ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот защо » 26 ное 2015 00:19

Кашчей написа:Стратег, кажи го с думи прости, и освободени от терминология..Сконтирането на дълга, така както го виждат Кондьо и сие, намалява ли дълга изобщо, или само го отлага във времето? Ако го намалява-ОК, а ако само го отлага.... :roll:

Не знам каква е схемата, аз отворих форума докато чаках да почнат късните мачове и видях, че сте се затруднили с терминологията, та се опитах да обясня. Не стоя по цяла вечер тука, вие сте анализирали и докато съм гледал Астана и Бенфика. :lol: Кажи каква е идеята, да не я търся, че утре съм на работа.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 26 ное 2015 00:32

Абе, и са кво стана?

Микренския Пишпунта вика: дайте ми вие на мене едни 20 милиона и сичко ше е шес.
И вие бързате да събирате?

Тоя гном що така се е*ава с вас?

Па вие ако имате 20 милиона нема да имате нужда от него според мене...

Ама не знам вие си знаете.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2015 01:07

Цецо Чука написа:Абе, и са кво стана?

Микренския Пишпунта вика: дайте ми вие на мене едни 20 милиона и сичко ше е шес.

Мидгетът им дава три неработещи варианта, а те на всеки от тях викат Ура! и Да живей!, а Кондьо даже вее знамето, като Райна Княгиня, само дето не се е проверявал скоро в чатала.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 06:37

CSKA 78 написа:Ти верно не си в ред! Какъв Божков, ве? Няма Божков! Има само оздравяване или трасформация на Литекс!
Колко пъти още трябва да ти се повтори, за да "поникне" в празната ти глава? Като искаш А окръжна, можеш да си направиш отборче, заедно с Цимбика,Дучето и Бучински! Но това няма да е ЦСКА, това ще е най-презряният урод на света!

Не , не ! Има Божков , от плът и кръв . Седи си на Московска и си сеца пуричка ( 24 фунтадорес ) и гледа на Джуджето сеира . Който иска Урод Микренски да застава за Лъжливото джудже ! Който е за чест и достойноство да застава там ,където е Божков , Сашо Попов , Чакмаков и др ! Време е да отделим малоумниците в Червената общност !

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 06:45

Кашчей написа:
Beladona написа:Да резюмираме ситуацията в ЦСКА : Божков излиза лятото и казва : старото ПФК не може да се оздрави и затова се почва от А окр , готов е да и вестира в бази 50 млн и пр , подкрепа от всички фракции и пр . Излиза лъжеца Ганчев и нагло лъже , че ще оздрави старото А Д с купите и титлита . 5 месеца по- късно забравяйки какво е лъгал лятото обявява , че ще преименува Литекс ...старото АД бере душа в ръцете на кредиторите с 44 млн задължения ! И сега има две опции : опция Лъжеца Ганчев с преименуван Литекс или Ново дружество с Васил Божков дали в А окр или пак В група . Дучета , офанзиви , вече и животни са против преименуване , Беладоната също !

Изхода е : Благодарим подобаващо на Лъжеца Ганчев , че ни загуби една година и заставаме всички зад проекта Божков с големи инвестиции в база и школа !!! Концесията и без това ще бъде дадена на Черепа ! Само ЦСКА и вън Лъжовния от Армията !

Готов е да инвестира 50 милиона....той и на половината дали инвестира за 7 години в ЦСКА?! Не говоря за играчи, а за инвестиции в клуба-стадион, инфраструктура, бази?!

Вчера проверих , първият му престой е реализирал наливане в ЦСКА , като първият балък , 60 млн лева ! От тези 60 млн за бази са били 60 000 лв . :) сега той няма да е сам в ЦСКА както преди , според моето инфо ще е с 34 % , другите приценти ще са на неговите партньори в Еврофутбол и Национална лотария ( потомствени цесекари ) , като едното момче там ще ръководи проекта ! Този път Божковият проект ще е нещо страшно ! Нищо общо със селяниите на Тъпото Лъжовно Джудже !
Последна промяна от Beladona на 26 ное 2015 08:34, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 06:49

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Кондьо, и най-тъпият в този форум щеше да разбере, че префасонирането на Литекс го вади от А група, заедно с лиценза му. Ти обаче не го разбра!

Пепа, айде няма нужда магаре да ми дава акъл! Ще видим с оздравяването какво ще стане, и ако не стане, тогава ще се види дали ще стане трансформацията на Литекс?!

ПП Под най-тъпият имаш предвид себе си, да?! :mrgreen:

Кондьо , ( да е жив и здрав Ангелко , че ти измисли този ник ) Оздравяване няма да има ! 99,99 % сигурно е ....освен да се намери някой да прежали 15 млн лева , ей така ! То няма и никакъв икономически смисъл ! Твоят боклучав идол Ганчев загуби на ЦСКА една година , това НИКОГА няма да му го простя !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 06:55

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Кондьо, уравнението ти на коя степен е и с колко неизвестни, квадратно, или правоъгълно е?
Много ги обичам такива, като теб, които, като ги засечеш в някоя тема, и започват с тайнствени постове да обясняват колко много знаят, но точно сега няма как да си разкрият знанията!

Пепа, трай бабо за хубост! Само ще ти кажа, че Коледа е много хубав празник! ;) :mrgreen:

Да, но ти не празнуваш тогава , помак такъв ! :) с Гришата празнувате Рамазан :mrgreen: което , не е лошо , разбира се !

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 06:59

Цецо Чука написа:Абе, и са кво стана?

Пишпунта е много подходящо за Лъжовния , взимам го на въоръжение веднага ! Лъже нонстоп ! Жуката , Тъпото и Кондьо му се връзват .Поне да сте платени , че ако не сте, е страшно !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 ное 2015 07:49

Я някой да постне номера на банковата сметка !
Имам намерение да дам някой лев, няма да са кой знае колко ама ще са от сърце.
И да поясня, че не ги давам на Ганчев а ги давам заради Янев,Кикарин,Преслав и т.н.

П.П. Вчера давах кръв заради добър приятел днес опит да спася своята любов.....не е добър края на годината!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 ное 2015 08:31

Моето скромно мнение , е че именно заради момчетата в ЦСКА и заради Янев , на тия боклуци Ганчев и сие не трябва да се дава и една стотинка , да се измитат час по-скоро и нормалността да се върне на Армията ! Ъгли , ако искаш да спонсорираш нещо наистина качествено, ходи на волейбол , купувай си билет и ако искаш дари някаква сума на ЦСКА волейбол ! Тази лъжовна натура Ганчев не бива да бъде подкрепяна въобще по никакъв начин ! Вън гадният Пишпунта ! Ъгли , все пак парите са си твои ....но единственото по- лошо от това да дариш пари на Ганчев е , да направиш дарение на Ислямска държава !

Върни се в “Архив”