
милиарди няма връщане назад.

Върни се в “Архив”