Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот samobotev » 25 ное 2015 10:37

Значи имаше вчера закани от всички руски родолюбци, как Русия няма да остави така нещата и ще помете Турция. Днес няма такова нещо вече, а имаме икономически санкции и Турция ще пострадала много. Какво ли ще е утре. Накрая най-вероятно като се разберат и извинят един на друг, както го направиха турците с Израел след инцидента, тогава ще станете окончателно за смях русофили.
А най-грозното нещо което виждам е, че всеки който не с Русия в случая, бива заклеймен като мюсюлманин. Абе русофили смотани, вие първо че сте родоотстъпници, което е най-позорното нещо за един човек, а отгоре на това сте готови да обявите по-голямата част от българите за ислямизирани. Нещо което дори и най-свирепия султан не си е помислял, че може да направи. Но явно като си толкова тъпо парче да станеш русофил, граници за глупостта няма. Ходете си в Русия като толкова я обичате и милеете за нея. Тук трябва да си останат само хора милеещи само за България и гледащи нейния интерес. Защото има само интереси, а когато двама се карат третия печели, но не и ако вземе страна. Така че в случая няма такова нещо за Русия ли сме или за Турция. Има само едно - за България!

е то ако тук трябва да останат само хора които да гледат българските интереси ти трябва да си един от първите напуснали тази държава. Поне за мен човек защитаващ турските интереси, а не българските и тези на ЕС няма място в тази държава. Дори американците след първите разправии с руснаците се договориха да споделят информация кой самолет от къде ще минава за да се избегнат нежелани сблъсаци или други конфликти между пилотите на самолети.

Само резаците се правят на интересни и всички знаем защо. Заради един почти безплатен петрол който получават от ИД и желанието им за териториално разширение за сметка на Сирия. Само дето тези турски интереси са тотално против интересите на ЕС и България демек сега Русия защитавайки своите интереси защитава защитава и нашите. Защото ако утре Еродган си чопне от Сирия след 10 години може да реши да си чопне и от България и кой ще ни защити нас тогава ? Двата мига и 100 танка които останаха ли ?

Иначе хвала на Турция че си гони интереса дори и той да не съвпада с този на НАТО и ЕС, и кога ние ще имаме такива управници.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 ное 2015 10:40

samobotev написа:Сирия е суверена държава колкото е и България с тази разлика, че едната е в руини, а на нас панелките все още са ни цели.

Жалкото в случая е че пак страдат предимно невини, докато тъй наречения '' елит '' си прави милиарди на наш гръб коли и беси без въобще да му пука за обикновения човек само и само за няколко долара в повече

Та според тебе всеки да влиза там, да си гепи по един петролен кладенец с викове, че е демократ, да реже глави, да троши артефакти... :shock:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2015 10:41

Доживяхме след 500 години робство да подкрепяме турците! Слагайте фесовете, изтрийте напълно моралните си ценности, които и без това нямате и марш към Анкара!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2015 10:46

Player написа:Значи имаше вчера закани от всички руски родолюбци, как Русия няма да остави така нещата и ще помете Турция. Днес няма такова нещо вече, а имаме икономически санкции и Турция ще пострадала много. Какво ли ще е утре. Накрая най-вероятно като се разберат и извинят един на друг, както го направиха турците с Израел след инцидента, тогава ще станете окончателно за смях русофили.
А най-грозното нещо което виждам е, че всеки който не с Русия в случая, бива заклеймен като мюсюлманин. Абе русофили смотани, вие първо че сте родоотстъпници, което е най-позорното нещо за един човек, а отгоре на това сте готови да обявите по-голямата част от българите за ислямизирани. Нещо което дори и най-свирепия султан не си е помислял, че може да направи. Но явно като си толкова тъпо парче да станеш русофил, граници за глупостта няма. Ходете си в Русия като толкова я обичате и милеете за нея. Тук трябва да си останат само хора милеещи само за България и гледащи нейния интерес. Защото има само интереси, а когато двама се карат третия печели, но не и ако вземе страна. Така че в случая няма такова нещо за Русия ли сме или за Турция. Има само едно - за България!

Има много други начини за отговор, бъди рахат.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2015 10:47

fcb_bg написа:
Player написа:Значи имаше вчера закани от всички руски родолюбци, как Русия няма да остави така нещата и ще помете Турция. Днес няма такова нещо вече, а имаме икономически санкции и Турция ще пострадала много. Какво ли ще е утре. Накрая най-вероятно като се разберат и извинят един на друг, както го направиха турците с Израел след инцидента, тогава ще станете окончателно за смях русофили.

Има много други начини за отговор, бъди рахат.

