Beladona написа:Ще ти дам аз едно разединяване на теб ! Я марш в микре заедно с всички купени Животни ! Краят на уродливите ви мечти е близо ! Усещаш ли го ,а ? Никога няма да ви позволят да си направите урод ! Левски няма да ви позволи , Лом нема да ви позволи , духът на Добри Джуров няма да ви позволи , жалки микренски орки такива ! Уроди ще ми правите ! Нали щяхте да оздравявате ? Лъжци долни ! Айде , нали имате и синдик вече ? Отивайте кака Дора ви чака с оздравителния план ! Ама се събрахте 40 полуръста оная вечер да си правите урод , кой физически полуръст ,кой умствен , кой морален ...даже пък и един готов джукест урод интервюта дава , а до него друг закачулен урод ( кой знае на какво мяза та беше толкова оперден ) му суфлира ....ето това сте вие жалки същества !искате да убиете ЦСКА и Цесекарщината ! Чест и морал нямате ! Никакъв ! Срам ме е, че с теб сме от един отбор !!!
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

suni написа:Beladona написа:Ще ти дам аз едно разединяване на теб ! Я марш в микре заедно с всички купени Животни ! Краят на уродливите ви мечти е близо ! Усещаш ли го ,а ? Никога няма да ви позволят да си направите урод ! Левски няма да ви позволи , Лом нема да ви позволи , духът на Добри Джуров няма да ви позволи , жалки микренски орки такива ! Уроди ще ми правите ! Нали щяхте да оздравявате ? Лъжци долни ! Айде , нали имате и синдик вече ? Отивайте кака Дора ви чака с оздравителния план ! Ама се събрахте 40 полуръста оная вечер да си правите урод , кой физически полуръст ,кой умствен , кой морален ...даже пък и един готов джукест урод интервюта дава , а до него друг закачулен урод ( кой знае на какво мяза та беше толкова оперден ) му суфлира ....ето това сте вие жалки същества !искате да убиете ЦСКА и Цесекарщината ! Чест и морал нямате ! Никакъв ! Срам ме е, че с теб сме от един отбор !!!
куку, куку, куку,...
Съни, готови сте , бате ! Черепа вчера се е срещал с бившите 14 ски и почва микренския урод в зродиш !!!
Beladona написа:suni написа:Beladona написа:Ще ти дам аз едно разединяване на теб ! Я марш в микре заедно с всички купени Животни ! Краят на уродливите ви мечти е близо ! Усещаш ли го ,а ? Никога няма да ви позволят да си направите урод ! Левски няма да ви позволи , Лом нема да ви позволи , духът на Добри Джуров няма да ви позволи , жалки микренски орки такива ! Уроди ще ми правите ! Нали щяхте да оздравявате ? Лъжци долни ! Айде , нали имате и синдик вече ? Отивайте кака Дора ви чака с оздравителния план ! Ама се събрахте 40 полуръста оная вечер да си правите урод , кой физически полуръст ,кой умствен , кой морален ...даже пък и един готов джукест урод интервюта дава , а до него друг закачулен урод ( кой знае на какво мяза та беше толкова оперден ) му суфлира ....ето това сте вие жалки същества !искате да убиете ЦСКА и Цесекарщината ! Чест и морал нямате ! Никакъв ! Срам ме е, че с теб сме от един отбор !!!
куку, куку, куку,...
Съни, готови сте , бате ! Черепа вчера се е срещал с бившите 14 ски и почва микренския урод в зродиш !!!Джуджето да оздравява или да хваща гората ! Стига вече микренски лъжи !
Стига глупости,.. никой с никого не се е срещал. Процедурата е в действие,.. възраждането е необратимо,.. кредиторите ше го д.хат,.. казах !

Сега вече Черепа като е в играта , искам да ви видя какви уроди ще ми правите вие ? Аиде , Урод Крафт , къде сте ? Нали знаете вашият урод кога ще види бази , щом Божков е в засада , а ? И всички нормални фенове и Офанзива сме зад него , а вие сте само наркомани, дилъри, платени фракции и измамници ? Урода ще види Армията през крив макарон ! Айде кандидатствайте си за нов стадион в Микре по селските програми и си играйте на него !
Армията е за ЦСКА , не за Слива Микре !
Срещал се е и още как !!!
Срещал се е и още как !!!
PFC Litex написа:Гледам повторение на предаването на Крум Савов по Ринг, гост му е ГА, тоя в буквалния смисъл на думата каза, Стоичков да си гледа юбилея и да не се заниамва с ЦСКА.. тея ще предадат род и родина за 5 сребърника.
Точно това си мислех и аз. Той може да има тия пари, но като дойде време за доказване ще стане пак една захар, едни захарни петлета, изпарения и т.н.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Щом и Стоичков оплюхте, значи нещата са сериозни
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Щом и Стоичков оплюхте, значи нещата са сериозни
Стоичков си идва на 20 декември в София , Божков да го накара , ей така , да каже какво мисли за Гриша Ганчев , за лъжите му , за подлостта му , за лицемерието му ...щото досега Стоичков си мълчи по схемата тарикат мъж не писка
- Заклет Левскар
Няколко въпроса към тези, които вече се стягат за "А" група след Нова Година (Демона, Конана, Съниту, Рушия, Пелито, стария, мегатрона, Мораеша и мн. др.) въпреки, че ЦСКА играе в първенството на "В" група и е на четвъртфинал за КБ:
1.Какво ще стане, ако някое от вече регистрираните нови ЦСКА поеме по пътя на Локо Сф ?
2.Какво ще стане, ако ЦСКА и Литекс се срещнат напролет за КБ?
3.Кой отбор ще подкрепяте след 5-6 дни (ЦСКА срещу Миньор или Литекс срещу Ботев), или и двата?
1.Какво ще стане, ако някое от вече регистрираните нови ЦСКА поеме по пътя на Локо Сф ?
3.Кой отбор ще подкрепяте след 5-6 дни (ЦСКА срещу Миньор или Литекс срещу Ботев), или и двата?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:Няколко въпроса към тези, които вече се стягат за "А" група след Нова Година (Демона, Конана, Съниту, Рушия, Пелито, стария, мегатрона, Мораеша и мн. др.) въпреки, че ЦСКА играе в първенството на "В" група и е на четвъртфинал за КБ:
1. Да поема, никой на никого не пречи.
2. Ще победи по-мотивираният.
3. И преди и сега и в бъдеще, ние сме фенове на ЦСКА.
- Най-добрият вариант се предлага от този човек, който дава парите. Това е Гриша Ганчев. И щом има възможност той да обедини ЦСКА с клуб от елита, дали Литекс, дали друг, това е най-добрият вариант. Защото ЦСКА трябва веднага да се върне в А група. Там и приходите ще са съвсем различни. Публиката ще бъде поне по 5000 на мач, което дава солиден приход. После има тв права, реклами... Съвсем различно е. Най-голямата финансова глупост беше да отидем във В група със същите задължения. Там, и да искаме, нямаше как да се оздравим. Откъде ще дойдат приходите за това? Кой ще се появи от нищото и ще налее десетки милиони за изплащане на старите дългове? Това е някаква научна фантастика. Сега евентуално може да се плати нещо към НАП. Но разни мениджърчета и футболистчета с по един-два мача за ЦСКА ще пият по една студена вода. Съществуват някакви безумни претенции към клуба. Няма нищо лошо ЦСКА да се обедини с Литекс, щом Гриша Ганчев го е решил. Той е много солиден бизнесмен, със сериозен екип от юристи. И щом е преценил, че това е най-добро за ЦСКА, нека да действа. Малко неприятно впечатление ми правят ветераните. Те се разединиха в мненията си, но според мен съвсем скоро ще ги уеднаквят и ще подкрепят Ганчев. С тях е ясна работата през последните години – ако се намърдат в ЦСКА и взимат заплата, ти си най-добрият, щом им даваш пари. Но ако не са вътре – ти си враг №1. Този, който дава парите, той определя нещата. А ние можем само да му дадем нашето мнение и да помагаме с каквото можем. А помощта идва с ходене на стадиона и купуване на билети. Щом феновете са подкрепили обединение с Литекс, значи трябва да се действа. В настоящия момент има обединение в червената общност, което е видно от срещата при Ганчев в неделя. Остава той сам да излезе и да каже – „Правя това и това”. Това би било добро и ще вдъхне още повече увереност на всички фенове, които още се колебаят, че нещата с ЦСКА ще са наред.
