ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 00:51

djd написа:Забравяме, че докато не се обяви ликвидация на съществуващото ЦСКА, нов клуб няма да има.
А нещата там са в ръцете на синдика, но още повече на кредиторите. Някои от тях са за ликвидация, но други - не са.
Така че нека не правим сметки без кръчмаря.

Така е , аз мога да реша да оздравявам и аз :) ...и получи се картина , неприятна за мнозина ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 00:53

demon777 написа:Е това не е проблем поне за мен.
Ако го направи сега на полусезона догодина в Б група с играчите които са в момента в ЦСКА заедно с треньора.
Моментното състояние на отбора е идеално за Б група. С две три попълнения ще атакуваме А група.
На мен не ми е приоритет да играем непременно в А.
Напротив искам в Б. Почти преполовихме пъте през В групите следващото ниво е и трябва да бъде Б така е най редно да си минем през всички фази.

Ама не го решавам аз

И добре че ти нищо не решаваш , поне не в тоя живот . Вярваш ли в Прераждането ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 00:55

Кашчей написа:
Tommi написа:Леле колко сте изписали. :) А нещата са толкова простички... Лолгиката сочи фалит на настоящия ЦСКА и от тук нататък е изцяло въпрос на личен избор дали ще подкрепяш някакъв новосъздаден отбор, някакво ново обединение, някой друг съществуващ отбор, нещо друго или нищо друго. ;)

Разликата е малка, но съществена-ЦСКА все още не е умрял, а те вече се оглеждат (някои, не всички) за нов господар, иначе са пълни с вярност и чест!

Ние сме визионери :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 00:56

Кировец написа:Личен избор ли е - да гледаш утре как Демона се радва на Урода, а ти вече нямаш любим клуб?

Демона е Дани Тъпото

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 00:57

demon777 написа:Правилникът на БФС забранява само на отбори който нямат 3 пълни сезона като членове на БФС да сменят цветът и седалището си.

И въпреки това ако ганчев намери законен начин да осъществи идеите си повтарям законен защо ще ти пречи на теб ?

Ти и правилници четеш ...а Ганчев работи законно ...а зайо стреля с ловна пушка ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 01:00

CSKA 78 написа:
Beladona написа:Ясно ! Ти си платен трол на Ганчев ! Лакмуса се оцвети в лилаво ...добре , че си толкова ...

Бати , тоя избра Лъжеца пред Сашо Попов ... Ей , ти не може да си фен на ЦСКА !!!

Добре, а ти си платен трол на... всъщност и ти не знаеш! А, може би си първият трол борец, за чест и справедливост! :lol: :mrgreen:

ПП Какъв Сашо Попов, ве? На какви хапчета си? Я се осъзнай! Цимбика е по-реална кандидатура в момента от Сашо Попов!

О, Неразумний и Юроде , поради що се срамиш да се наречеш трол на Ганчев ?!

Ти каква мижитурка си бе , да избереш Боклука пред Сашо Попов ?! Тоя какъв е бре ?

Хахахахахах ! Тоя колко е зле ! Да избере Урода Ганчев пред Светинята Сашо Попов !!! Това вече е Неприемливо !
Ама как е възможно това ?! Заради такива като теб сме паднали под Турско робство ! Ти да не си незаконният син на Ахмед Доган и си харесваш нативно помаците , а ? Само така разбирам изборът ти . Помак за помака е брат ! Респект , помаче !

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 ное 2015 07:37

demon777 написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:
Кашчей написа:
demon777 написа:Правилникът на БФС забранява само на отбори който нямат 3 пълни сезона като членове на БФС да сменят цветът и седалището си.

И въпреки това ако ганчев намери законен начин да осъществи идеите си повтарям законен защо ще ти пречи на теб ?

Правилникът забранява на един отбор да купува друг!
Правилникът забранява на отбор от аматьорските групи да се съешава с отбор, не от неговата област.
Правилникът забранява всякакви подобни игри по време на сезона, като само между два сезона могат да се правят опити!
Правилникът не забранява на един отбор да си смени името, но не му разрешава да придобие чрез това нова идентичност!

Цска не купува литекс
литекс си сменя името на цска
цска го няма ще обяви фалит и изчезва от българския футбол
Литекс си преименува името на цска и привлича свободните агенти от умрялото цска
Чисто търговси няма игри между двата отбора

Спирам с опитите да напълня каца без дъно!

Ми то да беше к*р да ти го набия ам то акъл бе
Щеше ли Ганчев да се занимава със всичко това ако не беше убеден че е възможно

Само това ми отговори.
Има адвокати събрал е все торба акълий защо да се занимават със всичко това ако не са сигурни че ще успеят?
Дай смислено обяснение и спирам

За трети и последен път те питам-как ФИФА и УЕФА ще позволят глупостите дето си написал?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 07:54

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:Ясно ! Ти си платен трол на Ганчев ! Лакмуса се оцвети в лилаво ...добре , че си толкова ...

Бати , тоя избра Лъжеца пред Сашо Попов ... Ей , ти не може да си фен на ЦСКА !!!

Добре, а ти си платен трол на... всъщност и ти не знаеш! А, може би си първият трол борец, за чест и справедливост! :lol: :mrgreen:

ПП Какъв Сашо Попов, ве? На какви хапчета си? Я се осъзнай! Цимбика е по-реална кандидатура в момента от Сашо Попов!

Ти каква мижитурка си бе , да избереш Боклука пред Сашо Попов ?! Тоя какъв е бре ?

Хахахахахах ! Тоя колко е зле ! Да избере Урода Ганчев пред Светинята Сашо Попов !!! Това вече е Неприемливо !
Ама как е възможно това ?! Заради такива като теб сме паднали под Турско робство ! Ти да не си незаконният син на Ахмед Доган и си харесваш нативно помаците , а ? Само така разбирам изборът ти . Помак за помака е брат ! Респект , помаче !

Ти си луд, ве! Луд си за връзване! Щял да "докара" тоя и оня! Ти не можеш сам себе си да докараш до лудницата, ве! Той ще ми каже какво да избирам! Заминавай там откъдето си излезнал!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Beladona

Мнениеот Beladona » 25 ное 2015 08:05

CSKA 78 написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:

Ти си луд, ве! Луд си за връзване! Щял да "докара" тоя и оня! Ти не можеш сам себе си да докараш до лудницата, ве! Той ще ми каже какво да избирам! Заминавай там откъдето си излезнал!

Аз може да съм луд , но ти трябва да си прост като гъбено семе , щом избираш Урода Ганчев пред достойният Сашо Попов ! И понеже , ние,математиците приемаме , че няма толкова тъп човек , то ти си просто платен , продал се трол на Ганчев в момента , утре може да се продадеш на Пеевски , а след 6 месеца на Ердоган . Всичко може да ти простя Кондьо , ама това лъжене и мазане срещу пари няма как да го подмина !

ПП тук е моментът , в който ти трябва да признаеш кой те купи пръв ( кой перфорира твоя морален химен ) , по мое скромно мнение е бил Бат Сали от Самоков , а твой вербовчик е бил Пиже !

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 ное 2015 08:10

Ха-ха-ха, ти си бил хитър, като хлебарка си хитър! Успя да ме разсмееш! Сега заминавай обратно в циганския заден отвор на баща си, откъдето си излязъл!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”