Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Player » 24 ное 2015 12:28

FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа:А на фесовете и НАТО жална им майка сега .Русия ще започне да прави каквото тя намери за добре там.И,не определено ТП няма да има :)
пп.Су 24 е бомбандировъчен самолет.

Първо не се изхвърляй, че не се знае на кой ще е жалната майка. Особено след като едни финландци ги направиха за смях преди около 70 години. Едно е на хартия а друго е де факто! И второ след като минават където не им е позволено следва сваляне. Или руснаците си мислят че навсякъде са им троянските кончета България и могат да правят какво си щат. Браво на турилята в случая. Резнаха им мерака за потока и сега им резнаха свободното летене.

Трето: не си прави душевен оргазъм...става ли?Минават на границата и през МВП!
пп.Ти резан ли си или просто русофоб? Имах добро мнение е за теб,ама анаболите са ти изпили акъла...

Анаболи не взимам. Просто съм патриот и няма как да забравям антибългарката политика на руснаците от средата на 19 век до днес, че и преди това. А това че има същества че се пиша уж българи, но са си завряли главата в руски задник и се опитват да мислят и да говорят е жалко. От този случай нищо няма да стане, както не стана и при инцидента между Израел и Турция. За мое голямо съжаление, защото и трите страни са ми противни както и на българската история. А ти и такивава руски подлоги като теб, бъдете само българи , ако се имате за такива и може и да ви се получат някои неща.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 ное 2015 12:31

Player написа:
FLANKER написа:
Player написа:
FLANKER написа:А на фесовете и НАТО жална им майка сега .Русия ще започне да прави каквото тя намери за добре там.И,не определено ТП няма да има :)

Първо не се изхвърляй, че не се знае на кой ще е жалната майка. Особено след като едни финландци ги направиха за смях преди около 70 години. Едно е на хартия а друго е де факто! И второ след като минават където не им е позволено следва сваляне. Или руснаците си мислят че навсякъде са им троянските кончета България и могат да правят какво си щат. Браво на турилята в случая. Резнаха им мерака за потока и сега им резнаха свободното летене.

пп.Ти резан ли си или просто русофоб? Имах добро мнение е за теб,ама анаболите са ти изпили акъла...

Анаболи не взимам. Просто съм патриот и няма как да забравям антибългарката политика на руснаците от средата на 19 век до днес, че и преди това. А това че има същества че се пиша уж българи, но са си завряли главата в руски задник и се опитват да мислят и да говорят е жалко. От този случай нищо няма да стане, както не стана и при инцидента между Израел и Турция. За мое голямо съжаление, защото и трите страни са ми противни както и на българската история. А ти и такивава руски подлоги като теб, бъдете само българи , ако се имате за такива и може и да ви се получат някои неща.

Ти пък какъв патриот може да си, след като не защитаваш българските интереси 8-) Аман от такива пишман патриоти 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 12:32

Player написа:
FLANKER написа:
Player написа:

ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2015 12:36

Аз не знам защо су-24 е оставен без прикритие. Ако имаше Су-35 с него, Ф-ките нямаше да влязат в бой. То не е и бой това-су 24 едва ли е носил ракета в-в. Тромав и бавен, няма как да се сражава с изтребител-той има други функции.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2015 12:42

Мястото на сваленият руски самолет съвсем не е случайно ! Нещо което се премълчава ,е че въпросната област Хатай е анексирана от Турция , но този анекс не е признат от правителството на Сирия ! Ако Русия се позовава на Сирийското правителство, действително самолета е бил над Сирия . Турция смята ,че след като си е взела парченце от друга държава това и дава легитимно право да си прави каквото си ще . Ако НАТО-вски самолет прелети над Крим в момента и бъде свален , целият свят ще скочи срещу Русия , но щом същото се получава над територия анексирана от членка на НАТО ,то тия правила не важат . Ето и линк към статия разясняваща въпроса с провинция Хатай http://carnegieendowment.org/syriaincrisis/?fa=54340
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 ное 2015 12:44