На първо време ще въоръжат Кюрдите и ще им пръснат гьона :|
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2015 10:48

Ако хипотетично, турски самолет отиде да хвърля бомби над Източна Украйна, в близост до руската граница, какво ще му се случи, и колко време ще остане читав ?
И руснаците ще са си прави в подобен случай.
Ето от тази гледна точка, турците са си прави.

Но не са прави от друга - Това е третото нарушаване на въздушното им пространство от руски самолети, като в предишните два случая си бъркаха в носа "Ня'а проблеми", но тогава руските самолети навлизаха на около 10 км. навътре и за по няколко мин.
А вчера сутринта е бил най-лекият случай, само за около 20-на сек.
Но стреляха.
Това няма как да се приеме за нормално.

Общо-взето, позицията на България трябва да е - Да се оправят помежду си !
Това е и позицията на по-голямата част от Страните в НАТО и ЕС.
Не трябва да вземаме страна точно в този случай.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 25 ное 2015 10:49, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 25 ное 2015 10:48

[quote="samobotev"]Сирия е суверена държава колкото е и България с тази разлика, че едната е в руини, а на нас панелките все още са ни цели.

Жалкото в случая е че пак страдат предимно невини, докато тъй наречения '' елит '' си прави милиарди на наш гръб коли и беси без въобще да му пука за обикновения човек само и само за няколко долара в повече[/quot

Тук не става дума за няколко долара, а за правата вяра. Турция е враг на България. Няма как това да се прикрие от управляващите, които излизат с някакви идеологеми, лапат к на Давидоглу и Ердоган и ни лъжат че това била политика на зачитане на европейски ценности, демокрация и др приказки.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2015 10:50

pampi написа:
Captain Stottlemeyer написа:кирияк стефчо ака русофил ако беше малко по-интелигентен и информиран, щеше да знае, че в "православна Рус" мюсюлманите са повече и на брой, и като процент от населението, отколкото мюсюлманите в една Германия (примерно) и само в Москва са над 1 (един) милион. :lol: А ако беше малко по-грамотен, щеше да си оправи правописните грешки в подписа на руски език (изключвам липсата на "ë" заради мързел)... 8-)
Както писах и преди в тази тема: Учудвам се, откъде извират толкова малоумни русофили в България - имам предвид не че са много, а че са много малоумни!?... :roll: 8-) Добавям - и неграмотни!... :lol:

А бе, това верно, че краставите магарета през 9 баира се подушвате! :lol:

Себе си и останалите руски подлоги във форума ли имаш предвид?!... :roll: 8-) А че си неграмотен - уви, неграмотен си.... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 ное 2015 10:52

Captain Stottlemeyer написа:Както писах и преди в тази тема: Учудвам се, откъде извират толкова малоумни русофили в България - имам предвид не че са много, а че са много малоумни!?... :roll: 8-) Добавям - и неграмотни!... :lol:

Kакто ти отговорих преди това : От Балканкар :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 ное 2015 10:53

pampi написа: Ха сега обясни на простите, какъв е българският интерес от съществуването на ИДИЛ и от 3 милиона мигранти?

Явно дори не се и опитваш да схванеш какво съм казал и не ме вълнува идил миндил или нещо друго. Темата и проблема е друг. Давам го примера пак с жената. Не може да обичаш жена си и да милееш за съседката и да и се сваляш ден и нощ. Това не е верен съпруг. Така сте и вие русофилите. Не сте верни на България, след като милеете за чужда страна- Русия. Няма страна която да има интерес гражданите и да милеят за чужда страна. Вие разделяте хората тука и смятате че всички са длъжни да харесват чужда страна - Русия за да са истински българи. Ако още не може да го разбереш ще ти дам един пример. Все едно някаква група тук да милее за Камерун например и да започне да поставя на всеки българин въпроса дали е за Камерун и ако не е значи не е никакъв българин!?! И да ми поставя дилема дали съм за Камерун или Нигерия , защото си свалили един самолет. Егати идиотщината е това, но се надявам да осъзнаете някак си, каква глупост правите като милеете за чужда страна, която и да било. Има само една страна за мен на света, защото съм се родил в нея по някаква причина. Вероятността при милиарди хора да се родиш тук е много малка, но щом така е станало, значи сигурно не е случайно и има нещо което ме е пратило тук. За добро или лошо, не знам. Но като съм се родил тук, ще съм българин до края. И не ме вълнуват другите. Гледам си своя път и на страната си и не ме вълнува другите какви глупости правят и най-добре пътищата ни да не се пресичат. Има един интерес моя и на България за мен и не ме вълнува интереса на Русия, просия или мросия или който и да е друг.

Върни се в “Свободна зона”