Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 ное 2015 01:59

action66 написа:Всичко е много просто.Или сме на страната на Турция , или на страната на Русия. Аз за себе съм наясно. Винаги с Русия. Мразим Турция! Който в случая не е с Русия,е за Турция.Хайде да се определим. ЕРДОГАН-СМЪРТ ЗА ТЕБ!

Изперкахте тотално.. Откъде накъде сме длъжни да заемаме страна в този случай? И още нещо: откъде накъде ако не сме за едните значи сме за другите? Това е смешно и нелепо, подобна теза може да поддържа само кон с капаци, за който света е черно-бял.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 ное 2015 02:08

Руски хеликоптер, който е изпълнявал спасителна акция свързана със сваления СУ24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IschF-ihjS0[/youtube]
Приземил се е аварийно, имало е 10 души в него, които обаче не са били в хеликоптера при случващото се във видеото:
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 25 ное 2015 02:22

Турците са големи малоумници. Не мога да разбера, защо му беше на султана да прави такива изцепки. Не мисля и че НАТО ще си мръдне пръста. В последно време тая организация обслужва само интересите на дадени страни. Мисля си,че и двете суперсили имат полза Ердо да го свалят най-накрая. България също би имала полза.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 ное 2015 02:36

DANS написа:
ММ1914 написа:
DANS написа:Руския хеликоптер, който бе унищожен днес
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nMxb8uVSdgU[/youtube]

Според руските СМИ има един загинал руски морски пехотинец - наемник

Те ползват ли наемници? Не се заяждам, а питам защото не знам наистина.

Да уточня, на руски ги наричат контрактници

И аз да уточня - руското законодателство забранява съществуването на паравоенни формирования като ЧВК ( частни военни компании ) . В руската армия съществуват 3 вида военни :
1. Наборници - отслужващи срок на служба след навършване на пълнолетие .
2. Кадрови военни - старшински и офицерски състав .
3. Войници на срочен трудов договор - основно в специализираните войскови части . Та те са известни като "контрактници" . Но са си военни от руската армия , а не наемници .
Да не се бърка с англоезичното "контрактори" - служители в ЧВК като ДинКорп , Академи ( бившите Блякуотър ) и т.н ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 ное 2015 02:39

PFC Litex написа:Руски хеликоптер, който е изпълнявал спасителна акция свързана със сваления СУ24
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IschF-ihjS0[/youtube]
Приземил се е аварийно, имало е 10 души в него, които обаче не са били в хеликоптера при случващото се във видеото:

Този хеликоптер е бил изоставен , много преди тоя момък да се упражнява да стреля по неподвижни цели с американско оръжие ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 ное 2015 02:43

Soulen написа:Турците са големи малоумници. Не мога да разбера, защо му беше на султана да прави такива изцепки. Не мисля и че НАТО ще си мръдне пръста. В последно време тая организация обслужва само интересите на дадени страни. Мисля си,че и двете суперсили имат полза Ердо да го свалят най-накрая. България също би имала полза.

Ами точно Ердоган няма никаква полза от цялата работа . Особено предвид факта , че ЕС одобри "Турски поток" . Не така стоят нещата със синчето му обаче , който е главния дистрибутор на ИДИЛския петрол . 8-)
и ВИЕ СЪЩО ...

Грациани
Контакти:

Мнениеот Грациани » 25 ное 2015 03:21

Като прочетох няколко мнения и видях колко почитатели има на ИД и отделно на Ердоган ясно е че за българите в България няма шанс ,да заставаш зад тези които 500 години са ни клали като добитък и да се кефиш с ония които се гаврят с руския пилот и викат алах акбар ,с тях ли да се асоциирам .според вас големи разбирачи които цитирате Раковски, Ботев, Левски( колко йезуитски и кощунствено) да вярвам на потомъка и радетела за възстановяване Османската империя или да вярвам на потомците които са пролели кръвта си да ни освободят ,аз бих предпочел да вярвам на вторите,всичко друго е антибългарско и антихристиянско.

Потребителски аватар
tores94

Мнениеот tores94 » 25 ное 2015 04:59

Грациани написа:Като прочетох няколко мнения и видях колко почитатели има на ИД и отделно на Ердоган ясно е че за българите в България няма шанс ,да заставаш зад тези които 500 години са ни клали като добитък и да се кефиш с ония които се гаврят с руския пилот и викат алах акбар ,с тях ли да се асоциирам .според вас големи разбирачи които цитирате Раковски, Ботев, Левски( колко йезуитски и кощунствено) да вярвам на потомъка и радетела за възстановяване Османската империя или да вярвам на потомците които са пролели кръвта си да ни освободят ,аз бих предпочел да вярвам на вторите,всичко друго е антибългарско и антихристиянско.

Кои българи имаш предвид ?
Тук пишат циганета, турчета и промити мозъци от евроатлантическата пропаганда. Тези последните също не са българи. Те са глобалисти и граждани на света.
Те са точно толкова прости, колкото западняците - французи, англичани, германци ...
Утре като ги надупят рязаните ще пищят и вият на умряло, но ще бъде твърде късно.
Българите останахме малцинство !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 25 ное 2015 06:03

Der Führer написа:Според данните на турските радари ( публикувани от самите тях ) , руския самолет е нарушил турското въздушно пространство за цели 17 секунди . Ще ми се да видя технологията , с която турците са отправили 10 предупреждения за нарушената граница , за тези 17 секунди .
Не знам дали тук има запознати с авиационната техника , но няма никакъв начин за тези 17 секунди турските изтребители да свалят Су-то на турска територия . Освен ако не са го прихванали още на сирийска територия и не са изстреляли ракетата още преди руския самолет да навлезе в турското въздушно пространство . Ако въобще има нещо вярно в твърденията им . Защото данните на сирийската ПВО показват точно обратното - че турските самолети са нарушили сирийското въздушно пространство
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... iia_su-24/

Точно в десятката.Ако някои коментиращи тук капацитети погледнат пътя на самолета ще видят че той минава през турската територия за броени секунди но е прехванат много преди да влезе.Свалят го над чужда държава.Натовска държава сваля руски самолет.И пак ще се повторя.На САЩ войните,на Европа бежанците.Ционистки номера.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2015 07:53

Едно е ясно - тия дни ще хвърчат чалми и фесове.

Върни се в “Свободна зона”