Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 ное 2015 10:56

Пази Боже някой да защитава Турция тук в България.

Но тук не говорим за Европа а за Близкия Изток и интересите на Европа, САЩ и Русия се различават коренно от интересите на Турция спрямо този регион. Защото за разлика от другите тя е част от този регион и всичко там пряко влияе и рефлектира на нея и нейната територия.

Турция се страхува от кюрдите и евентуална Кюрдска държава в Сирия и Ирак заради огромното си кюрдстко малцинство живеещо именно в този регион на Турция, граничещ със Сирия и Ирак. Страхува се също толкова много и от огромното си шиитско малцинство алевити, което е исторически свързано с шиитите в Сирия. Така, че те си гонят техните интереси.. Затова и помагат на ИДИЛ, не защото много ги харесват а защото имат общ враг! А нали знаете, че врага на моя враг, става мой приятел.

Не знам как сте очаквали Турция реално да е срещу тези които се борят с техните най-големи врагове. Такъв филм няма как да има никога, където и да е по света, камо ли пък при тарамбуките в Близкия изток. :mrgreen:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 25 ное 2015 11:02, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 ное 2015 10:57

за мен русия и турция са изконни врагове на българите и ще е добре да се избият взаимно.както добре знаем няма как да стане щото Путя се е наакал и никога няма да запо4не открита война :lol: ина4е руските платени трол4ета на сибирските алкохолизирани жени са ясни.станка преди време си призна 4е и се плаща за тая форумна дейност,сега о4акваме и другите безсрамни родоотстъпни мърши да го сторят :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 ное 2015 10:57

THE G.A.M.E написа:Ако хипотетично, турски самолет отиде да хвърля бомби над Източна Украйна, в близост до руската граница, какво ще му се случи, и колко време ще остане читав ?
И руснаците ще са си прави в подобен случай.
Ето от тази гледна точка, турците са си прави.

Но не са прави от друга - Това е третото нарушаване на въздушното им пространство от руски самолети, като в предишните два случая си бъркаха в носа "Ня'а проблеми", но тогава руските самолети навлизаха на около 10 км. навътре и за по няколко мин.
А вчера сутринта е бил най-лекият случай, само за около 20-на сек.
Но стреляха.
Това няма как да се приеме за нормално.

Общо-взето, позицията на България трябва да е - Да се оправят помежду си !
Това е и позицията на по-голямата част от Страните в НАТО и ЕС.
Не трябва да вземаме страна точно в този случай.

Mи нема вече евтин петрол, нема вече шанс да чопнат парче от Сирия, ИДИЛ им е полезен във войната с кюрдите ... мислете бе, родолюбци, па тогава говорете!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2015 10:57

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:кирияк стефчо ака русофил ако беше малко по-интелигентен и информиран, щеше да знае, че в "православна Рус" мюсюлманите са повече и на брой, и като процент от населението, отколкото мюсюлманите в една Германия (примерно) и само в Москва са над 1 (един) милион. :lol: А ако беше малко по-грамотен, щеше да си оправи правописните грешки в подписа на руски език (изключвам липсата на "ë" заради мързел)... 8-)
Както писах и преди в тази тема: Учудвам се, откъде извират толкова малоумни русофили в България - имам предвид не че са много, а че са много малоумни!?... :roll: 8-) Добавям - и неграмотни!... :lol:

А бе, това верно, че краставите магарета през 9 баира се подушвате! :lol:

Себе си и останалите руски подлоги във форума ли имаш предвид?!... :roll: 8-) А че си неграмотен - уви, неграмотен си.... 8-)

Капитане, капитане, нареди се и ти до мозъчните донори на колегите ти агент Ивайло и агент Алберт 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 25 ное 2015 10:59

THE G.A.M.E написа:Ако хипотетично, турски самолет отиде да хвърля бомби над Източна Украйна, в близост до руската граница, какво ще му се случи, и колко време ще остане читав ?

Но не са прави от друга - Това е третото нарушаване на въздушното им пространство от руски самолети, като в предишните два случая си бъркаха в носа "Ня'а проблеми", но тогава руските самолети навлизаха на около 10 км. навътре и за по няколко мин.
Но стреляха.

Най-удобно на тези, каито предизвикаха войната в Сирия е да се правим че нищо не знаем, да им слушаме рекламите и глупостите по телевизията. Видя се че така наречената Сирийска опозиция битува на Турската траница, защитавана от Турска авиация. Турция е враг на България от векове и с нищо не се е променила. Капутите, които ни вкараха в НАТО няма как да изкарат че сме приятели.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2015 11:00

Player написа:
pampi написа: Ха сега обясни на простите, какъв е българският интерес от съществуването на ИДИЛ и от 3 милиона мигранти?

Явно дори не се и опитваш да схванеш какво съм казал и не ме вълнува идил миндил или нещо друго. Темата и проблема е друг. Давам го примера пак с жената. Не може да обичаш жена си и да милееш за съседката и да и се сваляш ден и нощ. Това не е верен съпруг. Така сте и вие русофилите. Не сте верни на България, след като милеете за чужда страна- Русия. Няма страна която да има интерес гражданите и да милеят за чужда страна. Вие разделяте хората тука и смятате че всички са длъжни да харесват чужда страна - Русия за да са истински българи. Ако още не може да го разбереш ще ти дам един пример. Все едно някаква група тук да милее за Камерун например и да започне да поставя на всеки българин въпроса дали е за Камерун и ако не е значи не е никакъв българин!?! И да ми поставя дилема дали съм за Камерун или Нигерия , защото си свалили един самолет. Егати идиотщината е това, но се надявам да осъзнаете някак си, каква глупост правите като милеете за чужда страна, която и да било. Има само една страна за мен на света, защото съм се родил в нея по някаква причина. Вероятността при милиарди хора да се родиш тук е много малка, но щом така е станало, значи сигурно не е случайно и има нещо което ме е пратило тук. За добро или лошо, не знам. Но като съм се родил тук, ще съм българин до края. И не ме вълнуват другите. Гледам си своя път и на страната си и не ме вълнува другите какви глупости правят и най-добре пътищата ни да не се пресичат. Има един интерес моя и на България за мен и не ме вълнува интереса на Русия, просия или мросия или който и да е друг.

А може ли да ти пука за сестра ти? Или ще ти пука повече за комшията-крадец?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2015 11:00

W84me написа:Доживяхме след 500 години робство да подкрепяме турците! Слагайте фесовете, изтрийте напълно моралните си ценности, които и без това нямате и марш към Анкара!

Хайде да бъдем малко по-точни, независимо от емоциите си, иначе олекваме много:
1. От т.н. "робство" са минали повече от 130 години. Трябва да си много тъп и ограничен човек, за да живееш с представи от ХІХ век.
2. Защо слагам "робство" в кавички? Ами спомни си как започва "Под игото" на Вазов, който вие русофилите толкова много обичате да цитирате - с богатата вечеря в собствения дом на "роба" чорбаджи Марко. Ако може да се говори за роби - роби са били руснаците, защото крепостничеството в "свободна" Русия е съществувало до средата на ХІХ век... 8-)
3. Обичам да перифразирам лорд Палмерстън: България няма вечни приятели и вечни врагове, България има вечни интереси. България е член на ЕС и НАТО. Турция също е член на НАТО и съответно наш съюзник, какъвто между другото е била и през Първата СВ, когато нашите деди заедно с турската армия са трепали руснаците в Добруджа.
4. Предвид точка 3, май ти ще трябва да си дигаш чуковете, щом като НАТО и ЕС не ти харесват. Обществените кенефи на Москва и Санкт Петербург те чакат... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2015 11:02

Само човек не познаващ собствената си Итория, може да обяви матушка Россия за свой враг и да подкрепя Турция в създалата се ситуация :!: Факт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 ное 2015 11:03

Но стреляха.

Руснаците в случая се държат като цигани, които влизат безнаказано по чужди дворове и правилно си ги отстреляха, а после се оплакват. Ако са истински мъже за каквито се имат, ще си кажат виновни сме и правилно си получихме урока. Но се оплакват като циганите и реват. Ако ти имаш двор и имаш правото да стреляш по всеки позволил си да влиза, дали след като някой мангал ти влезе в двора и се разходи там и го предупредиш да си ходи за да няма инциденти влезе втори път и пак го предупредиш и влезе и трети път, дали няма да го гръмнеш още на първата крачка, защото ти е писнало вече. Няма значение откъде и колко е влязъл, а че е влязъл. Всеки тук би го направил, така че стига лицемерие. Виновни са руснаците в случая и си получиха заслуженото. И най-вероятно ще си преглътнат егото и ще си признаят грешката. Но русофилите - никога.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 ное 2015 11:04

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:кирияк стефчо ака русофил ако беше малко по-интелигентен и информиран, щеше да знае, че в "православна Рус" мюсюлманите са повече и на брой, и като процент от населението, отколкото мюсюлманите в една Германия (примерно) и само в Москва са над 1 (един) милион. :lol: А ако беше малко по-грамотен, щеше да си оправи правописните грешки в подписа на руски език (изключвам липсата на "ë" заради мързел)... 8-)
Както писах и преди в тази тема: Учудвам се, откъде извират толкова малоумни русофили в България - имам предвид не че са много, а че са много малоумни!?... :roll: 8-) Добавям - и неграмотни!... :lol:

А бе, това верно, че краставите магарета през 9 баира се подушвате! :lol:

Себе си и останалите руски подлоги във форума ли имаш предвид?!... :roll: 8-) А че си неграмотен - уви, неграмотен си.... 8-)

Човек на възраст си, не си излагай на показ комплексите, защото е ... Привърженик си на клуб дето вече 20 години се издържа с рубли, това ли те тормози не знам...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”