Мачовете със селски тимове се провеждаха пред повече от 20 000 верни тифози на стадион “Артемио Франки” във Флоренция.
20000 олигофрена и тъпи моралисти...Тц,тц,тц...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Мачовете със селски тимове се провеждаха пред повече от 20 000 верни тифози на стадион “Артемио Франки” във Флоренция.
CSKA 78 написа:Beladona написа:Кондьо , директно те питам : Сашо Попов или Ганчев ?
Бай мангале, ти първо осигури Сашо Попов, и тогава ще говорим! Май ще му е трудно да се преквалифицира от волейбол към футбол, но знам, че за теб няма невъзможни неща!
demon777 написа:angelco77 написа:Я да питам Демона и Кондьо-аве ''мъдреци'',я само ми кажете УЕФА,ФИФА,ФАФА И ФУФА как ще разреши на Литекс да стане ЦСКА посредством вливане,преливане,поливане и всичките глупости дето ги дрънкате вие и другите ''мозъци'' като вас!
Просто фирма литекс сменя името си на фирма ЦСКА
demon777 написа:angelco77 написа:Я да питам Демона и Кондьо-аве ''мъдреци'',я само ми кажете УЕФА,ФИФА,ФАФА И ФУФА как ще разреши на Литекс да стане ЦСКА посредством вливане,преливане,поливане и всичките глупости дето ги дрънкате вие и другите ''мозъци'' като вас!
Отговарям просто и се надявам да вденеш
Няма вливане
Няма сливане
Няма обединение
Толкоз край
Ако има нещо дето не е ясно питай
angelco77 написа:demon777 написа:angelco77 написа:Я да питам Демона и Кондьо-аве ''мъдреци'',я само ми кажете УЕФА,ФИФА,ФАФА И ФУФА как ще разреши на Литекс да стане ЦСКА посредством вливане,преливане,поливане и всичките глупости дето ги дрънкате вие и другите ''мозъци'' като вас!
А,баш,точно на тая смяна как ще погледнат ФИФА и УЕФА?
Кашчей написа:demon777 написа:angelco77 написа:Я да питам Демона и Кондьо-аве ''мъдреци'',я само ми кажете УЕФА,ФИФА,ФАФА И ФУФА как ще разреши на Литекс да стане ЦСКА посредством вливане,преливане,поливане и всичките глупости дето ги дрънкате вие и другите ''мозъци'' като вас!
Отговарям просто и се надявам да вденеш
Няма вливане
Няма сливане
Няма обединение
Толкоз край
Ако има нещо дето не е ясно питай
И ко прайм с титлите, купите и полуфиналите?!
Кировец написа:Тоя Демона, ако му нарисуваш телевизор на черна дъска утре ще ти разказва какво са давали в 15:00 часа.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта