CSKA 78 написа:PFC Litex написа:Аз зная, какво пиша, но толкова много са ти се усладили парите на Ганчеви името на Литекс, че си станал, като камикадзе.
ЦСКА за да бъде уважаван от свои и от чужди трябва да извърви своя път на спасение, стабилизиране и развитие, и този път не е сливане и оливане.
Ако толкова много обичам даден отбор, както дребния тарикат изтъква, че обичал ЦСКА, то ще изчакам синдика да си каже тежката дума, ще се разплатя и ще продължа напред. С фенове милиони, тези задължение, които неминуемо ще спаднат от първоначално обявените ще ги избия, нали така?
Вие спасение и развитие ли искате или живота на кукувицата?
Ето, Поморие съм сигурен, че отбор в "А" група няма да издържат, Ганчев им купува лиценза и отбора, мести го в София и следващия сезон сте в "А" група, толкова ли е трудно?
Не ми бягай по тъча! По-горният ми коментар беше- какво ще стане с ЦСКА, ако настоящето дружество не може да се оздрави?! И същевременно е ясно, че помощ от никъде няма да получим! Божков също не е в играта! Тогава остават само два варианта:
1.Трансформация на Литекс.
2. Нов отбор започващ от А окръжна начело с Цимбика.
Тогава предпочитам по-малкото зло - трансформация на Литекс! Даже бих предпочел ЦСКА завинаги да бъде заличен дори от историята, пред новият отбор на Цимбика започващ от А окръжна !
Настоящето дружество има около 30 милиона задължения, след редуциране, защото такова ще има съм сигурен, че поне с 1/3 тези задължения ще паднат.
Каква е причината да не може да се платят тези смешни на фона на името на клуба и неговата история пари?
След това пълна да дупка Армия и все мач по 15 000 зрители на средна цена от 20лв билета и за един сезон ще имате над 6 милиона приходи само от билети.
Дай една разумна причина богат човек, обичащ ЦСКА да не иска да купи за 20 милиона ЦСКА, защото реално плащането на задълженията си е равно на купуване на отбора?