diplomat написа:pampi написа:Много си необразован в някои нещица, да ме прощаваш...
Изпърво, комунизъмът, е еврейско-масонско изобретение и многострадалният руски народ стана жертва на този чудовищен експеримент. От къде да знаеш, че лично Ротшилд с помощта на американските масони е налял няколко милиона долара, огромни пари за него време в това начинание. Какъв комунизъм и какво шумкарство търсиш сега в православна Раша само ти си знаеш...

И ти като Станко четеш както дяволът чете Евангелието. Мога с добро, ама мога и с лошо... Пределно ясни са ми историческите събития около ленинските революции и комунизма му, както и огромното влияние на евреите в тези процеси, но като прочета някой "интелектуалец" да пише за масони И евреи, става ми ясно колко точно е започнат с материята. Никакъв комунизъм не търся в днешна Русия, тъй като там цари олигархо-демократична абсолютна монархия - на практика, не на теория, естествено. Явно сам не помниш какви неща пишеше преди и с какви опорни точки боравеше, ама нейсе.

Ба мама му! Ти си следил задълбочено моя творчески път! Архивите са живи! А сега интелектуалецо, бръкни в тях и цитирай къде точно съм възхвалявал комунизма и шумкарството. Понеже няма да намериш нищо такова, ти заявявам: ти си лъжец !
Апропо:"...тъй като там цари олигархо-демократична абсолютна монархия - на практика, не на теория, естествено..." - за България или за Русия говориш? Присмял се хърбел, на щърбел е положението...