В Ливърпул се наблюдава една градация в играта . Подобряват се нещата с всеки изминал мач . Когато се победи Челси ,не бях доволен от играта ,но срещу Сити вече ,освен резултата ми хареса и играта . Ливърпул става много силен .И то без Стъридж . А с него ,препоръчвам на противниците да се заредят с памперси .
Срещу Сити видях нещата ,които искам да виждам. Добра игра на контраатака ,наличие на пас напред ,наличие на игра с едно докосване ,преса ,агресия ,добра защита,острота,смелост,самочуствие ,настроение ,спокойствие при разиграването пред и в полето на противника и хладнокръвие пред гола . Това искам да виждам . Сега остава само постоянството и още подобрения разбира се .Винаги трябва да се подобряват нещата ,докато се достигне най високото ниво .
За съжаление на Анфийлд я няма тая убедителна игра . Трябва да се подобрят нещата и в домакинските мачове .Те се различават от гостуванията ,тъй като тук не се играе на контраатака а на постепенна атака . Отборите се затварят силно в половината си и не оставят пространства . Клоп трябва да реши тоя проблем и да мачка наред и в домакинските мачове . Ръстовия Бентеке е задължителен в домакинските мачове . Трябва и повече далечни удари и ранен гол ,за да се отвори противника и след това да има повече пространства.
От действията на Клоп до момента ,аз виждам ,че той държи на ЛЕ. Щом така е решил ок ,но само това да не пречи на представянето във ВЛ. Досега пречеше и това костваше точки във ВЛ. Той трябва да разпредели силите на играчите и да балансира отбора,защото сега се влиза в един сгъстен цикъл от мачове.
Бордо са слаб отбор и не се съмнявам в победата утре . Въпреки че не държа толкова на тоя турнир ,нямаме право да отпадаме от тая лесна група .Това ще е срам .Все пак се казваме Ливърпул .Мисля ,че ще се постигнат две победи в оставащите два мача и ще се завърши на първото място в групата .Определено сме най силния отбор в групата ,но в елиминациите ще има доста сериозни отбори ,един от които ще е Арсенал .
За утре Шкъртел е болен и най вероятно ще играят Туре и Ловрен .Коутиньо също най вероятно ще почива ,лошото е ,че Тейшейра ,който аз много харесвам ,не може да играе на негово място . Искам от Клоп да пусне Ибе титуляр за да трупа минути и няма да е лошо в един момент и Стъридж да се появи на терена ,за да придобие известна игрова практика за неделя ,където вече очаквам да е титуляр и да оскубе перушината на лебедчетата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.