Разни хора пак се появиха отнякъде и започнаха да издават присъди - това може, онова не може...
- Всеки може да каже „Това е моето мнение”. Но това не е мнението на ЦСКА! Има разни хора, които постоянно се извъртат и си сменят мнението както им е удобно или както им кажат да го променят. Така още по времето на „Титан” едни хора казваха: „Възможно е обединение с Литекс”. А сега същите тези хора тръбят, че било невъзможно, нямало как да стане, щяло да има зверски санкции и прочие измишльотини. Е, как така за две години всичко се промени на 180 градуса? Тези хора нямат ли усещане? Значи какво имаме на масата – варианта на Гриша Ганчев. Това е черно на бяло, това е човекът, който се е ангажирал и който прави нещо за клуба. Другите само стоят отстрани и дават акъл. Като не дават пари, да не се обаждат. Аз очаквам Литекс да стане ЦСКА. Ще дойдат играчите от Ловеч на „Армията” и готово. Чисто нов, прекрасен отбор. И Гриша Ганчев ще се радва на огромна подкрепа. Защото, с цялото ми уважение, е безпредметно да хвърляш милиони за един отбор, който го гледат по 200 човека на стадиона. Просто не е рентабилно. В ЦСКА е съвсем различно. Оттук насетне единствено остава да чакаме да станат нещата. И скоро, сигурен съм, ЦСКА отново ще е сила №1 в България.
Въпреки всичко около ЦСКА пак се появиха разни схемаджии, които търсят начин да отстранят Гриша Ганчев от ръководството на клуба, опитвайки да създават изкуствена вътрешна опозиция... Смятате ли, че тази опозиция има някакъв шанс?
- Не мисля, че това е възможно. Наблюдава се силно обединение между червените фенове и не виждам как чужди елементи могат да пробият тази стена. Не може да има никаква дилема, след като над 90% от феновете са „за”.
Г. Илиев

Заклет Левскар написа:Няколко въпроса към тези, които вече се стягат за "А" група след Нова Година (Демона, Конана, Съниту, Рушия, Пелито, стария, мегатрона, Мораеша и мн. др.) въпреки, че ЦСКА играе в първенството на "В" група и е на четвъртфинал за КБ:
1. Много малко вероятно - ако ЦСКА играе в А група, никой (или твърде незначителен брой лица) не би се интересувал от нещо друго. Със същия успех мога да задам въпроса, ако някой регистрира (то има и регитрирани) Левски а А окръжна, кой Левски ще гледате;
2. Реално сега във В група и за КБ играе ФК ЦСКА - всички футболисти, треньори, персонал и т.н. имат договорни отношения с това дружество, а не с ПФК-то (нормално, щот ПФК-то не може да плаща нищо). Само формално се води, че играе ПФК-то (защото то е член на БФС, а не другото), но иначе всички футболни правоотношения минават през ФК ЦСКА. Ако има някакво сливане/изкупуване, то ще е между Литекс и ФК ЦСКА. Про това положение ФК ЦСКА ще прекрати участието си и тъй като реално в ПФК-то няма нищо, то няма да има повече отбор във В група и за КБ по тази линия.
3. Ще подкрепяме ЦСКА, под каквато и юридическа форма да съществува.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА