ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот защо » 25 ное 2015 23:49

Ей, пак не ви е останало време за ШЛ от тия финансови анализи. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 ное 2015 23:50

CSKA 78 написа:Ти верно не си в ред! Какъв Божков, ве? Няма Божков! Има само оздравяване или трасформация на Литекс!
Колко пъти още трябва да ти се повтори, за да "поникне" в празната ти глава? Като искаш А окръжна, можеш да си направиш отборче, заедно с Цимбика,Дучето и Бучински! Но това няма да е ЦСКА, това ще е най-презряният урод на света!

Кондьо, и най-тъпият в този форум щеше да разбере, че префасонирането на Литекс го вади от А група, заедно с лиценза му. Ти обаче не го разбра!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 23:54

Кашчей написа:Кондьо, и най-тъпият в този форум щеше да разбере, че префасонирането на Литекс го вади от А група, заедно с лиценза му. Ти обаче не го разбра!

Пепа, айде няма нужда магаре да ми дава акъл! Ще видим с оздравяването какво ще стане, и ако не стане, тогава ще се види дали ще стане трансформацията на Литекс?!

ПП Под най-тъпият имаш предвид себе си, да?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2015 00:00

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Кондьо, и най-тъпият в този форум щеше да разбере, че префасонирането на Литекс го вади от А група, заедно с лиценза му. Ти обаче не го разбра!

Пепа, айде няма нужда магаре да ми дава акъл! Ще видим с оздравяването какво ще стане, и ако не стане, тогава ще се види дали ще стане трансформацията на Литекс?!

Ами ако аз съм най-тъпият и съм го разбрал, а ти не си го разбрал..смятай къде си в класацията!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 ное 2015 00:01

Поне, като съм тука, да кажа за това сконтиране истината от последна инстанция. Значи, ако аз купя дълга на баба Ба за половината от парите, които има да взима, или Гришата, или Литекс Комерс, това е сконтиране, с голям процент, щото сделката е рискова. След това задължението си остава, със същия номинал, ако и да е на Литекс Комерс към Литекс-ЦСКА, да речем. Длъжникът явно нема как да си сконтира сам дълга и да има да си дава. Та затова той просто си го редуцира, ако сам си движи нещата. Тука е тънкия момент, дето на Томи му бега. Иначе, става дума за едно и също, верно е. :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2015 00:06

защо написа:Поне, като съм тука, да кажа за това сконтиране истината от последна инстанция. Значи, ако аз купя дълга на баба Ба за половината от парите, които има да взима, или Гришата, или Литекс Комерс, това е сконтиране, с голям процент, щото сделката е рискова. След това задължението си остава, със същия номинал, ако и да е на Литекс Комерс към Литекс-ЦСКА, да речем. Длъжникът явно нема как да си сконтира сам дълга и да има да си дава. Та затова той просто си го редуцира, ако сам си движи нещата. Тука е тънкия момент, дето на Томи му бега. Иначе, става дума за едно и също, верно е. :lol:

Стратег, кажи го с думи прости, и освободени от терминология..Сконтирането на дълга, така както го виждат Кондьо и сие, намалява ли дълга изобщо, или само го отлага във времето? Ако го намалява-ОК, а ако само го отлага.... :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 ное 2015 00:07

Кашчей написа:Ами ако аз съм най-тъпият и съм го разбрал, а ти не си го разбрал..смятай къде си в класацията!

Пепа, просто не си решила задачата правилно! Има неизвестно, за което не знаеш и то променя цялото уравнение! Няма да ти го казвам сега, ще го научиш! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 26 ное 2015 00:10

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:

единственото тъпо, което прави е да продължава да ти обяснява някакви неща, които вече е емпирично доказано, ти няма да вденеш :mrgreen:

И ще дадеш ли пари за оздравяването на ЦСКА, КОГА?
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2015 00:11

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Ами ако аз съм най-тъпият и съм го разбрал, а ти не си го разбрал..смятай къде си в класацията!

Пепа, просто не си решила задачата правилно! Има неизвестно, за което не знаеш и то променя цялото уравнение! Няма да ти го казвам сега, ще го научиш! :mrgreen:

Кондьо, уравнението ти на коя степен е и с колко неизвестни, квадратно, или правоъгълно е?
Много ги обичам такива, като теб, които, като ги засечеш в някоя тема, и започват с тайнствени постове да обясняват колко много знаят, но точно сега няма как да си разкрият знанията!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 ное 2015 00:14

Кашчей написа:Кондьо, уравнението ти на коя степен е и с колко неизвестни, квадратно, или правоъгълно е?
Много ги обичам такива, като теб, които, като ги засечеш в някоя тема, и започват с тайнствени постове да обясняват колко много знаят, но точно сега няма как да си разкрият знанията!

Пепа, трай бабо за хубост! Само ще ти кажа, че Коледа е много хубав празник! ;) :mrgreen:

Върни се в “Архив”