ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 17:38

Луд, къде бачкаш, ве ? А, да, на компа, като трол! :shock: Наистина здравата работиш 24/7, тук ти повярвах!
Та, не разбрах, ще дадеш ли 10 лева за ЦСКА, или при тролската работа не ти плащат достатъчно, а и отгоре на това не ти влиза в плановете за ЦСКА!? :oops:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 25 ное 2015 17:41

Beladona написа:
suni написа:
Ние сме дали на ЦСКА базите за 25 години. Юридическото лице, което наследи традициите и бъде припознато от феновете, ще стопанисва базите

Кралев

това откъде го довлече ?

От тази сутрин, на по чаша кафе... :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 17:41

Shaka написа:Ми ПИТАЙ бе! Кафяв :mrgreen:
Това което Донка ви казва, чисто и просто е пътя на логиката и там трудно може да има повече от едно мнение, ама на такива кто теб им е трудно да го проумеят.

Иначе истинските ЦСКАри, не като теб, ясно заявяват какъв е верния път, аз никого не убеждавам, те хората си знаят. Щом такива като шивача и кировеца ви го казват няма нужда от повече.

Зулус, т.e Донке, Шивача и Кировеца са за оздравяване, а не за А окръжна на всяка цена! Нали правиш разлика, троле?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2015 17:44

Що не казвате, че на срещата с Ганчев, ви е поставил условие да съберете вие феновете 20 милиона, а той ще даде останалите за да спасите ПФК ЦСКА 1948 АД?
:lol:
Последна промяна от PFC Litex на 25 ное 2015 17:47, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 25 ное 2015 17:46

CSKA 78 написа:
Shaka написа:Ми ПИТАЙ бе! Кафяв :mrgreen:
Това което Донка ви казва, чисто и просто е пътя на логиката и там трудно може да има повече от едно мнение, ама на такива кто теб им е трудно да го проумеят.

Иначе истинските ЦСКАри, не като теб, ясно заявяват какъв е верния път, аз никого не убеждавам, те хората си знаят. Щом такива като шивача и кировеца ви го казват няма нужда от повече.

Зулус, т.e Донке, Шивача и Кировеца са за оздравяване, а не за А окръжна на всяка цена! Нали правиш разлика, троле?! :mrgreen:

А ти как реши че аз искам да сте в А окръжна на всяка цена. Разбира се че оздравяване, е най-добрия вариант ама нали затова трябва да даде някой лев всеки фен. А ти си ясен вече че кьорава стотинка няма да дадеш. Защото за всичките припознавачи като теб истинския ЦСКА е изгубена кауза. И затова някои припяват да не се дават пари. А много хора и от други отбори биха ви помогнали, аз включително. Ама ти понеже си кафяв няма да дадеш нищо и ще чакаш да се затрие клуба за да припознаеш друг. Ми припознавай още сега, какво чакаш... Изобщо си толкова смешен че няма на къде.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 ное 2015 17:48

11_best написа:ЦСКА в А група догодина. Да бяха допуснали да си извървим пътя от В до А, ОК. Но при липса на желание да се създадат правила, които да не водят в задънена улица... 20 от 20 противника този полусезона казаха, че ЦСКА не е за аматьорския футбол - няма смисъл нито за футбола, нито за клуба. 3-4 пропуснати мача имам този сезон, билета си плащам, но и 10 лева за Бенжелюн, Градев, Гърнето и Праховеца, Митал, Лупи не давам. Още повече, че милионите на държавата следва да си ги търсят компетентните органи, за което си плащам данък.
Какъв морал в тая държава, при тия институции и КОЙ насреща. Някой от противниците разбра ли го този морал от м. август до сега, някой направи ли си труда да каже - оставете ги да се вървят по пътя, заслужават го?...
С техните методи по тяхната глава...

