XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mozart
Контакти:

Re: XVII кръг,А група „Лудогорец“ (Разград)-„Берое“

Мнениеот mozart » 25 ное 2015 17:20

greenlandia написа:Ами че проект сте.

Вие пък сте Тетевен! Големи сте, с история, ама без успехи, за 5 години в А група направихме традициите и историите ви на пух прах. Даже и утре да сме пак по зоните оставаме най-успешният (считайте това за история и то каква, не като вашата) отбор през новия век и за всички времена сред т.нар. провинциални отбори. Ние на мач от първенството събрахме повече публика отколкото вие на мач от ЛЕ, да продължавам ли? Смешно е даже да се обаждате, камо ли да се държите назидателно. Смях в залата! Ай в петък да ви напълним кошницата, че да кротнете малко!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 25 ное 2015 17:36

mozart написа:

Вие пък сте Тетевен! Големи сте, с история, ама без успехи, за 5 години в А група направихме традициите и историите ви на пух прах. Даже и утре да сме пак по зоните оставаме най-успешният (считайте това за история и то каква, не като вашата) отбор през новия век и за всички времена сред т.нар. провинциални отбори. Ние на мач от първенството събрахме повече публика отколкото вие на мач от ЛЕ, да продължавам ли? Смешно е даже да се обаждате, камо ли да се държите назидателно. Смях в залата! Ай в петък да ви напълним кошницата, че да кротнете малко!

Ти си напълно откачил,срещу Берое да тичате пак няма да ни стигнете!!! А че сте ведомствено отборче, спор няма.
Берое си е класика ,а Вие сте преходни!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 ное 2015 17:44

Bojko Berojko написа:
mozart написа:

Ти си напълно откачил,срещу Берое да тичате пак няма да ни стигнете!!! А че сте ведомствено отборче, спор няма.

А вие какви сте? Къде бяхте докато не ви взе държавният ТЕЦ? Смешно е да отричаш това. Какво сне спечели? За 40години една титла. През комунезма отборите от по-малките окръжни градове си знаеха Б група, от по-големите, сред които и Стара Загора гравитераха между А и Б. Къде са сега Дунав, Спартак Плевен, къде бяхте вие, къде е Спартак Варна, Черноморец? Всеки зависи от някого, ама абсолютно всички, даже и сини и червени, въпреки че се бият в гърдите колко са силни. Разбирам вие да издържате отбора да се пънете тука, вместо това сте 2-3000 на стадиона. Не се ядосвай, това е самата истина и 500 ултраса не могат да я променят!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 26 ное 2015 08:27

mozart написа:
Bojko Berojko написа:
mozart написа:

А вие какви сте? Къде бяхте докато не ви взе държавният ТЕЦ? Смешно е да отричаш това. Какво сне спечели? За 40години една титла. През комунезма отборите от по-малките окръжни градове си знаеха Б група, от по-големите, сред които и Стара Загора гравитераха между А и Б. Къде са сега Дунав, Спартак Плевен, къде бяхте вие, къде е Спартак Варна, Черноморец? Всеки зависи от някого, ама абсолютно всички, даже и сини и червени, въпреки че се бият в гърдите колко са силни. Разбирам вие да издържате отбора да се пънете тука, вместо това сте 2-3000 на стадиона. Не се ядосвай, това е самата истина и 500 ултраса не могат да я променят!

Излагаш се,типично делиорманско мислене,приличаш на Бащицата си.Стига с това тупане в гърдите.Спортът е за хората,а титлите за глорихънтърите като теб.Разликата между Проекта и Берое е много голяма и то в полза на нас,защо ли,питай колегите си от Ловеч.Какво направи ГГ с тях,превърна ги от отбор със стабилна фенска маса във ведомствен такъв,който събира по 30-40 човека на мач.Защото всичко зависи от ЕДИН човек,звучи ли ти познато?Ако реши ще ви затрие,ще ви обедини с някой друг,ще ви остави да живуркате в миманса,зависи какво е сънувал предната нощ!При нас,това НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.НАБИЙ СИ ГО В ГЛАВАТА КРЕНВИРШ!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 ное 2015 09:26

luxorus написа:
mozart написа:
Bojko Berojko написа:
mozart написа:

Излагаш се,типично делиорманско мислене,приличаш на Бащицата си.Стига с това тупане в гърдите.Спортът е за хората,а титлите за глорихънтърите като теб.Разликата между Проекта и Берое е много голяма и то в полза на нас,защо ли,питай колегите си от Ловеч.Какво направи ГГ с тях,превърна ги от отбор със стабилна фенска маса във ведомствен такъв,който събира по 30-40 човека на мач.Защото всичко зависи от ЕДИН човек,звучи ли ти познато?Ако реши ще ви затрие,ще ви обедини с някой друг,ще ви остави да живуркате в миманса,зависи какво е сънувал предната нощ!При нас,това НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.НАБИЙ СИ ГО В ГЛАВАТА КРЕНВИРШ!

Типичното за вас поведение! Приятел вас вече ви обединиха с Тетевен! Като почнете да се издържате сами ми се обади! Като почнете да пълните стадиона си също!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 26 ное 2015 12:17

mozart написа:

Типичното за вас поведение! Приятел вас вече ви обединиха с Тетевен! Като почнете да се издържате сами ми се обади! Като почнете да пълните стадиона си също!

Чудя се що им пишеш и отговаряш на тези....... Мръсният въздух им влияе зле, Тия са най- надценините фенове в цяла България ! Май само те се мислят за голямата работа, ама другите отбори и агитки мислят друго и многократно са показвали "любовта' си към тях !. На мен тия напъни за обиди са ми безразлични и ги приемам с пренебрежение и усмивка ..Важно е на терена да ги поставим на мястото им..и мисля че ще се случи ...

Ай със здраве !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Jeni
Контакти:

Мнениеот Jeni » 26 ное 2015 13:59

mozart написа:

Вие пък сте Тетевен! Големи сте, с история, ама без успехи, за 5 години в А група направихме традициите и историите ви на пух прах. Даже и утре да сме пак по зоните оставаме най-успешният (считайте това за история и то каква, не като вашата) отбор през новия век и за всички времена сред т.нар. провинциални отбори. Ние на мач от първенството събрахме повече публика отколкото вие на мач от ЛЕ, да продължавам ли? Смешно е даже да се обаждате, камо ли да се държите назидателно. Смях в залата! Ай в петък да ви напълним кошницата, че да кротнете малко![/quote

Искам само да ти уточня, че на мачовете на БЕРОЕ хората сами отиват на стадиона и си плащат билетите.Не съм чула досега някой да е раздавал безплатни билети.Уточни ако обичаш на кой мач събрахте повече хора от нас като капацитета ви е 8800 и дори и на откриването на прословутата ви нова трибуна се видя, че има празни места.И на двата ни мача в ЛЕ присъствах в Стара Загора и не останах с впечатлението, че сме под девет хиляди и пак повтарям без да се раздават безплатни билети.Не знам каква история пишете , но в съзнанието ни винаги ще си останете със съмнителните мачове, грандоманското си държание и комплексарщина.За 5 години успяхте да настроите футболната общественост срещу вас.Това може да ви се признае.Само се замислете през лятото след като отпаднахте от Милсами колко хора се радваха на това и ще си дадете ясна сметка колко сте обичани.Относно този мач виждам, че пак сте се подсигурили с двама допълнителни играча в лицето на Николай Йорданов и С.Ставров но нищо така ще е по-сладко като ви бием.Прогнозата ми е 1-2.

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 26 ное 2015 17:41

Айде и съдия си сложихте,!! Тоя боклук е за подпалване,да го е*а в нещастника!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 26 ное 2015 21:26

ДуЗпата за рязаните е гарантирана!!!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 ное 2015 22:28

Jeni написа: Искам само да ти уточня, че на мачовете на БЕРОЕ хората сами отиват на стадиона и си плащат билетите.Не съм чула досега някой да е раздавал безплатни билети.Уточни ако обичаш на кой мач събрахте повече хора от нас като капацитета ви е 8800 и дори и на откриването на прословутата ви нова трибуна се видя, че има празни места.И на двата ни мача в ЛЕ присъствах в Стара Загора и не останах с впечатлението, че сме под девет хиляди и пак повтарям без да се раздават безплатни билети.Не знам каква история пишете , но в съзнанието ни винаги ще си останете със съмнителните мачове, грандоманското си държание и комплексарщина.За 5 години успяхте да настроите футболната общественост срещу вас.Това може да ви се признае.Само се замислете през лятото след като отпаднахте от Милсами колко хора се радваха на това и ще си дадете ясна сметка колко сте обичани.Относно този мач виждам, че пак сте се подсигурили с двама допълнителни играча в лицето на Николай Йорданов и С.Ставров но нищо така ще е по-сладко като ви бием.Прогнозата ми е 1-2.

Да доуточня и аз! Билетите с номинал 0,00лв са част от семейните билети, като цялата сума се начислява на основния (ако може така да се каже) билет. След последните глупости от ръководството смениха политиката и на семейните билети пише покана, а цялаа сума отново се начислява на основния. Ползвал съм такива билети, като съм водил синът ми на мач. Относно посещаемостта, разгледай темата от вашия форум и ще разбереш за какво говоря. Посещаемостта ви срещу Брьонди е около 6000 зрители, ако цената не беше 20 лева щяхте да сте 7000, хайде 8000, е и? 9000 събира голямата ви трибуна, а тя беше с много празни места. Това са фактите, а на теб може и 30 000 да ти се струват. Веднага ти казвам, че в прословутия мач на откриването на сектор В, в който мач станахме и шампиони имаше ~6500. Сега ще направиш сравнение и ще кажеш, че билетите ви са били по 20 лева, нали? Да, но на този прословут мач след който имаше и скандали билетите струваха по 25лв заради концерт, на който останаха 1000 човека и заради който аз пропуснах този мач! Пънете се сякаш сте някой гранд, а всъщност сте си чисто и просто един обикновен български отбор! Пожелавам ви да не се ядосвате след рагромната загуба, която ви очаква!
Аз съм от Микре Юнайтед

Върни се в “Берое”