http://www.blitz.bg/index.php?news=376855#commentsform
Русия засякла петрол от „Ислямска държава” в Турция !
Ха да видим сега кой ще защити Турция, след като стана ясно, че Турция подкрепя и финансира терористичната държава ИД ?!
Турция свали руски боен самолет !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Турция свали руски боен самолет !
Thurman Murman написа:demy27 написа:Thurman Murman написа:demy27 написа:Лизачите на руски задници се подмокрят при мисълта за военен конфликт между Русия и НАТО. Липсващите им мозъци им изграждат една представя, че едва ли не, Руската армия ще помете всичко по пътя си, а при бойни действия ще има жестоки загуби и за двете страни. За щастие цивилизованият свят показа как "Велика Русия" може да бъде смачкана даже без военна техника. Още малко финансови санкции и и без това бедният руски народ ще започне да яде корени.
Ти, като виден туркофил, нямаше нужда да се изхождаш по темата, защото предварително се знаеше, че ще замирише. Конфликт между Русия и любимата ти Турция, няма да има. Ердоган и тъпо, арогантно и с болни амбиции парче, и се хвана лесно на въдицата, която му пуснаха. Сега цял свят ще разбере, че Турция подкрепя ИД, а до няколко месеца кюрдите ще имат собствена държава. Любимите ти фесове сами си изкопаха гроба
Да съдиш за другите по себе си, не винаги е гаранция, че си прав. Ако ти щом чуеш думата Русия, веднага си готов да паднеш на колене и да отвориш уста, не значи, че този който ти опонира е със същите чувства и нагласи като теб.
Като чуя Русия, не чувствам и не съм готов на нищо, безразлични са ми. За разлика от рязаната гнЪс. Независимо дали са турци, араби или каквито и да са там миризливи камилари. Виж, ти от друга страна обаче, веднага засмука Ердогановия. Само и само да им е гадно на източноправославните християни
Да интерпретираш написаното от мен, по начин, по който на теб ти е удобен, само показва колко ти е капацитета. Не е никак много.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
diplomat написа:pampi написа:ММ1914 написа:pampi написа:Ми като се мислиш за българин, прави нещо за България, бе, каква е тая просия! Че турчина, руснака или американеца естествено ще гледат своите си интереси, никой нищо даром не дава...
Не е просия, за да има споразумение, трябва да е взаимоизгодно. Каквото и да правя аз за България определено нямам нужда да го доказвам пред теб.
Ето сега са им дали даром, да си видят новите приятели. След време ще се сетят пак за нас.
Е браву!![]()
Ми нали някой ги подписва тия договори от българска страна, бе! Цената на газта русофилите виновни, ами за ТЕЦ-овете и златото, кой?
Виновни са нашите политици. Смешното (по-скоро жалкото) в случая е, че ти констатираш факта как всяка държава си гледа нейните интереси, но продължаваш да подкрепяш Русия във всичко и да прокарваш кремълска пропаганда.
Втори път - Е браву! Това, че подкрепям руснаците в борбата им с ислямистите е кремълска пропагандая а това, че подкрепям французите по същата причина, какво е? Лувърска пропаганда...
Въпрос с понижена трудност към теб: Има един ПФК в България, който от 20 години се издържа с рубли, кой е той?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
demy27 написа:CTAHKO написа:demy27 написа:Лизачите на руски задници се подмокрят при мисълта за военен конфликт между Русия и НАТО. Липсващите им мозъци им изграждат една представя, че едва ли не, Руската армия ще помете всичко по пътя си, а при бойни действия ще има жестоки загуби и за двете страни. За щастие цивилизованият свят показа как "Велика Русия" може да бъде смачкана даже без военна техника. Още малко финансови санкции и и без това бедният руски народ ще започне да яде корени.
Ако питаш мен, точно тия от НАТО се подмокрят само при мисълта за близки срещи с руския солдат![]()
Основно изискване да демонстрираш "остър ум" е да имаш такъв.
А основно изискване за демонстрация на мъжество е да имаш топки
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
pampi написа:diplomat написа:pampi написа:ММ1914 написа:pampi написа:Ми като се мислиш за българин, прави нещо за България, бе, каква е тая просия! Че турчина, руснака или американеца естествено ще гледат своите си интереси, никой нищо даром не дава...
Не е просия, за да има споразумение, трябва да е взаимоизгодно. Каквото и да правя аз за България определено нямам нужда да го доказвам пред теб.
Ето сега са им дали даром, да си видят новите приятели. След време ще се сетят пак за нас.
Е браву!![]()
Ми нали някой ги подписва тия договори от българска страна, бе! Цената на газта русофилите виновни, ами за ТЕЦ-овете и златото, кой?
Виновни са нашите политици. Смешното (по-скоро жалкото) в случая е, че ти констатираш факта как всяка държава си гледа нейните интереси, но продължаваш да подкрепяш Русия във всичко и да прокарваш кремълска пропаганда.
Втори път - Е браву! Това, че подкрепям руснаците в борбата им с ислямистите е кремълска пропагандая а това, че подкрепям французите по същата причина, какво е? Лувърска пропаганда...![]()
Въпрос с понижена трудност към теб: Има един ПФК в България, който от 20 години се издържа с рубли, кой е той?
Не говоря за конкретните случаи, а по принцип, защото с теб сме спорели и преди на политически теми - ти винаги си подкрепял всяко едно действие на Русия по всеки един въпрос. Не виждам защо се опитваш да го криеш, освен ако не си гузен... За въпроса: не знам, но предполагам, че за теб е Левски, въпреки че идея си нямам с каква цел ме питаш. Не съм левскар, ако с такова впечатление си останал.
JE SUIS SU 24 
Не е възможно!Су 24 не може да бъде свален от оръжие от тази планета!

Не е възможно!Су 24 не може да бъде свален от оръжие от тази планета!
Последна промяна от irradeum на 24 ное 2015 16:59, променено общо 1 път.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Кажи, кажи пич ли е![]()
Абсолютен мюсюлмански примат ако питаш мен, що си мисля, че няма да е толкова ербап, ако руснаците отговорят подобаващо.В което много се съмнявам.
Щом така искаш - да, пич е.
Прави си каквото си иска и изобщо не му пука нито от Руснаци, нито от американците, нито от европейци.
Днес свали руски самолет, назначи зет си за министър на енергетиката и започна разследвания срещу 250 човека, които уж го били обиждали.
Довечера натовски ще кажат, Турция е права, руснаците са виновни, а Ердо ще продължи да бомби кюрди, да търгува с ИД и да се крие зад глупавите европейски телета, когато някой му изкара кирливите ризи.
Мангала му писна на резания хоя, руснаците да бомбят туркмените в тази провинция, и ясно им показа, че тва не е Украйна или Балтика.
Ама просто може да си го позволи, има и армия има и НАТО зад гърба.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- trokadero_
- Контакти:
Турците ще съжеляват за това нещо спокойно . Той Путин си знае работата 
ivan56 написа:HoUs4oOL написа:ivan56 написа:Кажи, кажи пич ли е![]()
Абсолютен мюсюлмански примат ако питаш мен, що си мисля, че няма да е толкова ербап, ако руснаците отговорят подобаващо.В което много се съмнявам.
Щом така искаш - да, пич е.
Прави си каквото си иска и изобщо не му пука нито от Руснаци, нито от американците, нито от европейци.
Днес свали руски самолет, назначи зет си за министър на енергетиката и започна разследвания срещу 250 човека, които уж го били обиждали.
Довечера натовски ще кажат, Турция е права, руснаците са виновни, а Ердо ще продължи да бомби кюрди, да търгува с ИД и да се крие зад глупавите европейски телета, когато някой му изкара кирливите ризи.
Мангала му писна на резания хоя, руснаците да бомбят туркмените в тази провинция, и ясно им показа, че тва не е Украйна или Балтика.
Ама просто може да си го позволи, има и армия има и НАТО зад гърба.
ivan56 написа:Ама просто може да си го позволи, има и армия има и НАТО зад гърба.
Да не си мислиш, че САЩ ще скочат във война с руснаците заради Турция ?!
Я погледни тук: Пентагона вдигна ръце: Нямаме нищо общо със свалянето на руския самолет
http://www.blitz.bg/news/article/376850