А,защо е било нужно да се свали този самолет(чисто човешки), при положение, че уж и двете страни са против чалмарите.
Не е ли можело, да се размине без инцидент.Трябва да имаш голяма пиш.а, да свалиш руски самолет.
Възможно ли е на фесовете да им е писнало, руснаците да се правят на велики и да не евават въздушното им пространство и да са го бастисали.
Това всичко при положение, че наистина са нарушили въздушното им пространство.Ако не, фесовете, да готвят братята Вазелин и Безвазелин.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2015 12:46

sin4ec написа:Мястото на сваленият руски самолет съвсем не е случайно ! Нещо което се премълчава ,е че въпросната област Хатай е анексирана от Турция , но този анекс не е признат от правителството на Сирия ! Ако Русия се позовава на Сирийското правителство, действително самолета е бил над Сирия . Турция смята ,че след като си е взела парченце от друга държава това и дава легитимно право да си прави каквото си ще . Ако НАТО-вски самолет прелети над Крим в момента и бъде свален , целият свят ще скочи срещу Русия , но щом същото се получава над територия анексирана от членка на НАТО ,то тия правила не важат . Ето и линк към статия разясняваща въпроса с провинция Хатай http://carnegieendowment.org/syriaincrisis/?fa=54340

Тва е един анклав в Сирия по който турците влизат за да си пазят мавзолея на Сюлейман Шах. Договорено е със Сирия, но не е турска територия. А и турците на 21 февруари още си прибраха оттам кокалите на дядото на Осман Първи. Никаква турска територия не е.
Последна промяна от fcb_bg на 24 ное 2015 12:47, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 12:47

sin4ec написа:Аз не знам защо су-24 е оставен без прикритие. Ако имаше Су-35 с него, Ф-ките нямаше да влязат в бой. То не е и бой това-су 24 едва ли е носил ракета в-в. Тромав и бавен, няма как да се сражава с изтребител-той има други функции.

В Сирия ,няма Су-35.Но Сирия,също има Су-24... :roll:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 ное 2015 12:50

FLANKER написа: ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...

Пета шеста, все тая. Щом милее някой за чужда страна изобщо да не ми се право на голям българин. Все едно да обичаш жена, ама да милееш за съседката и това да е пример за верен съпруг. Та така и с българските русофили като теб. Изобщо не осъзнавате колко нелепо изглеждате.
И не съм казал браво на турците, а казах турчилята. Ако не правиш разлика в израза ми, твой проблем. Щом някакви дето са ми противни се карат, ще се радвам на всеки удар който си нанасят. Ако пък се довършат ще ми е най гот. Не съм толкова елементарен като повечето които са станали русофили, защото не харесват САЩ. За това и мислите, че всеки който не хареса Русия, обича САЩ. Защото за вас има два начина - или си с единия против другия или е обратното. Само че има и такива на които не им пука нито за едните , нито за другите и си гледай своя си път и си имат глава на раменете.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 24 ное 2015 12:54

Player написа:
FLANKER написа: ПЕТАТА КОЛОНА,така добре ли е?Самият факт ,че каза;" Браво на турците!", ми е достатъчен...

Пета шеста, все тая. Щом милее някой за чужда страна изобщо да не ми се право на голям българин. Все едно да обичаш жена, ама да милееш за съседката и това да е пример за верен съпруг. Та така и с българските русофили като теб. Изобщо не осъзнавате колко нелепо изглеждате.
И не съм казал браво на турците, а казах турчилята. Ако не правиш разлика в израза ми, твой проблем. Щом някакви дето са ми противни се карат, ще се радвам на всеки удар който си нанасят. Ако пък се довършат ще ми е най гот. Не съм толкова елементарен като повечето които са станали русофили, защото не харесват САЩ. За това и мислите, че всеки който не хареса Русия, обича САЩ. Защото за вас има два начина - или си с единия против другия или е обратното. Само че има и такива на които не им пука нито за едните , нито за другите и си гледай своя си път и си имат глава на раменете.

Батка,гледай си щангите и замълчи...туците/турчолята..все тая.И изобщо правиш евала???!!!!
пп .И да не вземе да се извинявате накрая,че натам отиват нещата...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”