Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:35

Player написа:
Madonna написа:
FLANKER написа:Мадонке,Плеърче,вие май не осъзнавате какво ще става/ще се случи със света?

какво ще става?Най-много турците да натоварят американските ядрени бомби на великите F16 и да разбомбят Раша

Нищо няма да стане. Стига сте се палили малко малки деца. Според някои хора през май месец щеше вече да има трета световна, а преди това някаква голяма провокация в Украйна от страна на САЩ и там щяла да има мазало през изминалата пролет ама както е ясно - нищо. И сега ням да стане нищо- освен че руснаците ще гледат доста да заобикалят Турция. Но пък фактчески Турция е в НАТО и свали руски самолет. Значи НАТО посяга на руснаците - остава да видим верно ли са толкова силни и смели руснаците , както си мислят русофилите. Помним Курск и нищото след него. Сега ще е същото. Куче което лае не хапе.

Курск -щатите му е.хаха майката.Факт!!!!Останалото руснаците сами си го довършиха.
пп.Ама Третата я има от зимата на 2013-та.Просто сега се узакони. И ще е с нечувани последствия.
пп 2: Руснаците са силни и смели( виж по-горе) .Просто сега ще станат безумци...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 13:38

FLANKER написа: Подкрепи "Велика Турция"-факт
пп.Гледай лостове,успоредки, лицви,плуване ,преход в планините.Съвет от по-дърт... ;)

Ще ти се да съм подкрепил Турция. Ще кажа същото браво и на руснаците, ако свалят някой турски самолет. Ненавиждам ги и всяка тяхна загуба е голям кеф. Както съм се радвал на израелците като ликвидираха някой друг турчин. Но ще се радвам и на обратното. Както и ако се избият шиите и сунити. Дори ако имах много пари бих им ги дал да се ликвидират един друг и после ще си им ги взема, защото няма да им кой да ми каже копче. Когато двама се карат третия печели.
Мерси за съвета, плуване само малко на море правя - не ме кефи, а за планината - не съм планинар, че да ходя там където не ми е мястото, но другите неща са ми редовни.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 ное 2015 13:46

Забавно :lol: Индивидите с твърда антируска позиция в темата са или на винстрол+анавар, или на доста тежки наркотици ( Мадоня ) :mrgreen: Страхотна опозиция ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2015 13:47

На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.
Ердо за пореден път показва, че не му пука от нищо.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:50

Player написа:
пп.Гледай лостове,успоредки, лицви,плуване ,преход в планините.Съвет от по-дърт... ;)

Ще ти се да съм подкрепил Турция. Ще кажа същото браво и на руснаците, ако свалят някой турски самолет. Ненавиждам ги и всяка тяхна загуба е голям кеф. Както съм се радвал на израелците като ликвидираха някой друг турчин. Но ще се радвам и на обратното. Както и ако се избият шиите и сунити. Дори ако имах много пари бих им ги дал да се ликвидират един друг и после ще си им ги взема, защото няма да им кой да ми каже копче. Когато двама се карат третия печели.
Мерси за съвета, плуване само малко на море правя - не ме кефи, а за планината - не съм планинар, че да ходя там където не ми е мястото, но другите неща са ми редовни.

Спортсмен,не се радвай ,нито на Израел,нито на САЩ. Спортсменски съвет ;) :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 24 ное 2015 13:51

Player написа:

И ти ли си третия , дето печели...? :lol:
Ще спечелиш със сигурност... още 5 века да ти го слагат изотзад... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 24 ное 2015 13:52

Инцидент со сбитым российским самолетом Су-24 пока что никак не отразился на отдыхе россиян в Турции, сообщили «Газете.Ru» в Ассоциации туроператоров России (АТОР).

«Все отели работают в штатном режиме, и никаких инцидентов на данный момент не зафиксировано», — сообщили в АТОРе.

няма проблеми.Абе защо руснаците не почиват в НАШКРИМ,ами ходят по Турция,Египет??????

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:52

HoUs4oOL написа:На 99% съм сигурен, че няма да излезе нищо от цялата работа.
Но беше крайно време да се случи нещо такова, не знам каква е тая простотия с постоянно нарушаване на въздушно пространство, която се практикува от руските ВВС.
Друг въпрос е, че Турция тоя номер го прави редовно особено в Гърция, но както и да е.
Ердо за пореден път показва, че не му пука от нищо.

Хоусчо,ти си руснак. Това е анклав.Това е мащабна война!!!!
Турция го има за свой...ама е в Сирия...
Последна промяна от FLANKER на 24 ное 2015 14:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 ное 2015 13:53

Madonna написа:
Инцидент со сбитым российским самолетом Су-24 пока что никак не отразился на отдыхе россиян в Турции, сообщили «Газете.Ru» в Ассоциации туроператоров России (АТОР).

«Все отели работают в штатном режиме, и никаких инцидентов на данный момент не зафиксировано», — сообщили в АТОРе.

няма проблеми.Абе защо руснаците не почиват в НАШКРИМ,ами ходят по Турция,Египет??????

Ама те ходят ли някъде изобщо, ти нали преди няколко минути каза, че там е криза и хората нямат пари?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 13:54

Madonna написа:

Турската тоалетна хартия е много хубава.
пп.Ти ,нещо си... в темата за ИД?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”