Това изразява и моето мнение.Най-голямото ми желание(да не кажа мечта) е догодина ЦСКА да е в Б група!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 17:50

PFC Litex написа:Що не казвате, че на срещата с Ганчев, ви е поставил условие да съберете вие феновете 20 милиона, а той ще даде останалите за да спасите ПФК ЦСКА 1948 АД?
:lol:

Няма такова нещо! Ганчев на срещата не е казвал такова нещо! Това е измислица на няКОИ# медии! ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 ное 2015 17:51

Beladona написа:
Red_Neck написа:Някои тотално загубиха връзка с реалностите, а те (реалностите) за ЦСКА са 3.
1) Отдавна ЦСКА е АД и който държи контролния пакет, той кара влака. Останалите могат само да имат мнение по различни въпроси.
2) ПФК ЦСКА АД реално е фалирало.
3) Единственият човек, който се ангажира финансово с ЦСКА в този момент е ГГ и пак той е причината да продължаваме да ходим всяка седмица на Армията.

Погледнато от камбанарията на ГГ и допускайки, че той има реални намерения към ЦСКА, най-разумното нещо е той да си премести инвестицията от Ловеч в София, вместо да извади едни 40 мноооого големи, за кеф на феновете и после ритуално да дръпне шалтера на проекта си в Ловеч. Нали на всички е ясно, че захване ли се ГГ сериозно с ЦСКА, Литекс става пак Осъм!

т.е., при официален фалит на ПФК ЦСКА АД, дали ще се тръгне на чиасто от А окръжна или ще се използва jump-start Литекс на практика е все тая. Ново АД, нямащо нищо общо със старото! Разликата е, че при вариант 1 (А окръжна) ГГ ще загуби доста време и пари.
Ако приемем, че ГГ кара влака, то изборът му е очевиден.
Ако на някой този избор не му харесва, може спокойно да намери пари за оздравяване на ПФК-то.

На приказки е лесно, но реално никой освен ГГ не е пожелал да скача в дълбокото. Тогава?

Вратле , кой викаш държи контолния пакет в ЦСКА ин диз момент , че не моем да се сетим ?

АД-то е в процедура по несъстоятелност "ин диз момент" и не съм сигурен за какво точно търсиш да се зачекнеш.
За началник влака говоря по принцип.
Не разбрах дали си съгласен с останалото :?: ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 17:56

Shaka написа:А ти как реши че аз искам да сте в А окръжна на всяка цена. Разбира се че оздравяване, е най-добрия вариант ама нали затова трябва да даде някой лев всеки фен. А ти си ясен вече че кьорава стотинка няма да дадеш. Защото за всичките припознавачи като теб истинския ЦСКА е изгубена кауза. И затова някои припяват да не се дават пари. А много хора и от други отбори биха ви помогнали, аз включително. Ама ти понеже си кафяв няма да дадеш нищо и ще чакаш да се затрие клуба за да припознаеш друг. Ми припознавай още сега, какво чакаш... Изобщо си толкова смешен че няма на къде.

Аз съм си купил акции при Томов, ще дам и сега пари, въпреки че смятам тази кауза за обречена! Но все пак ще дам пари, а не като някои тролове!

ПП Ще ми е интересно, ти "фенът" на Литекс :lol: :lol: колко пари ще дадеш? Не, че са ни запотрябвали твоите пари! Ние не търсим милостиня! Който е фен на ЦСКА може да даде пари за любимия отбор, който не е, да си гледа собствения отбор! Разбра ли сега, Донке?

nokautiran
Контакти:

Мнениеот nokautiran » 25 ное 2015 18:00

Колко са 1 млн. лв. за 25 дни за 750 хил. цесекари, според други повече от милион? Да приемем, че са само 750 хил. ще са нужни само по 1,33 лв. от всекли фен. Недейте се скръндзи. Някакви си 1,33 лв. Да ви видим какви сте големи фенове. За покриване на всички задължения ще трябва да понадите още някакви си 25,33 лв. 26,66 от всеки и сте спасени. Има ли ЦСКА поне 750 хил. фена или всичко е само чесане по клавиатурит или не сте повече от 5 хил. ще разберем в следващите 25 дни.

Върни се в “Архив”