ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 18:45

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Аз зная, какво пиша, но толкова много са ти се усладили парите на Ганчеви името на Литекс, че си станал, като камикадзе.
ЦСКА за да бъде уважаван от свои и от чужди трябва да извърви своя път на спасение, стабилизиране и развитие, и този път не е сливане и оливане.
Ако толкова много обичам даден отбор, както дребния тарикат изтъква, че обичал ЦСКА, то ще изчакам синдика да си каже тежката дума, ще се разплатя и ще продължа напред. С фенове милиони, тези задължение, които неминуемо ще спаднат от първоначално обявените ще ги избия, нали така?

Вие спасение и развитие ли искате или живота на кукувицата?

Ето, Поморие съм сигурен, че отбор в "А" група няма да издържат, Ганчев им купува лиценза и отбора, мести го в София и следващия сезон сте в "А" група, толкова ли е трудно?

Не ми бягай по тъча! По-горният ми коментар беше- какво ще стане с ЦСКА, ако настоящето дружество не може да се оздрави?! И същевременно е ясно, че помощ от никъде няма да получим! Божков също не е в играта! Тогава остават само два варианта:
1.Трансформация на Литекс.
2. Нов отбор започващ от А окръжна начело с Цимбика.

Тогава предпочитам по-малкото зло - трансформация на Литекс! Даже бих предпочел ЦСКА завинаги да бъде заличен дори от историята, пред новият отбор на Цимбика започващ от А окръжна !

Настоящето дружество има около 30 милиона задължения, след редуциране, защото такова ще има съм сигурен, че поне с 1/3 тези задължения ще паднат.
Каква е причината да не може да се платят тези смешни на фона на името на клуба и неговата история пари?
След това пълна да дупка Армия и все мач по 15 000 зрители на средна цена от 20лв билета и за един сезон ще имате над 6 милиона приходи само от билети.

Дай една разумна причина богат човек, обичащ ЦСКА да не иска да купи за 20 милиона ЦСКА, защото реално плащането на задълженията си е равно на купуване на отбора?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 18:51

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Лек въпрос-молба към "припознаващите":
-Бихте ли дали поне един пример в Европа, или у нас, когато ФК е закупил друг ФК. Не говоря за някой чичко да купи ФК, а някой ФК да е купил друг ФК и след това да му е сменил името, с цел да го унищожи?

Не зная дали е точно това, което искат да правят тук, но последното обединение/сливане на два отбора е в Белгия между Ваасланд и Беверен и сега отбора се казва RS Waasland-Beveren http://www.waasland-beveren.be/club/ и с това име участват в първенството.

Не говоря за сливане, а за закупуване на един отбор от друг отбор, с цел унищожаването му:примерно Честърфийлд да купи Ливърпул и да го премести и преименува, с което Ливърпул изчезва от картата на футболна Англия и Европа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 18:54

PFC Litex написа:Настоящето дружество има около 30 милиона задължения, след редуциране, защото такова ще има съм сигурен, че поне с 1/3 тези задължения ще паднат.
Каква е причината да не може да се платят тези смешни на фона на името на клуба и неговата история пари?
След това пълна да дупка Армия и все мач по 15 000 зрители на средна цена от 20лв билета и за един сезон ще имате над 6 милиона приходи само от билети.

Дай една разумна причина богат човек, обичащ ЦСКА да не иска да купи за 20 милиона ЦСКА, защото реално плащането на задълженията си е равно на купуване на отбора?

Мисля, че днес имаше статия на Никито, в която е обяснено защо настоящето дружество, е възможно и да не бъде оздравено! Прочети я!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 18:56

Кашчей написа:Не говоря за сливане, а за закупуване на един отбор от друг отбор, с цел унищожаването му:примерно Честърфийлд да купи Ливърпул и да го премести и преименува, с което Ливърпул изчезва от картата на футболна Англия и Европа.

И ти ли започна да ръсиш глупости?! Литекс няма да изчезне! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 ное 2015 19:03

W84me написа:Голяма излагация на Никито в Гонг...

Що , Никито успя ли да хване ръка от говедата , та да има време да се изложи ? Излагаш се ти , но си свикнал . Не ти е сефте .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 ное 2015 19:06

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Не говоря за сливане, а за закупуване на един отбор от друг отбор, с цел унищожаването му:примерно Честърфийлд да купи Ливърпул и да го премести и преименува, с което Ливърпул изчезва от картата на футболна Англия и Европа.

И ти ли започна да ръсиш глупости?! Литекс няма да изчезне! ;)

Виж сега, аз и до Нова година да ги ръся трудно ще те стигна теб и последователите ти. Питах нещо-не отговаряш на конкретен въпрос, а даваш мнения за човека и постовете му!
Вие така и не разбирате, че преименуването на Литекс никога няма да го направи ЦСКА, а ще е само едно преименуване. За да се запази историята трябват пари, а не преименувания!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 19:15

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:Настоящето дружество има около 30 милиона задължения, след редуциране, защото такова ще има съм сигурен, че поне с 1/3 тези задължения ще паднат.

Мисля, че днес имаше статия на Никито, в която е обяснено защо настоящето дружество, е възможно и да не бъде оздравено! Прочети я!!!

На този талибан съм си забранил да му чета дори името.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 ное 2015 19:26

PFC Litex написа:На този талибан съм си забранил да му чета дори името.

След като не искаш да прочетеш статията, тогава не се обаждай неподготвен!

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 ное 2015 19:33

emanuilman написа:Петко,ти зрял мъж ли си или момче,младо иглупаво,като тролещите тук индивиди,не визирам цесекарите.За каква чест и морал говориш бе момче зелено?Тук се води война на живот и смърт ЦСКА да бъде ликвидиран от една шайка престъпници,крадци и възможно е и убийци,за които морал е непозната френска дума.ОТИВАНЕТО НА ЦСКА В СЕЛКИТЕ ГРУПИ ОЗНАЧАВА ПЪЛНАТА НИ ЛИКВИДАЦИЯ!Единствения ни шанс е Г.Г.Изпуснем ли го -край.Убеден съм,че когато почнем да пердашим наред на Армията всички заблудени фенчета,подкрепящи някой урод на Дучето в 4-та дивизия първи ще дотърчат на стадиона.Имайте впредвид,че гледам ЦСКА от 67-а година. :evil:

Дано да гледаш ЦСКА до 2067 година , но да ме агитираш да подкрепям некъв шизофреничен лъжец , който каза, че ще оздравява , сега казва , че ще преименува , а утре един Бог знае какво ще каже , това не мога да го приема ! Що не застана Дребен Гри като мъж и да каже още юни месец ще преименувам Литекс на ЦСКА и това е : искате ли или не ? А ?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 24 ное 2015 19:36

Да питам- декларацията на Офанзива коментира ли се някъде в тоя форум?

Върни се в “Архив”