Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

suareshampion
Re: Обща тема за LFC
Новината от днес е ,че Коутиньо е добре . Притесненията ми отпаднаха. Очаквам все пак да не играе срещу Бордо ,защото и без него Клоп ще победи тоя слаб отбор ,убеден съм . Нека да е свеж за по важния мач срещу Суонзи .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
						- 

suareshampion
Значи първо ,за мен ,Ливърпул нямат добър  вратар  след Брус Гробелар,  вече толкова години и това е една от причините за тоя 25 годишен срам във ВЛ. 
Второ ,основната вина за изпуснатата титла с Брендън ,аз отдавам на Шарана . Допусна много грешки и голове съответно. Показа слаба реакция и неразчетени действия ,както и слаб синхрон със защитата пред него .Показа и слаба психика . Изгубиха се много точки заради него .
В момента Ливърпул расте от мач на мач ,вижда се една градация в играта . Във всички зони се вижда подобрената игра БЕЗ вратарския пост .
За мен ,това е поста ,който може да прецака Клоп във важни ключови моменти .
Ако Клоп иска да изгради един силен шампионски Ливърпул ,той трябва да смени вратаря. И не само аз съм на това мнение .
http://live4liverpool.com/2015/11/lfc-n ... GFrUy7X.97

Второ ,основната вина за изпуснатата титла с Брендън ,аз отдавам на Шарана . Допусна много грешки и голове съответно. Показа слаба реакция и неразчетени действия ,както и слаб синхрон със защитата пред него .Показа и слаба психика . Изгубиха се много точки заради него .
В момента Ливърпул расте от мач на мач ,вижда се една градация в играта . Във всички зони се вижда подобрената игра БЕЗ вратарския пост .
За мен ,това е поста ,който може да прецака Клоп във важни ключови моменти .
Ако Клоп иска да изгради един силен шампионски Ливърпул ,той трябва да смени вратаря. И не само аз съм на това мнение .
http://live4liverpool.com/2015/11/lfc-n ... GFrUy7X.97
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
						- 

suareshampion
Искам да изкажа отново възхищението си към доминанта в последните 10 години Барса ,след тая  лекция ,която изнесоха на Рома . 
Уникална игра и то без Иниеста.Дано един ден вида и моя Ливърпул да играе по този начин . Дават я и се откриват ,дават я и се откриват .И игра с едно докосване и техника на скорост.Това е футбола . На Рома им се зави свят . Вкараха 6 ,можеха да вкарат още толкова ,но ги съжалиха . Съдиите също съжалиха италианците ,като отмениха гол и не свириха дузпа за Барса . А Неймар изпълни дузпа без засилка ,няма такава гавра. Моя човек Суарес отново късаше мрежи и даваше голове пасове . Най добрия играч играл някога в Ливърпул ! Ако аз се казвах Джон Хенри ,никога нямаше да позволя тоя големец да бъде продаден .
А Меси отново доказа ,че е най добрия играч за всички времена .

Уникална игра и то без Иниеста.Дано един ден вида и моя Ливърпул да играе по този начин . Дават я и се откриват ,дават я и се откриват .И игра с едно докосване и техника на скорост.Това е футбола . На Рома им се зави свят . Вкараха 6 ,можеха да вкарат още толкова ,но ги съжалиха . Съдиите също съжалиха италианците ,като отмениха гол и не свириха дузпа за Барса . А Неймар изпълни дузпа без засилка ,няма такава гавра. Моя човек Суарес отново късаше мрежи и даваше голове пасове . Най добрия играч играл някога в Ливърпул ! Ако аз се казвах Джон Хенри ,никога нямаше да позволя тоя големец да бъде продаден .
А Меси отново доказа ,че е най добрия играч за всички времена .
						- slash1912
- Контакти:
Днес Чаби Алонсо навършва 34 години.Пожелавам му отново да вдига купи с Ливърпул!

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
						- KOPScousers
- Контакти:
Стиви ще тренира на Мелууд! Прекрасна възможност за младите и новите момчета в отбора да прекарат известно време с легенда като него, макар и само на тренировъчния терен.  

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Тренер увличаш се с твърденията за Суарез. Най-добрият футболист играл в Ливърпул. Малко(да не кажа много) прекаляваш не го ли усещаш. И все забравяш , че не Ливърпул на всяка цена е искал да продаде Суарез , а той искаше на всяка цена да играе в Испания. И е много далеч от играчи които са дали много на Ливърпул. Суарез даде точно един сезон и нищо повече. Да те връщам ли 40г назад за да се сетиш , че има много по-добри играчи от твоя любимец играли Ливърпул. И никой от тези играчи не е правил цирковете които направи Суарез за да се озове в Барселона. Може да се каже, че дал толкова колкото и Фернандо Торес , но много далеч от това което са дали на Ливърпул Кени Далглиш , Кевин Кийгън и много други и едва ли е по-добър от тях.

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
						"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- 

suareshampion
iliyan написа:Тренер увличаш се с твърденията за Суарез. Най-добрият футболист играл в Ливърпул. Малко(да не кажа много) прекаляваш не го ли усещаш. И все забравяш , че не Ливърпул на всяка цена е искал да продаде Суарез , а той искаше на всяка цена да играе в Испания. И е много далеч от играчи които са дали много на Ливърпул. Суарез даде точно един сезон и нищо повече. Да те връщам ли 40г назад за да се сетиш , че има много по-добри играчи от твоя любимец играли Ливърпул. И никой от тези играчи не е правил цирковете които направи Суарез за да се озове в Барселона. Може да се каже, че дал толкова колкото и Фернандо Торес , но много далеч от това което са дали на Ливърпул Кени Далглиш , Кевин Кийгън и много други и едва ли е по-добър от тях.
Изобщо не се увличам . Това е истината за мен .Аз си имам преценка ,знам и играта на всички най добри играчи минали през тоя клуб. Това е най добрия футболист играл някога в Ливърпул . Не става въпрос защо си тръгнал и какво е спечелил с Ливърпул а факта ,че е най добрия футболист преминал през този клуб . Ако всички бяха толкова добри като него ,Ливърпул всяка година щеше да е шампион .
Луис напълно заслужава и златната топка.
[offtopic]Няма да ти развалям заблудата   

[/offtopic]
[/offtopic]

[/offtopic]
[/offtopic][wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
Няма такъв слепец като теб  

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
"Тренер" само така кефиш ме ,Ръш е никой ,според твоите писанки   

Суарез е най великия-ВиВа Суарито

Суарез е най великия-ВиВа СуаритоКой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта