ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 14:07

suni написа:
PFC Litex написа:То в момента има такъв отбор, какъв е зора за някакви селяни от Ловеч?
Какво ще се случи с момчетата в червено, които в момента си трошат краката по селата във "В" група или и те ще бъдат използвани и изхвърлени на улицата, като мръсни парцали?

Усещате ли се, в какви лайна сте? Давате ли си сметка след що за бизнесмен сте, който имал много пари, но мяма 15 млн. евро за едни дългове, къде е тръгнал да създава гранд. Вие там, идиоти ли сте? Или май ви стига да биете Левски само, пък тях не ги е пребивал не зная кой още последните години. С тая разлика, че те набират доста спонсори и скоро ще дръпнат и то доста сериозно, докато ЦСКА ще се надява само на Гриша, щото няма да има балама, който да прави сделки с клуб, който преди това е изиграл толкова много народ.

Едно да издържаш отбор на село, а съвсем друго е в града.

Добре, значи няма проблем ако си седим във В-група /завинаги/,.. голем кеф за момчетата в червено, момчетата в синьо, момчетата в оранжево, за теб и т.н.,.. и като се събудиш-вестника изсъхнал! :lol:
Споко, футбол в Ловеч ще има, ще бъдете съпричастни с великата школа на възродения ЦСКА. Очакваме да подкрепяте децата с плам и от сърце.

Айде стига с тези свободни съчинения, къде и в кой момент от мнението/мненията ми пиша, че ЦСКА трябва да седи във "В" група?
Ето сега сте първи и ще завършите първи. Следващата година сте в "Б", която съм сигурен, че също ще спечелите и след това влизате в "А", какво толкова страшно и срамно има?

Какъв е смисъла от упражнението Литекс да става ЦСКА, а Локо Мездра да става Литекс?
За, какво е нужна тази врътка и всичко това на база събрали се неколцина олигофрена и правят сметки без кръчмар.
Последна промяна от PFC Litex на 24 ное 2015 14:10, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 ное 2015 14:07

suni написа:
PFC Litex написа:То в момента има такъв отбор, какъв е зора за някакви селяни от Ловеч?
Какво ще се случи с момчетата в червено, които в момента си трошат краката по селата във "В" група или и те ще бъдат използвани и изхвърлени на улицата, като мръсни парцали?

Усещате ли се, в какви лайна сте? Давате ли си сметка след що за бизнесмен сте, който имал много пари, но мяма 15 млн. евро за едни дългове, къде е тръгнал да създава гранд. Вие там, идиоти ли сте? Или май ви стига да биете Левски само, пък тях не ги е пребивал не зная кой още последните години. С тая разлика, че те набират доста спонсори и скоро ще дръпнат и то доста сериозно, докато ЦСКА ще се надява само на Гриша, щото няма да има балама, който да прави сделки с клуб, който преди това е изиграл толкова много народ.

Едно да издържаш отбор на село, а съвсем друго е в града.

Добре, значи няма проблем ако си седим във В-група /завинаги/,.. голем кеф за момчетата в червено, момчетата в синьо, момчетата в оранжево, за теб и т.н.,.. и като се събудиш-вестника изсъхнал! :lol:
Споко, футбол в Ловеч ще има, ще бъдете съпричастни с великата школа на възродения ЦСКА. Очакваме да подкрепяте децата с плам и от сърце.

Особено в Ловеч ще са много радостни, няма да им сменят името на отбора :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 ное 2015 14:19

т angelofdeath на 24 Ное 2015 11:16
Всеки отговаря за себе си. Аз лично не искам отбора, от който станах преди много години да е за посмесище във България. Не съм обеден също, че силните на деня ще позволят сливане с Литекс и изграждането на силен отбор с името ЦСКА. Дори да позволят, къде ще отидат переспективните момчета, които играят сега във В група. Какво ще стане с Головодов, с Антов, Витанов, Чорбаджийски, Кикарин и Господинов? Задраскваме ги с лека ръка и ги заместваме с ловешките чужденци. С, какво сърце ще изгоним от новия клуб Галчев, който доказа, че има голямо сърце. Да не говорим за Христо Янев, който пое отбора в най-тежкия момент от историята му. Нали виждане, че не е само едно просто сливане и хоп отбор във А група! Тук са оплетени чувствата и съдбите на много хора, които доказаха, че за тях ЦСКА е нещо повече от обикновен клуб. Не, не може да приемем такъв сценарий, защото той разбива на парчета едничкото, което остана не разрушено от Титан и Лупи-публиката.
Тук пишещите би трябвало да са поне пълнолетни и да са разбрали няколко житейски истини.В живота има възход и падение,има победи и загуби/много важно е
човек да се научи да губи/има много пари,които после да загуби,всичко се променя и винаги има надежда.Само в един случай в човешкия живот няма изход,
няма връщане назад.Тук някой цитира 95%, че твърдели точно обратното.Сложиш ли кръста на ПФК ЦСКА,това е веднъж и завинаги.Другото са мутанти.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 14:25

PFC Litex написа:Какво ще се случи с момчетата в червено, които в момента си трошат краката по селата във "В" група или и те ще бъдат използвани и изхвърлени на улицата, като мръсни парцали?

Айде стига с тези свободни съчинения, къде и в кой момент от мнението/мненията ми пиша, че ЦСКА трябва да седи във "В" група?

Кои свободни съчинения ? Ако ЦСКА не седи вечно във В-група кво ще стане с момчетата като заиграем в Б или в А ? Хайде виж се кви глупости пишеш и после дръж сметка за ,,свободни съчинения,,! ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2015 14:31

suni написа:
PFC Litex написа:Какво ще се случи с момчетата в червено, които в момента си трошат краката по селата във "В" група или и те ще бъдат използвани и изхвърлени на улицата, като мръсни парцали?

Кои свободни съчинения ? Ако ЦСКА не седи вечно във В-група кво ще стане с момчетата като заиграем в Б или в А ? Хайде виж се кви глупости пишеш и после дръж сметка за ,,свободни съчинения,,! ;)

И като влезе ЦСКА в "Б" група тези момчета защо да не играят в същата + привличане на още някой по-класен играч?
Какво ще се случи с Христо Янев или ще му дадат там някаква длъжност и чао?
Чудя се вие въобще имате ли някакъв морал и любов към настоящия отбор на ЦСКА?
Ааа да... четох оня ден някакви истерични коментари, как Асприля вече порел с червената фланелка :lol:
Снощи слушам Михов, че той не можел да чака ЦСКА да стигне върха по нормален начин и БФС задължително трябвало да направят компромис... а бе алооо перукане белокоси, ти даде ли отчет на червената общност, какво се случи с парите от продажбите на Стоичков, Пенев и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 14:34

PFC Litex написа:
suni написа:

И като влезе ЦСКА в "Б" група тези момчета защо да не играят в същата + привличане на още някой по-класен играч?
Какво ще се случи с Христо Янев или ще му дадат там някаква длъжност и чао?
Чудя се вие въобще имате ли някакъв морал и любов към настоящия отбор на ЦСКА?
Ааа да... четох оня ден някакви истерични коментари, как Асприля вече порел с червената фланелка :lol:
Снощи слушам Михов, че той не можел да чака ЦСКА да стигне върха по нормален начин и БФС задължително трябвало да направят компромис... а бе алооо перукане белокоси, ти даде ли отчет на червената общност, какво се случи с парите от продажбите на Стоичков, Пенев и т.н.

И каква е разликата ? Ако е за Б-група, има възможност с ЦСКА 2, БФС са се погрижили.

П.П. И престанете да налитата на чуждото /като хиени сте/, Литекс е фирмен отбор на Литекс Комерс,.. като искате футбол си направете ФК, общината ще ви даде стадиона,.. Ганчев няма да го вземе в София. Еййй,.. не наяли се ! :(
Последна промяна от suni на 24 ное 2015 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 24 ное 2015 14:35

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков изрази мнение пред БЛИЦ, че обичащите "червения" клуб могат да преглътнат евентуалното сливане с Литекс.

"Най-доброто за ЦСКА в момента е да играе в "А" група. Това ще се случи след сделката с Литекс. Хора като мен, които обичат ЦСКА, мислят само доброто за клуба. А на този етап най-доброто е да играем в "А" група. Въпросната сделка е единственият вариант пред ЦСКА. Хората, които търсят идентичността, могат да преглътнат обединението. Най-голямата идентичност на ЦСКА е любовта. Дори да се прекръстим на ЦСКА-Литекс, какво толкова, всичко може да се преглътне. Приемаме промените като име и история и продължаваме напред. Най-важното е ЦСКА да бъде там, където му е мястото - в "А" група и на европейската сцена", коментира Станков пред БЛИЦ.

"Сливането с Литекс е единственият вариант, който е възможен в момента. Обичащите ЦСКА ще обичаме клуба и при промяна на името, убеден съм в това", добави треньорът.

"Върнах се от Китай преди малко две седмици, не спирам да се срещам с хора, които обичат ЦСКА и се вълнуват за случващото се с клуба. Слушам различни мнения. Всеки изказва своята позиция, това е нормално. Приемам мнението на всеки, особено на хората, които са истински свързани с ЦСКА. Който няма мнение, значи отборът му е безразличен. Футболната общност трябва да се обедини за доброто на клуба. За мен трябва да се постъпи към най-добрия вариант - осъществяване на сделката с Литекс.

В началото доста хора бяха на мнение, че това е невъзможно, но стените, в които се блъскаме, ни убеждават, че няма друг изход. Всеки цесекар иска отбор на чисто, със своята история, традиции... Но да не се заблуждаваме - всички заедно сме виновни за състоянието на ЦСКА, някои имат много голяма вина и трябва да им се потърси отговорност, а не да минават между капките, призова Сашо Станков.

"Готов съм на всичко за ЦСКА, не само на приказки. И с делата си съм готов да помогна. Не се боря за пост в клуба, напротив - нямам абсолютно такова намерение. Просто разсъждавам като обикновен фен и цесекар", каза специалистът.

"Мястото на ЦСКА е в "А" група. Не ни отива да играем с Чико (Бяга) и другите отбори във "В" група. Моите уважения към тях, но ЦСКА е за "А" група", продължи синът на легендарния футболист и ръководител на "армейците" Борис Станков.

"Не мога да говоря от името на баща ми, но съм убеден в едно - и той иска да се случи най-доброто, което е за ЦСКА в момента. Също желае да гледа любимия си отбор в "А" група и да ходи на мач, в който ЦСКА играе с "Левски" или Лудогорец", добави Александър Станков.

"Не съм впечатлен от нивото на "A" група. Да, има и по-интересни мачове, но общо-взето първенството е постно. Далеч съм от мисълта да подценявам отборите, които са в елита, но се вижда, че има малко публика на мачовете. Определено ЦСКА и Локомотив (София) липсват. Всички искат зрелищен футбол, а ЦСКА ще направи първенството по-интересно. Не само цесекарите го желаем. "Левски", Лудогорец, Локомотив (Пловдив)... всички искат да мерят сили с ЦСКА", завърши Станков.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 24 ное 2015 14:42

Сигурно са предвидили отбора дето го имаме да го пратят да се "обиграва " в нещо, което ще се нарича Литекс в по-долни групи, нали оная лопата Майкъла му четох някъде мнението, отбор като слънце си имали Литекс, дай да го кръщаваме ЦСКА, пък ако може и Стойчо да идва, нали е свободен, чудно, Антов, Головодов и др. може да ги вземе на лагер и после ще каже, че не стават за А група, друго си е, някой бразилски-португалски шебек.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 ное 2015 14:45

peliforewer написа:Призовавам истинските цесекари да запазят търпение и да избягват крайните оценки за бъдещето на ЦСКА,не наливайте вода в мелницата на левскарите,оставете ги сами да си коментират,не им доставяйте удоволствието да им отговаряте,те цъфнали и вързали "поканили" Виваком да им даде 13 млн лв ,същата тази фирма дължи 200 млн евро на държавата,ама те седнали да ми говорят за морал.Няколко разумни хора от форума Ви призоваха да изчакаме да видим какви са намеренията на този който се е наел да дава пари за ЦСКА,защото след като феновете не можем да издържаме финансово клуба ще трябва да си траем малко.Феновете навремето изгониха Божков,сега се оказа че той бил най-читавия собственик,явно не винаги помагаме на отбора,нашата задача е да сме на стадиона и да подкрепяме отбора,който мисли че това не е неговия отбор няма да ходи.На Тео ще кажа че аз ходя сам на мачове на ЦСКА от 1968г. и обичам отбора не по-малко от него,но разумът ми подсказва че това което е добро за левскарите не може да е добро и за нас,щом те искат да ни изхвърлят от играта и да не им пречим,ние с всички законни средства трябва да сме там където ни е мястото А група и да ги побеждаваме.Защото на Левски в момента е създаден изключителен комфорт,няма ги неудобните им ЦСКА и Локомотив Сф,публиката им е без алтернатива в А група ,спонсорите са се наредили под строй и алтернативата 4-5 години без ЦСКА в А група е нещо за което винаги са мечтали и част от феновете на ЦСКА искате да им направите този подарък,нямам думи.А това че Божков щял да влиза в клуба са писания единствено на медиите на Пеевски и само наивници могат да им вярват,тези писания заедно с присъствието на Цимбика и шайката му на Армията цели единствено разединение и скандали между феновете,нещо пагубно за ЦСКА,защото когато сме единни и държава и БФС се страхуват,те помислиха че като изхвърлиха ЦСКА при аматьорите и проблема е решен,но се оказа че сами си създадоха доста по-големи проблеми и сега по типично ченгесарски номера всяват разкол между феновете.Накрая пак Ви призовавам повече разум,без излишни емоции,да сме обединени и САМО ЦСКА.

Колега, напълно съгласен съм с теб.
Вече рядко пиша в тази тема и съм дал тотален "ignore" на сите шарлатани, тролове, екстрасенси и тем подобни.
САМО ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 24 ное 2015 14:54

Разбира се България страда за великата ЦСКА, без Осъм или който и да е там може всеки. Как имате вяра на такъв човек който прави всякакви схеми и шмекерства?

На вас все някой ви пречел и ви е виновен само мрънкате като жени.

Върни се в “Архив”